Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ftc
nagyúr
[link]
MSI 790X -
Joshi
titán
Nagy gondban vagyok, ugyanis nem találom az alaplapom processzorhűtő lefogató keret felső részét.
Hol lehet ilyet szerezni? Nagyon fontos lenne, mert gariztatni akarom az alaplapomat. -
Chaser
legenda
válasz diablo1984 #2906 üzenetére
Az integrált megoldásos lapjai antituningok az MSI-nek, ez a lap sztem tuningos.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zoli329
addikt
Ez a DDR2 1066mhz-es memóriavezérlő vajon jobb, mint az eddigi 800as? Mert az is ment 1000 felett általában, ha a ram bírta..
-
ftc
nagyúr
válasz Oliverda #2905 üzenetére
én azon gondolkodom ,hogy minek ekkora hűtés rá...parasztvakitás felsőfokon?
#2911 hivatalosan fogja támogatni a mostani hivatalosan 800-ig támogatja....hivatalosan= azzal,hogy biosban berakod majd 1066-ra és nem tuningal
Gyuri korán? szoktam én 4-kor is kelni
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
Pfff. GigaByte-os jobban tetszik. Azért érdekelne, hogy a legendásan ''Hideg'' ATI chipsetre mi a ráknak ennyi rézborda és hőcsövecske, ha még GPU SINCS benne? Csak nem a HT3.0-tól melegszik ennyire, pláne, hogy azt més semmi se használja???
A másik nem teljesen idetartozó dolog, hogy az Asus új lapjain (Intel és AMD is!) a memóriák között hőcsövek vagynak, az MSI lapokról készült képeken meg a ramokon 3 ventis!!! memóriahűtő szerepel. Nem hiszem, hogy ennyire forróak lennének a ramok."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
ftc
nagyúr
válasz Komplikato #2913 üzenetére
HT3 nem hinném....parasztvakitás rulez....
egy sima 1 PCI-E alig van borda szal nem termelhet nagyot kivéve ha a PCI-E 4x x16 nem igényel sok tranyot. -
-
Gyuri27
félisten
válasz Komplikato #2918 üzenetére
Az első ötben vannak. De ez annyira X-akta mint a sis eltünése.
Már irtam nekem gyanús az nv.Amd - Radeon - Ryzen
-
Komplikato
veterán
válasz Gyuri27 #2919 üzenetére
SiS nem tünt el, csak biztos felvásárolta a chipsetjeit az Intel a saját lapjaihoz. Nem vicc ...
Viszont szétnézve kicsit, meg a Computexen bemutatott lapok között, az összes nevesebb gyártónak voltak SiS cuccai, szerintem csak ide nem jutnak el, nem?"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Gyuri27
félisten
válasz Komplikato #2920 üzenetére
Az ide alatt értjük európát? Mert az eu-ban sincs!
Amd - Radeon - Ryzen
-
ftc
nagyúr
2 db SIS chipetes lapot láttam az is S755 és SIS 761GX volt 755-s jo lett volna de S754 a másik meg s939 szal
AM2-s lapot nem tudok beszerezni SIS 771-re hajtok amugy
pedig irto jo chipsetek...bár mstmár van AMD chipset szal és AMD-t támogatom inkább jelenlegi helyzetben bár annyira kezd nem érdekelni az egész -
Joshi
titán
A legjobban tuningolható AM2-es alaplap kellene. Melyik chipset és alaplapgyártó a legjobb ilyen tekintetben?
[Szerkesztve] -
Dj Sügi
őstag
MILYEN LAPOT AJÁNLANÁTOK AM2-BE?KB 20k KÖRNYÉKÉN DE LEHET OLCSÓBB IS! éN EGY ABIT KN9 ULTRÁT NÉZTEM KI DA AZT MONDJÁK HOGY AZT NEM LEHET TUNINGOLNI!És nekem számítana a jó tuning lehetőség!Előre is THX!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Joshi
titán
Én igazság szerint az Asus M2R32-MVP(RD580) alaplapot nézegetem, már csak azért is mert még nem volt AMD chipsetes lapom és mivel Radeonom van a CrossFire előnyt élvez. Az nForce chipsetről meg csak annyit, hogy éppen most múlt ki egy MSI K9N-SLI-2F(NF570).
Szerinted jó választás lehet? -
csibor
addikt
Minden számtek boltos utálja a SIS-t.Talán ezért sem tartanak.Nekem 655FX van és meg vagyok vele elégedve.
-
GezaR
tag
Nem tom h mennyire vagy MSI párti, de nekem MSI K9A Platinumom van RD580 chipsettel és kiváló tuningolhatósággal. a PCI-E X16 sínt duplájáig elhet húzni (na ebbe nem tom mennyi az igazság, nem próbáltam ki, alapból a videokarim 99%-al van túlhúzva gyárliag . ), a PCI síneket 30%-al és a PCI-E X1 sníket 16%-al elhet húzatni. A Procimat 200-as FSB-ről 241-ig tudtam húzni vagyis 2400 MHz-ről 2906-ig. Gyári hűtő miatt visszaállítottam. Először én is nézegettem azt az alaplapot csak 2 gondom volt vele: Magyarországon nagyon nehéz beszerezni és LAN stb... vezérlők nekem azon ismeretlenek voltak, míg az MSI-n ismertek. Ha kíváncsi vagy az alaplapra megtalálod a tesztet ahol az asus is van.
-
GezaR
tag
Én csak azért 241-ig húztam, mert 60 fok alapjáraton gyári hűtővel kicsit merész dolog.
[Szerkesztve] -
Sdi
addikt
Ha tetszik neked a lap, becsüld meg. A kiváló tuningolhatóságon kicsit vitatkoznék veled, lehet hogy neked ez kiváló / már amit elértél /, de ezt egy Abit lappal a KN9-es szériából/ ami olcsóbbb mint a tiéd / bármikor túl tudnád szárnyalni. De az én ASUS-om is többet tud a tiédnél és nem drágább. Nem kamura írok, nekem volt/van K9A platinumom, szóval tapasztalat. Az MSI az egyik leggyengébb a tuning szempontjából.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz Gyuri27 #2944 üzenetére
Ez természetes, de egy olyan nagy nevű és múltú cég mint az MSI azért nem kéne, hogy ilyen silány felhozatalt produkáljon. Az ASUS-nál is vannak gyatra lapok, de inkább az olcsó kategóriában. AZ MSI-nél szinte mindegy az árkategória, hasonló mind és ez sajnálatos. Csak az érzi jó lapnak őket, akinek még mással / hasonló kategóriából / nemigen volt dolga.
[Szerkesztve]"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz Gyuri27 #2947 üzenetére
Én az Abit hanyatlásából szerencsére nem éltem meg semmit, pedig akkoriban is Abit lapom volt. Nekem még Abittal nem volt különösebb problémám / legalábbis pár bios friss után /, a legutolsó a procim hőmérsékletének érzékelési anomáliái voltak, de ez más cégek lapjainál is előfordult és a működést nem befolyásolta.
Igaz én az Abittal pozitív irányban elfogult vagyok / az MSI-vel meg most már sajnos negatív irányban /."Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest