Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Szia!
Igen, elérhető a lezárt telefonnál a legördülő menü, aminek egyes elemei feloldás nélkül is kapcsolhatók, mint pl a bluetooth ki/be vagy épp a zseblámpa.
A hotspot kapcsolásához viszont már kell a feloldás.
Hogy ez kikapcsolható-e, nos bevallom őszintén, fogalmam sincs.évek óta így haználom az androidos telóim...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Nem használok sem tokot, sem kijelzővédőt.
Az előd (Xperia 10 II) esetében sem, és 2 és fél év használat során nem került számottevő karc a kijelzőre. Jó, vigyáztam is rá, és csak néha esett kis magasságból asztalra, vagy épp műszerfali tartóból (a tapadókoronggal együtt) az ülés fémsínjára, és padlókárpitjára.Legutoljára még az XA2 Ultra kapott tőlem fóliát, ott olyan mértékben ívelődött a széleinél, hogy lágy fólia került rá. Aztán az Xperia 10 Plus már szintén nem kapott semmit.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tony_snow
tag
Koszi, ennek orulok:). Gondoltam, hogy a magas nyito ara miatt ilyen "szigoruak" vele, es remeltem, hogy azert normalisan hasznalhato a 695. A kinai markak nyilvan sokkal olcsobban adnak jobb hardware-t, de nem mindenki akar kinai telefont, ilyen-olyan okbol kifolyolag. Ok, most a samsung is jobb hardware-t ad, de vannak olyan sarokpontjai ennek a telefonnak, hogy valakinek ez a legidealisabb valasztas.
Foliahoz nem tudok hozzaszolni, bizom ennek az uvegnek a karcallosagaban, es szerencsere esni sem szoktak nalam a telok. Tokot azert vettem, egy gagyi alzas atlatszot, nem akartam fekete spigent venni ra, tul szep a zold szin.
-
mrlujoak
veterán
Nem jelentkezett ilyen vagy hasonló hiba.
Ha egy teljes visszaállítást nem szeretnél emiatt, akkor lehet érdemes lenne az 'archoz emeléssel felveszed a hívást' vezérlést bekapcsolni, így ha jelentkezik a hiba (és nem jössz rá mi okozhatja) akkor úgy is fel tudod venni...
Beállítások > Rendszer > Kézmozdulatok > Intelligens híváskezelés.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest