Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Lehet ez csak addig lesz, amíg 990-ért elől lehet fizetni rá.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Tigerclaw
nagyúr
Úgy látom Stargate sorozatok ezen se lesznek... Talán elvileg a Prime megvette a jogokat, de nálunk persze nincs.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
zoyoxy
tag
Próbálta valaki, hogy működik-e Linux-on?
-
AMD Power
titán
válasz Arolotifar #253 üzenetére
Azt még nem. A "sima" Yellowstone viszont mind az 5 évadát megnéztem végig. Zseniális benne a Costner!
-
Zoshi85
aktív tag
válasz Arolotifar #226 üzenetére
Digi. Mobil. Lgtv ok. Megy a cucc 😎🤟
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
AMD Power
titán
válasz Arolotifar #259 üzenetére
Itt az is fent van, ugye?
-
törölt tag
válasz Arolotifar #259 üzenetére
Ezek a spinoffok egy évadosak? Vagy azokat is folytatják? Óvatosan próbálok sorozatokba kezdeni mert mindig idegesít ha felgyűlnek.
-
törölt tag
válasz Arolotifar #266 üzenetére
A 6666 komoly? Az a jövőben játszódik vagy hogy?
-
David888
tag
Google TV app nálam még nem elérhető.....
Sony Bravia XR-50X90J
-
SalBorgese
csendes tag
Nem tudtok egy működő apk linket Amazon Stickre? Sticken a Showtime app jelenleg elérhetetlen, nem lehet letölteni, SkyShowtime meg nincs.
-
oszy
veterán
Most néztem bele és egész jó tartalmak vannak. Kb. mennyi a szinkronos filmek aránya?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
zseko
veterán
válasz SalBorgese #270 üzenetére
Szerintem a Showtime app az eleve nem is működne, hiszen az nem a SkyShowtime.
HR24.hu
-
Grenczii
tag
válasz SalBorgese #270 üzenetére
Youtube videó , ezt fogom megpróbálni , itt a leírásában van egy letöltő link hozzá:
[link]
Portugál videó de felirattal érthető
Először letöltöd a Zipet utána telepíted.[ Szerkesztve ]
-
Sweet Lou 6
addikt
Aki már előfizetett, meg tudná nézni, hogy Star Trek-ből a Strange New Worlds-ön kívül mi van még fent?
sweetlou6.wordpress.com
-
kovjoe
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #278 üzenetére
Az új nemzedék 1-7 évad.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
ArGab
őstag
válasz Sweet Lou 6 #278 üzenetére
Filmek 1-4, 7-10 (felirat), a 3 új Kelvin (felirat és szinkron) és sorozatból TNG 1-7. évad (felirat).
DS9 és Voyager legutóbb még Netflixen volt emlékeim szerint, Picard pedig Prime-on.[ Szerkesztve ]
-
aygo
csendes tag
Sziasztok!
sajnos 2022-es samsung tévén is régiós hiba miatt nem indul el. Telepíteni lehetett de hibára fut.
először mobilon sem indult de az helyre jött.
digi-net!
valakinek ötlet? -
jsk
senior tag
2017-es Samsung. Applikáció furcsamód már telepítve volt. Digi net, Újpest. Simán megy, de én nem vagyok natolva. Már régen kivetettem magam. Lehet ez lesz sokaknál a gond.
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Fizetnék elő, de a "DÍJCSOMAGOD Havi előfizetés1 999,00 Ft/hónap" szerepel az előfizetési képernyőn, pedig elvileg akció van.. Nektek mennyit vont le, akik fizettek?
-
Zoshi85
aktív tag
Weboldalon kell reggelni, és egyből kell indítani az előfizetést. Úgy van az akciós ár. Reggel elkezdtem, majd félbe kellett szakítani, a fiók megvolt, de az előfizetést nem indítottam el, és már a teljes árat mutatta amikor beléptem.
Csináltam egy másik fiókot, másik email címmel, végig mentem teljesen, így 999 vont le. 👍Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
Zoshi85
aktív tag
válasz Arolotifar #260 üzenetére
Sorry akkor félre csúszott.. 🤟
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
hadam98
senior tag
A filmek nagy része szinkronos, inkább a sorozatokkal vannak meg csúszva, összegzésében HBO/Disney szinkron szint. Még sok tartalom nincs fent, bár így is elég sok minden van.
Egyébként az új Star Trek sorin hiába kapcsolom ki Apple TV-n a feliratot, nem lehet. Még azért vannak bugok na
A képminőség nagyon jó, hang is.
[ Szerkesztve ]
-
aygo
csendes tag
válasz Arolotifar #294 üzenetére
Bocs lehet elkerülte a figyelmem!
-
törölt tag
Mi ez a NAT amúgy amivel sokak szenvednek?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs