Új hozzászólás Aktív témák

  • Callisto

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #12041 üzenetére

    Látod magad is írod, hogy majdnem. Akkor az én szememmel az körülbelül távol áll a valóságtól lenne és ha összeülnénk, megmutatnád nekem azt a notebookon megnyitott képet már sorolnám is hol milyen erős eltérések vannak és miután rámutatok, már Te is látnád. És onnan kezdve már mindig látnád. :) Hidd el.
    Más szemmel nézzük a dolgot. Ami neked közel olyan, az nekem távolról lenne csak olyan, mert látok. Szakmai ártalomnak is nevezhetjük.
    Ha olyan kijelzőn nézik a képet, ami jobb tulajdonságokkal rendelkezik, mint amiről készült - feltételezve, hogy a fotó is megfelel ilyen célra (bár IPhone 6 nagyon nem) - akkor igaz lehet amit mondasz: hozzávetőlegesen látható, hogy milyenek a színek rajta. De az, hogy a fehér milyen fehér, a fekete milyen fekete, a színtartomány és dinamika milyen, élénkség milyen, a fényszínek milyenek és milyen érzetet nyújt akkor sem lesz látható. El kell menni megnézni. Ennyi.
    Tudom, hogy segíteni akartál stb. és elnézést. Ha nem erőlteted a hülyeséget nincs ez a vita. Én felhívtam a figyelmet egy valótlanságra. Vélemény adáshoz elég elmondani mit tapasztalsz, miben jobb, mint az átlag. Aki cserélni akar, minden bizonnyal jobbra cserélne. Hiába mutatsz képet neki, nagyon nem fogja látni, hogy jobb lenne. Meg kell néznie élőbe.

    [ Szerkesztve ]

    "A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Új hozzászólás Aktív témák