Hirdetés
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonameidea
csendes tag
Hello mindenki, nekem is van egy ilyen kamerám és nagyon sok jó tippet kaptam tőletek az elmúlt időszakban amit nagyon köszönök, tényleg hasznos amit csináltok csak így tovább! Mivel megvan már egy kis ideje a kamera gondoltam leírok róla pár dolgot amire esetleg tudjátok a megoldást.
1.A kép benti fényviszonyok mellett hajlamos kis fehér vonalakat vagy valami olyasmiket hagyni a képen amik nem tudom, hogy mik, ti tapasztaltatok ilyet?
2.Este szobai megvilágítás mellett a kamera white balance nem a legjobb és mindent sárgába látni, a manuális beállítások mindegyikét próbáltam nem nagyon volt különbég.
3.Vízálló tokban a kép körül egy átlátszó de néhol tükröződő felület látható, amit gondolom a vízálló tok okoz. Arra gondoltam, hogy talán kicsit hátrébb csúszott a tokban és így belelátszott a széle.
Előre köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
nonameidea
csendes tag
Azoknak akik nagyon hiányolják a lencsevédő kupakot tudom ajánlani azt, hogy vegyetek egy kis strepfen-t vagy ha van otthon az is jó és egy darabot vágjatok ki belőle, majd mindenki a saját ízlése szerint vágja méretre. kép:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest