Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Most konzolon akciós a year1.
Olcsóbb mint az alapjáték volt. Lehet be kéne húzni had legyen ott, még ha nem is lesz most időm rá."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Hali, nem tunt el esetleg valakinek mai nap folyaman (vagy barmikor maskor) a save gameje? Még nem volt ilyen, rettenetesen orulnek ha visszajonne valamikor (cloud sync be van kapcsolva, sehol semmi). Remelem valami szerverhiba, nagyon-nagyon sok orank van benne a gyerekkel.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Corpuscle
őstag
Pár napja kint van a Season 5 megjelenésének a dátuma, hátha van aki még nem tudja. Szóval szeptember 9. [link]
-
válasz Corpuscle #304 üzenetére
oh ,year 2 pass? :| hat jo...vegulis, season passbe csak 4 dlc-t igertek, azt teljesitették. Bar az utolsonal mar kicsit idegesito volt, hogy a melo sok helyen annyi volt, hogy ne 2 vasat szallits, hanem 10-et, es jo szorakozast kivanunk az otszoros contenthez...
-
copass
veterán
Offroad Mania
~1 éve jött ki ez a játék és rengeteget fejlődött, elég sok mindent lehet állítani a verdán és lehet terepezni!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Corpuscle
őstag
Xbox-on (gondolom a többi platformon is) jött frissítés. Este még nem volt elérhető a Season 5., de a menü háttér már az új régióra utal.
Trailer: [link]Továbbá külön megvásárolható a Jeep Dual Pack ~2k
-
zsoltlen
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Az lenne a kérdésem, hogy a játékot lehet-e játszani pc-n, Logitech G29 kormánnyal. Nem találok erről infót vagy elkerülte a figyelmem. -
zsoltlen
újonc
Jó a játék. A Spintires is tetszett ez is fog, úgy látom. Van esetleg magyarosítás a játékhoz?
-
copass
veterán
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Kvelstadt
veterán
Egyik oka hogy nem mentem még rá semmi kiegre.
Baromira élveztem mikor adott pontra több dolgot több irányból kellett elvinni.
Viszont mikor pl long logot kellett vinni az mindig ugyan az volt legalább 3x de végén volt ahova 6x fordultam csak a long l9g miatt. Na ezt viszont baromira nem szerettem.
A másik oka hogy most kb minden is megjelent és jelenik.
Még mindig kenazok, közben ott a diablo2, az alan wake ami nekem anno kimaradt és lassan jön a metroid dread, és én még mindig kenázok."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
juliensorel
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki egy jó Jeep Cherokee XJ modot? Fogalmam sincs milyen fantázianéven keressem.
Ezt az egyet találtam de csak 3 ajtós kasztni van a csomagban és nem is túl szép élőben. [link][ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
egy Kola Peninsula születésű srác dícséri a snowrunnert, hogy mennyire visszadja a játék a hely hangulatát.
reddit
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Tegla80
addikt
Igy,igy. Es lehetne sorolni meg.
De amurnal mar odatoltak az arcomba a szezon2-t. Amire mar akkor azt momdtam,h ymf founder.Te baxtal javitani a sok hibat,masolod a xaros palyaelemeket mert ujra nincs esz es idiota idorablasokkal noveled a jatekidot .En hulye meg adjak neked pizt ujra elore ugy,h lattam,ateltem elso pillanattol az egesz szenvedest. Hat nem kapsz.Kijott, coop megneztem masnal ezt a micsigenbe bujtatott orosz izet es tudtam,h jol dontottem.(masolda az egesz ujra.)
A premiumot kimaxoltam normal,hard a fo kuldiket mind (2500+ora jatekido 12.5 millio km) es ha netan kedvem tamad majd ujra jatszani arra boven jo lesz masok multija ha szezon2 re vagyom.Vagy nezek moders palyat amibol van boven es jopar messze jobb,mint sok gyari palya.Nem honapokig keszul es megis jobb,atgondoltabb es nem arrol szol,h lexopassuk a jatekost,h minnel kesobb vegezzen.
Ezert sem vagyok jelen,vagy szolok hozza mert az ujrol max ennyit tudok elmondani.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
Tegla80
addikt
Olvass vissza nyugodtan mert szidtam En oket elotte is,de penzt sose sajnaltam arra amit vettem vagy kaptam! Viszont soxor leirtam azt is,h szep es jo a jatek,de lehetne sokkal tobb es jobb is mert van hiba boven.Frissitgettek nem valtozott,majd kiadtak a szezon2-t es ott sem lett tobb vagy jobb ,de meg javitva az se ami xar.(pl Bandit daruval platoval huzz potot es mond azt,h jol elfordul mert nem er ossze.Oszeer es nem fordul csak tolja az elejet.Ha jatszik/foglalkozik vele a tesztelo ezt 5perc kiszurni a Bandit megjelenesekor,de kiadtak es frissitgettek a jatekot.... sztem azota is ilyen . Augusztus ota pecazni jarok,igy nemtom.)
En a szezon2re mondom,h tolem pizt erre nem kapnak megint, mert ahoz ettol tobb kellet volna nem csak masolni.copass
En a jatekrol. 8k,nah az is kell,mint darab kenyer ebbe....zabaja megjobban az eroforrast. Nem baj ha xar,de szep legyen.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Corpuscle
őstag
Tegla 80: Year 2-t nem próbáltam, gameplay-t sem néztem róla, remélem sikerül valamit kitalálniuk, megújulni. Ugye én kicsit csúszásban voltam (1 éve fejeztem be Kola-t, majd pihi most nyárig), Wisconsin 2. pálya kivételével Year 1 kész (a később kijött kisebb küldik hiányoznak még). Hónapokig csak Snowrunner-t toltam, hogy behozzam a lemaradást, a végére rendesen kiégtem. Lehet emiatt a "késés" miatt engem a nagyobb bugok már nem érintettek, de így is maradtak bosszantóak.
Nem szerettem volna egyből Amur után véleményt írni, kicsit hagytam ülepedni a dolgot.
Amur megmutatta, mennyire lelketlen tud lenni a játék. Mind a kinézet (vakító hó), mind a járhatatlan térkép, mind a küldetések. Talán direkt akartak egy ilyet, amolyan megmutatjuk a harcore rétegnek a tutit. Egy-két helyen kihagyták a ziccert, hogy ultimate szopó legyen a pálya, de hát van lelkük a srácoknak, meg ugye ott a hard opció, aki úgy gondolja. Ennyire célirányosan egyik térképet sem használtam, itt semennyire nem élveztem a felfedezés örömét. Szeretem a "felfedezem a pályát, begyűjtöm a járműveket/fejlesztéseket, felveszem a küldiket" sorrendet. Mindegyiknek meg volt a maga szépsége. Amur-on borul minden, a 4 pályát is egészében kell kezelni (ez nem lenne baj). Bevallom, itt elengedtem a bóklászok dolgot és próbáltam a leggazdaságosabban közlekedni.
Így utólag azt gondolom kellett (?) egy ilyen is a játékba. Egy dologban biztos vagyok, ha kijön még egy ilyen jellegű régió, azt nem fogom megcsinálni. Járművek, fejlesztések, esetleg fő küldetésvonal, de semmi több (vagy ezek sem). Valószínű nagy segítséget nyújtott az a rengeteg podcast, amit baromira élveztem hallgatni játék közben.
Ez elég negatív kicsengésűre sikeredett, de remélem senkinek sem vettem el a kedvét attól, hogy kipróbálja a játékot. Minden hibája ellenére egy nagyon élvezetes, szórakoztató (Amur nem ) játék. Hajrá!
Jövő héten jön a Cod: Vanguard, így fél évet megint pihen a Snowrunner, remélem megéri majd folytatni!
-
KubanitoS
veterán
Biztosan ismeritek a Berliet T100-as modot. Egy marha nagy gép, benne van egy csomó YT összeállításban. Most próbáltam ki és nem igazán értem a gép működését.
Röviden és tömören, amikor valami akadályba ütközök, vagy a gép megakad a sárban, vagy egy kőben, akkor egyszerűen nem hajlandóak forogni a kerekek... Az üzemanyagfogyasztás az egekben, a motor erőlködik, de a kerekek nem forognak, vagyis csak 1-2. Így a gép mindenhol elakad és gyakorlatilag használhatatlan... Más is tapasztalta ezt? Mit csinálok rosszul?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Kvelstadt
veterán
Kicsit off de vettem kaptamkarira (tőlem) egy lego technicet amit a snowrunner előtt nem biztos hogy megvettem volna. Mármint techniket igen de nem biztos hogy ilyet.
Másik dolog.
Akciós most a mud runner. Mennyire visszalépés az élményben a snowrunner után?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Arról külön videót lehetne csinálni hogy mit hogy tud csinálni.
Amúgy ez egy vontató és ráadásul high road gumik vannak rajta de azért nekem így is tetszik.Még a year pass 1et sem vettem meg. Van most mit játszani, csak ez most akciósabb mint szokott és gondoltam elrakom későbbre mikor megint olyan időszak lesz hogy elvagyok egy ilyen játékkal.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
válasz Kvelstadt #332 üzenetére
Snowrunner utan semmikepp nem ajanlom a regebbi reszeket, inkabb fel ev mulva a year 2 passt. Zero quest, csak vidd a fát a bal felsobol a jobb alsoba, sokszor, es kesz a palya (kis sarkitassal). A ruszki jarmuvek jok benne, ha csak par oras szorakozasra vagynal. gmg-n 3.5 eur korul van.
-
Lui75
újonc
Sziasztok Buék! Tudna nekem valaki segíteni? Elakadtam a Snow runnerbe! Nem tudok át menni North Port-bol White Valley-,be menni! Valamiért nem nyitja meg
-
-
Bazsi1987
őstag
Ma akarom elkezdeni játékot xboxon, mod támogassal tudok magyarosítást csinálni?
-
Kvelstadt
veterán
válasz Bazsi1987 #341 üzenetére
Nem lesz ezzel nagy kényelmetlenség anélkül sem.
Nemtom mennyire tartanak. Bent az ilyen játékok.
Én kiplatináztam az alaojátékot és addigra jól is laktam vele.
Dlc-t majd akkor veszek ha megint jólesik majd játszani vele.
Szóval ha engem kérdezel ne siesd el a dlc-t. Bőven van anyag az alapjátékban is ha megcsinálsz mindent.
Elég gyakran akciósak a dlc-k, nem sürgős most rámenni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
juliensorel
senior tag
válasz Bazsi1987 #344 üzenetére
Szerintem nem kötelező ott folytatni, már csak azért sem, mert amúgy végig azt a földrészt csinálod ( párhuzamosan akár) amelyiket akarod, szabadon lehet váltogatni köztük, de a "tájegységeken" belül lesznek olyan átjárók amik csak elvégzett küldetés szám után nyílnak meg, így következő map-re csak azután mehetsz. Nem emlékszem pontosan a tutoriálra de szerintem gyorsan csináld meg aztán oda mész ahova akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Át kell menni de azonnal vissza is mentem. Talán ha egy fuvart mentem. Tippre az a lényege hogy lásd azt ami miatt snow lett a címben.
Egyébként én sorba mentem és mindent megcsináltam, és csak azután mentem csak kövi földrészre."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
goldnarmz
aktív tag
Azt javaslom, hogy először fedezd fel az összes területet, keresd meg a Watchtower-eket, az upgrade-eket, és a járműveket, amiket aztán használhatsz a pályákon. Én legalábbis így csináltam meg eddig 5 pályarészt - vagy tájegységet, ahogy korábban írták - 100%-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Truckerman
újonc
Üdv Srácok! Nem rég kezdtem el a játékot,de nagyon megfogott. Első kérdésem. Azt a Western Star 6900 Twin Start, lehet valamire használni? Az egy fos,a hátsókerék hajtásával!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest