Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akra_hu
tag
Hali. KDL40W705C model mekkora eséllyel kap natív 100hz-es panelt továbbá alacsony válaszidőt? Sajnos egyenlőre még nincsenek tesztek róla. Jó lenne tudni valamit
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz eastsider #14303 üzenetére
Kicsit vicc kategória az egész, mármint pozitív értelemben, hétfőn dobtam nekik egy email-t, fél órája hívott a szomszéd hogy egy csomagom jött a Sony-tól a nevemre és pont kint volt és átvette nekem...
Azért majd délután pontosítok hogy a távirányító volt e benne...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz eastsider #14305 üzenetére
Leírtam hogy mi a baja, és említettem nem e küldenének egy újat. Utána kérték a TV gyári számát, számlát lefényképezve, illetve a szállítási címet. Ezt továbbították valami angol székhelyre mert kaptam egy 0 Ft-os számlát erről emailbe angol forrásból. Ennyi volt, ez mind 48 óra alatt lepörgött, és elvileg ugye már nálam is van (ha az van benne... ).
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Akra_hu #14302 üzenetére
Most nézem hogy már rendelhető itt."Jól" beárazták,de ez várható a friss cuccoknál.
Hívd fel őket és kérdezz rá.[ Szerkesztve ]
-
Callisto
őstag
Szinte ugyanaz, mint az angol ára. Ha ez más típusnál is hasonló lesz, akkor az 55W805C 510 ezerbe fog fájni... Úgy látom a Sony nem akar TV-t eladni, inkább csődbe akarnak menni.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Callisto
őstag
válasz Malachi #14322 üzenetére
Az 510e forintnyi összeg kint is sok lenne hozzá... De nem azért írtam, mert ez lenne a fő piac, hanem hogy próbáljak következtetni az árra, mivel 55W805C magyar ár még sehol sincs.
@Junior11: Az már jobban hangzik.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
-
Janaboy
veterán
Itt még több ár:
http://www.soncity.hu/termekek/televizio/2015-bravia-televiziokJanaboy
-
őstag
Urak az 50W829-hez bármilyen webkamera felrakható USB-n kersztül a skype miatt vagy csak az ami Sony és TV-hez való?
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Gyzmo
csendes tag
Sziasztok!
A Sony Tájékoztatása alapján, április végétől, a facebook alkalmazás nem lesz elérhető az alábbi típusokon:
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz nightshadow #14335 üzenetére
Egyébként most belegondolva, azt írja, h a Facebook alkalmazás nem fog működni. Ezek szerint van tévére letölthető app, nem?! De a tévé böngészőjéből ettől függetlenül elérhető lesz gondolom.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Blaise
veterán
válasz nightshadow #14343 üzenetére
Hol 300k a mostani 55 széria?
-
Callisto
őstag
válasz nightshadow #14343 üzenetére
Az android nem biztos. De tudod mit, lehet. Egyébként miből is gondolod, hogy "csak" ennyiben lesz más? Amúgy alapból csak a droid is megérné a legtöbb embernek. Nem ecsetelem még mi másért ezen kívül, már megtettem. Ismét egy laikus. Köszönjük Emese.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nightshadow #14345 üzenetére
Úgy tudom, hogy az egy (utolsó) bemutató darab, és pár hete van kirakva az üzletben. Rendelni többet már nem is tudnak ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest