Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
válasz Gyuri27 #1551 üzenetére
Köszi a tesztet
Azt hiszem ezzel az alaplap váltással még picit várok, míg minden gyártó lapját tesztelik.
Nem tudtok olyan coolert mondani ami jó AM2-re és iszonyat hangtalan? Zalmanra gondoltam, de hátha tudtok mondani valami olcsóbb vagy halkabb megoldást.Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
Gyuri27
félisten
válasz Probiker #1552 üzenetére
Mire hozzánk elérnek addigra ki tudja hányadik rev-nél tartanak majd (és akkor ez a cikk nem így igaz). Viszont egy nagy átfogó teszt, kicsi húzás (ocsó) érdekes lesz. Szerintem ennek fényében kellene dönteni (addigra nekem is lesz lé) én is megvárom majd. Lehet hogy az asus-nál mind árban, mind teljesitményben találsz jobbat.
A hütő itt[link].[link]
[Szerkesztve]Amd - Radeon - Ryzen
-
-
ftc
nagyúr
válasz Probiker #1558 üzenetére
bőven elég lesz én ventik nélkül is hajtottam passzivan igaz akkor elfeledkeztem valamiről 100% ment mindkét mag......olyan 65-68 fok volt passzivan igy de ezen már károsodhat a hőcsövek....nem ajánlatos....olyan 300-s frdulaton hangja se volt.....azért teljesen hallottam a hangját de csendesebb mint 92mm-s Zalman venti leszabályozva...meglepő de a primecoolernek hangja sincs pedig ugyanakkora fordulaton megy mint zalman.....
-
Gyuri27
félisten
Egy kis étvágygerjesztő reggelre [link]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Kiváncsi leszek nálunk ebből mennyit lehet majd beszerezni.
Albatron:
- KI-690-AM2
ASUS:
- M2M-VM HDMI
- V2-M2A690G
- V3-M2A690G
- P1-M2A690G
- P2-M2A690G
Biostar:
- R68CA-M2T
- TA690G-AM2
ECS:
- AMD690GM-M2
- AMD690VM-M
Epox:
- AT690VI Pro
- AT690G Pro
- AT690G-M
- AT690V-M
Foxconn:
- A690GM2MA
- A690GM2MA-RS2H
Gigabyte:
- GA-MA690GM-S2
- GA-MA69G-S3
- GA-MA69VM-S2
Jetway:
- M2A692-GHG
- M2A692-GDG
- M2A692-VP
MSI:
- K9AGM2
PC Partner:
- RS690MKM-AB1S
- RS690CMKM-A94L
Sapphire:
- PI-AM2RS690MHD
- PE-AM2RS690M
Shuttle:
- XPC ST22G5
- XPC ST23TAmd - Radeon - Ryzen
-
m4rc!
őstag
ATI® Radeon XPRESS 1150 (RS485/RS485C) errol a chipsetrol halottak vmit? Milyen chipset ez?
Egyebkent egy MSI deszkan (K9AGM) van.We are analog players in a digital world
-
Chaser
legenda
Konfig: asrock am2nf6g-vsta, 2x 512 mb 667 mhz samsung, 3200+ a64, 120gb pata maxtor
A bibi ott van, hogy mikor feltolom a wint, és először bebootol, onnantól kezdve a cd v dvd használhatatlan lesz, nem tud beolvasni semmit, sajátgép fagy.. a hdd masteren van, az odd /többel is néztem/ slaven, mivel csak 1 pata csati van a lapon, volt már ilyen chipes asrock lapom, ott nem volt bibi... megnéztem 2 winnel is hátha..eredmény ugyanaz, megnéztem live winnel, ott meg műxik az odd is, kábelcsere is volt, bios default is, minden.. néztem csak egy memóriamodullal, slotcserével, eredmény ugyanaz, felraktam az ide sw drivereket, eredmény ugyanaz..tegnap beszéltem egy barátommal, azt mondja neki nemrég volt valami hasonló, ott a memók nem tetszettek a lapnak, egyébirányból pedig a win teljesen stabil és gyors, memtestet futtattam, az is okés volt..akkor mi lehet a baj? több helyről van a gép, nem tudom melyik alkatrésszel lehet a baj, hova vigyem.._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
Jah, fel se szoktam rakni alapból, most se raktam, aztán próbaképpen felraktam, hátha..nem segített. 6-7x raktam csak fel a wint Ma kipróbáltuk sata odd-vel, az megy.. 2 vinyó együtt megy a pata csatin, csak az odd-hdd nem megy patán, most tesztelik a boltban mert meguntam...jah másik rammal is megnéztük, ugyanaz..
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
m4rc!
őstag
válasz joshua7 #1584 üzenetére
Egyenlore sajna csak az integralt van..
Egyebkent sztem elferne egy 2 slotos kari, mert a PCI-Express x16 alatt egy 1x-es PCI-Express van. Szoval szabadon maradna a ket PCI slot [link]
Nemtok berakni keplinket a hulye smile-k miatt...
[Szerkesztve]We are analog players in a digital world
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, nemtom melyik olcsó AM2-es lapot vegyem meg:
1. Abit KN9 AM2 DDR2 800 Nforce 430
vagy
2. Asus M2N AM2 DDR2 800 Nforce 4 Ultra
A lényeg, hogy olcsó legyen, halk, és betonstabil. Tuning nem igazán számít.
(Ugye ezeken még van soros port?) -
ftc
nagyúr
válasz joshua7 #1580 üzenetére
ö igen A64-k tuning első lecke CnQ ki....
nem éppen egésséges az amikor pl egy 1,6Ghz-s Sempron-t megráncigálsz pl 2,6Ghz-re és bekapcsol közben fesz le és volt gép nicns gép restart....főleg,hogy a legtöbb Sempron alapfeszen is elvisz ennyit...ugye 1,6Ghz-nél 800-n hajtja nem tudom mekkora Vcoral....ez 2,6Ghz-n már 1,3Ghz lenne ami khm korántsem biztos,hogy elmegy azon az alacsony feszen...
amugy meg aki tuningol az nem fog 10W spórolásért jajgatni...ez a vélemyénem....
tuning és CnQ üti egymást -
ftc
nagyúr
válasz Matthew #1597 üzenetére
ez az AMD chipset még 1 az 1-ben Ati chipset....
Déli hidja stabilabb NV-nél igaz kb 5%-al lasabb ennyi....
nekem ez a 3.Ati chipsetes lapom és nem vlt vele gondom holott NV-el igen
Stabil lapnak mondható a VIA is csak ne legyen intVGA-s....azzal sok gondom volt..de ne várj sokat tőlük déli hidjuk lemaradva..
Esetleg SIS chipsetes alaplap...EU-ban nem láttam 4 éve
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest