Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz robi-k #59993 üzenetére

    Tényleg nincsen tökéletes TV. :) Ez a TV világosabb, mint az Oled, de igazából ez az egy előnye. Panasonic 55HZ980E felskálázása jobb SD, HD TV adásoknál, és a színek is mélyebbek valahogy. Mondjuk lehet ez csak beállítás kérdése. Sonyn ragyognak a a napsütötte részek, de a TV adásoknál nem látom a reflektor tükröződést a fejeken. Komolyan mondom TV adásra jobb a Sony 50WG665, 32WD757. Azokon semmit sem kell állítani, nem is lehet mégis jók. Szín Meleg, kontraszt 99, háttérfény 5.
    Ez a beállítás tűnik a legjobbnak, de lehet még finomítani.

    Sima átmenet nincs a fenti listában, közepesen megszüntetni a sávosodást pl.naplementénél.

    Dr. O.K. tedd már be szövegesen is légy szíves, lusta voltam begépelni. :)
    Ezzel lehet a fényerőt, kontrasztot beállítani, most világosban a sötét részek 50 is jó volt, lehet a bekacsolt fényerőszabályzó miatt. Sötétben lehet túlzottan leszabályoz.
    mihaly13 mindent próbálgatok, de nem találom azt a természetes színmegjelenítést, amit a Panasonic 55HZ980E, Sony 50WG665, 32WD757-en láttam. 2021 februári, remélhetőleg nem valami gyengébb panelt raktak bele, mivel már kifutó modell. Lehet valamit egyébként változtattak, mert szinte nem is dől hátra. Egy teljes pixel hiba van rajta, de nem fogom PC-nek használni.

    Hangbeállítás, illetve az a probléma, hogy az info nem múlt el a képernyőről gyári visszaállítás után megjavult. Ezen a TV-n, hogy lehet az előhívni, hogy a Netflix milyen felbontásban ad, illetve milyen sávszélességet foglal? Előbb említett TV-ken ezt az info, ? gombot megnyomva előjön, azt is mutatja, milyen felbontású a TV adás, de ezen nem találom.
    Edifier 1280DB hangfalam van, most jobb távirányítós jött ki. Hangfalnál az a szívás, hogy nem lehet a TV távjával irányítani, érdekes módon az Androidos média boxomnál viszont lehet optikánál. Ezzel az adapterrel a TV optikáját a hangfal koax-ra kötöttem, jól kiegészíti a TV hangfalát, box meg direktben van kötve optikával a hangfalra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák