Új hozzászólás Aktív témák

  • Buckey

    senior tag

    válasz dh66e #39545 üzenetére

    A PIP/PAP nem analóg, nem arra írtam, hanem a TV adásokra, a tuner részére (tudom, a DVBT az digitális). De szerintem akkor is a netes tv a jövő.

    (#39546) kezo0 , olyan adással volt dolgom, hogy vettem egy ilyen antennát és nem voltam elragadtatva a képminőségtől. Pedig egy megyeszékhely kellős közepén lakom, és a toronyra is rálátok! Hiába volt minden 100%, akkor sem volt jó a képminőség az IPTV-hez viszonyítva. Én ezt tapasztaltam.
    És ami az IPTV-t és a hozzá kapcsolt netet illeti, papíron kaptam 20 megát + az IPTV ( 8080Ft), de ahogy bekapcsoltam a HGW-t, a net mindjárt 17-18 mega volt jobb esetben, kb. 25-80 pinggel. Régi kéterű vezetéken tudta csak a T-home szolgáltatni, pedig az út túloldalán már ott az optika.
    És ezután jött a MyTV, ami mobilnettel jobb képminőséget eredményezett mint az IPTV és a digitális földi sugárzás.
    Mivel a TV androidos, így van rá app (1080p), ezért maradt. Számítógépről, böngészőből átküldve TV-re nem olyan jó a kép, csak 720p, ezt tudom, megnéztem én is.
    És a korlátlan mobilnet+MyTV sem drágább mint az itteni szolgáltatók kábeles megoldása + egy mobilos előfizetés.

    Amúgy a helyi kábelTV szolgáltató itt is még koaxon szórakozik (azt nem tudom milyen minőségben), és nem volt kedvem a lakást újrafesteni/vagy a kábelt nézegetni, mivel a lépcsőházból hoznák be az egész lakáson keresztül.

    (#39548) Lackooo84, igen, igazad van, sosem grindeltem, ugyanis nem játszom, kinőttem már belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák