Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
feket663
tag
válasz dwelablack #6754 üzenetére
Nekem a postás hozta a Banggood UK raktárból sima postával, nem is tudom, hogy lehetett-e volna mást választani...
-
mm89
őstag
válasz dwelablack #6754 üzenetére
Sima kell vagy wifis? Szerintem banggood UK raktárból, +33 dolcsiért futárral. Tudsz hozzá kérni sd kártyát is meg akksikat. Áfa nem lesz pluszban, 5 nap alatt megkapod.
Én ezeket tenném a kosárba:
kamera: wifis vagy sima
akku
Sd kártyát most nem találtam náluk azt a samsungot amit én rendeltem annó, de ha kicsit ráér, akkor ebay, Sincerity
A banggoodos kosárnál figyelj arra, hogy a cuccoknál válaszd ki hogy UK raktár! És kuponkódot is próbálj használni! BGDeal azt hiszem, de itt feljebb írták már.
Ha valakinek van jobb ötlete, akkor ne tartsa magában![ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
dbala
tag
válasz dwelablack #6760 üzenetére
Szerintem kell. Még nekem sem érkezett meg a 32-es kártyám, ami jelenleg van 2 GB-os arra 16-17 perc fér 1080p-ben.
-
mm89
őstag
Én samsung kártyát vettem banggoodról, teszteltem, valóban 32 gb-os, de a sebesség nem volt jó. Lehet, hogy a kártyaolvasó miatt, nem tudom. Mindegy, a kamera működik vele.
A hamis kártyáknak ez a hátránya, vagy lassú, vagy kisebb tárkapacitás. A kamerához elég a valós class 4 es kártya is még fhd -ban is. Kb úgy számolj, hogy egy akkuval olyan 80-90 perc felvételi időd van, ha három akksid van akkor ugye kb 4 óra. Itt a fórumban keresve páran már írták, hogy mekkora kártyára milyen felvételi módban hány percnyi videó fér, de szerintem a 4 óra felvételhez már kell a 32-es kártya
Milyen motorozás egyébként?A szállítást majd a kosárban választod, a raktárat viszont még a termék adatlapján, az ár alatt. Tehát nézed a kamera lapját, ár alatt kiválasztod, hogy UK warehouse, felnyomod a darabszámot 4-re, aztán add to cart. Keresel tovább: akku, sd kártya ugyanígy. Végül rámész a kosárra és kiválasztod a szállítás módját, ellenőrzöd a végösszeget, meg úgy mindent. Aztán fizetés és várod a futárt
-
mm89
őstag
válasz dwelablack #6763 üzenetére
Majd írj ha megjött! (a szállítási idő miatt )
Enduro, az jó! Én is szeretnék egy endurot a jelenlegi (sv650n) moci mellé, hogy ne érjen véget olyan hamar a szezon yzf250 -et nézegetek, de még vékony a pénztárcám egy második motorra
Videókat tessék megosztani majd itt is!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Real_Necro
veterán
válasz dwelablack #6767 üzenetére
Ezért kell egyesével venni...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
mm89
őstag
válasz dwelablack #6765 üzenetére
sajnálom a balesetet, nekem szerencsére nem volt még gondom. Az aszfalt pálya nagyon tetszik (kecsó ring), de egy ideig volt pitbike -om, szeretném az enduro -ba is bele ásni magam egyelőre pénz kérdése.
-
fuze
őstag
Szerintem memóriakártyát csak a mymemory.co.uk-ról érdemes rendelni. Egyszerre rendeltem a kamerát banggodról és a másikról a kártyát. A kártya ma jött meg, egy hete rendeltem.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
dbala
tag
válasz dwelablack #6769 üzenetére
UK-ból nincsen vám.
-
dwelablack
tag
válasz dwelablack #6814 üzenetére
Na úgy néz ki, hogy sikerült chaten megbeszélni
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz dwelablack #6892 üzenetére
"futottam egy kört a Banggood Live Chaten Hattie-vel (innen is puszilom)"
Off, de már régóta feltűnt, hogy bármelyik kínai beszállítóval levelezek vagy skype-olok Alibabáról, mindig ilyen amerikai nevű csajszik jelentkeznek. Akikkel én beszéltem: Mandy, Sally, Lisa, Sophie és hasonlók, semmi Mrs. Ching Xuang vagy hasonló, kicsit is kínainak tűnő név. Lehet, hogy a csinos ázsiai nőt ábrázoló Skype-profilkép mögött valójában egy morcos nindzsa tekintetű faszi ül
(Mondjuk a szelfibotos Sophie-ről - aki rendszeresen szívecskés smiley-kat használ Skype-on - ezt nehezen tudnám elképzelni)
tomanovicsgergely.hu
-
mm89
őstag
válasz dwelablack #6892 üzenetére
Az igen!
-
maj-viktor
őstag
válasz dwelablack #6917 üzenetére
Igen, "sajnos" az a 1perces mód a legrövidebb...
vegyél plusz akksit, ha a merülés a problémád vagy power bankot(#6918) OccsE
Szokásos első kérdés!? Biztos eredeti!? Honnan van - hol vetted!? SJCAM logós wifi-s!?Ha igen, akkor a már előző fórumtag által mellékelt videó szerint jársz el!?
https://www.youtube.com/watch?v=BQEB7JPaYeUAzaz kamera bekapcs, majd felsőgombbal wifi bekapcs, aztán telefon beállítás wifi csatlakozás és jelszó beírás...
Esetleg ha hosszú a kamera neve és jelszava változtasd meg valami rövidebbre a kamera menüjébe!(#6923) istika
1. Te tudod szükséged van-e a wifi-re megér-e neked annyi pluszt... (szerintem bizonyos élethelyzetekben nagyon hasznos tud lenni)
2. gyárilag szar a kijelzése, nekem is legtöbbször leugrik egycsíkot az akksi piktogram, de tartja a ~80-90perces üzemidőt szal kár foglalkozni veleSJ5000-et még nem vennék - sok hibája van... folyamatosan tesztelgetik, de még nem kiforrott!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Ráti
tag
válasz dwelablack #7119 üzenetére
Akkor ez frissebb mint az enyém
Csak az a kérdés érdemes-e frissítenem...
-
Ricko
tag
válasz dwelablack #7119 üzenetére
Rég jártam itt a forumban, de látom, hogy az új SJCAM-SJ4000 kamerákon már 20141122V2 firmware van.
Nekem sima SJ4000 kamerám van, erre fel megy ez az új firmware? Egyébként biztos volt már szó róla, de megtenné a válaszoló, hogy leírja néhány szóban, hogy milyen újításokat tartalmaz az új firmware? -
Real_Necro
veterán
válasz dwelablack #7246 üzenetére
Eddig akárki rendelt mobilx-től, mindenki SD28-at kapott... Nem hiába nincs ajánlva a megbízható itthoni boltok között. Szóval nagy valószínűséggel a srác is kamut kapott...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
KoVee84
senior tag
válasz dwelablack #7248 üzenetére
itt a megoldás a verziószám mizériára a Banggoodon: [link]
"I received an explanation from Banggood. There is a new batch of cameras from SJCAM, version v02 which has this new firmware(20141122v02), and is not compatible with older firmwares until they realize about it.
Banggood stopped all this new versions since i talked with them. Write them and try to solve it."[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Én meg ugyanezt rendeltem decemberben és az enyémen valamiért nincsen magyar nyelv. Illetve az fw sem egyezik, nálam N20140822V01
adms.hu | UI Designer
-
fotosjani
aktív tag
"pont ugyanilyenek" ez a lényege hogy teljesen megtévesztésig egyformák de csak kívülről.
mobilx-esek már ki is írják hogy "Modellszám: SD28" ami ACMELL gyártmány
De SJ4000 néven árulják, de nem az.Ha jól tudom az eredeti SJ4000 akkuja vastagabb, a fake kamera akkuja vékonyabb.
-
KoVee84
senior tag
válasz dwelablack #7252 üzenetére
[link]
Ha kiderül, hogy kamu, akkor én visszaküldöm a pékbe és mérgembe veszek egy 5000+-t[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez eredeti igen. De tudod mit? Ráírok ismire nézzem meg az F/W-t.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
fuze
őstag
-
félisten
válasz dwelablack #7268 üzenetére
Nem csak logo van ott. Egy pár dolgot meg kell nézni. Azt, hogy FAKE onnan vettem, hogy a birkája alul linkelte a mobi___-et!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
fotosjani
aktív tag
válasz dwelablack #7268 üzenetére
De csak úgy néz ki
Ha végig olvasod csak azokat a hozzászólásokat amit itt kidob a kereső a mobilx-re akkor meg lesz neked is a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
dbala
tag
válasz dwelablack #7271 üzenetére
Miért szerezné be drágábban az eredetit ha olcsóbban beszerzi a kamut és a birkája megveszi ugyanannyiért?
-
Pompi
MODERÁTOR
Amit a gyerek kibont fake. És igen, azért mert linkelte a mobilx-et ahol SD28-at árulnak. Ami megtévesztésig megegyezik külsőre az eredetivel, tehát egy ilyen hevenyészett videó alapján külsőre nem fogod megmondani. Hiába élsz gyanuperrel
Feel Good Inc.
-
settenkex
tag
válasz dwelablack #7271 üzenetére
NEM!
Ők kitartanak az sd28 mellett mert annak a beszerzési ára alacsonyabb az SJCAM típusoknál, pont azért amiért rosszabb is... De a típusszámnál látszik is az oldalukon hogy az.Amit Bangról rendeltél eredeti!
FOXOFFER-en van egy összehasonlító kép azt tessék használni!Ha van rajta SJCAM logó és/vagy ajánlott helyről vetted, akkor ne aggódj az eredetiségen. (p1cam, greyvshop, electropoint).
FONTOS: Ha valaki kételkedik a kamera eredetiségében, keressen engem én elvégzem az eredetiségvizsgálatot!
Magyar nyelv:
A legtöbb helyen gyorsan pörög az árukészlet így folyamatosan töltik utána a kamerákat. A gyártói sjcamhd.com oldal és a forgalmazói sjcam.com oldal folyamatos fejlesztés alatt van, előfordulhat hogy nem naprakész. Annyira hogy csak nemrég készült el a hivatalos sjcamhd.com, jóval később mint a forgalmazóé.
Szóval türelem, majd feltöltik azt.
Amúgy a kamerát más forgalmazók BRAND nevével ellátva is forgalomba hozzák, mint például a Turnigy, vagy ha jól látom már az Alcor is (prohardver teszt).
( Ez utóbbi lehet ettől függetlenül SD28W, nem tudom, nem volt kezemben, de felveszem felük a kapcsolatot és próbálok a végére járni! )
Ezért a gyártó teljesíthet bizonyos kéréseket, mint pl a plusz nyelv, de mivel a firmware ezeknél azonos, bekerül a többi kamerába is.Illetve maj-viktor-nak is lehet ehhez köze, mert sokat lobbizott ezért, konkrétan átküldte a gyártónak az ő általa készített fordítást.
[ Szerkesztve ]
Okosotthon: https://diysmarthome.hu
-
settenkex
tag
válasz dwelablack #7276 üzenetére
Legjobb tudásom szerint Illetve amennyit látok belőle Menüt + verziószámot fotózz
-
nemdan
senior tag
válasz dwelablack #7281 üzenetére
Egyelőre csak egy DT 125R.
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
settenkex
tag
válasz dwelablack #7288 üzenetére
Eredeti, csak voltál olyan szerencsés és a legeslegfrisebb firmware-t kaptad
-
maj-viktor
őstag
válasz dwelablack #7288 üzenetére
Engem a magyar nyelv menü fordítások érdekelnének... hogy mivé lettek átfordítva..
(abból kiderül, hogy pl. az én fordításom alapján vagy más alapján van átfordítva)Azokról tudnál képet csinálni... lehetőleg minél több oldaláról (mármint a magyar menürendszernek)
Mondjuk, ez végre jó pontos fejlődés... sokaknak számít a magyar nyelv (szerintem felesleges, olyan kevés menüpontja van)
(#7295) dwelablack
Ha talán visszaolvasnád az egész fórumot, talán megértenéd...
bár kétlem, hogy képes vagy ennyit olvasni...[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz dwelablack #7298 üzenetére
(miért a "tagságot" nagyságban mérik!? O.o)
Tőlem lehet neked összesen 4-5 kommented, ha az értelmesebb / hasznos / értékteremtő az adott témában, mintsem most van 10.000 OFFTOPIC kommented... amivel szarra sem mész!Talán mert napról napra ugyanaz a kérdés!?
De tudod mit, igazad van... mostantól nem kommentelek... inkább csak lesem milyen ostobák itt egyesek!
Az egész gyógyszeres kommentedet nem lehet értelmezni... így a magneB6-ot meghagyom neked...
[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
válasz dwelablack #7307 üzenetére
Eredeti lesz ez. Nézd meg a 7286-os hszemet!
-
maj-viktor
őstag
válasz dwelablack #7310 üzenetére
Jogos!
Persze... gondoltam, hogy saját kéz alatt nem elctropoint-os vízjeles magyar útmutatót akarsz kiadni... akkor na electropoint-os volt az a .pdfÁm
GeryGreyhound = Tomanovics Gergely = politikai "animációs videók"
Pl. Mi éveink:
https://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
GeryGreyhoun
tag
válasz dwelablack #7310 üzenetére
Köszi
A közeljövőben a GreyVshop-projekt (ami a Greyhound + Videó szavakból lett összegyúrva) is főleg a kínaikütyü-videóblogra fog épülni, mondjuk úgy: azt szeretném, ha én lennék a magyar Techmoan úgy 2015 nyarára, ezért kezdtem ezt az egészet. Már csak arra várok, hogy legyen egy működő SJ5000 Plus-om, hogy valami exkluzív teszt legyen az első műsorszám (SJ4000 már tizenéves Youtube-vérpistikéknek is van.)
tomanovicsgergely.hu
-
settenkex
tag
válasz dwelablack #7328 üzenetére
Én próbálok bekérni tőlük ilyen adatokat, hogy a tegnap említett összefoglaló oldalra kitehessem...
Esetleg valakinek válaszoltak már?Okosotthon: https://diysmarthome.hu
-
fuze
őstag
válasz dwelablack #7328 üzenetére
Ja igen ezt mar akartam is kerdezni, hogy hol a changelog. Mert igy csak frissitunk mint a birka aztan azt sem tudjuk mi van. De ha nincs az tenyleg bena... Viszont tovabbra sem fair, hogy veszek egy termeket es kiadnak egy uj reviziot mas fw-vel. Ugyhogy nagyon remelem, hogy frissitheto lesz.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
-
fuze
őstag
válasz dwelablack #7450 üzenetére
Nálam SKU120425 (itt egy kínai jel) PCK. De valószínű az első számsor a lényeg.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
szgyurikk
csendes tag
válasz dwelablack #7450 üzenetére
Ha jól olvastam Neked a 20141122V02-es kamerád van. Neked működik a time lapse funkció benne? Mert nekem az első kép után megáll a folyamat. Így lényegében csak időzítőnek használható ez az opció.
Próbálok épp megoldást keresni erre a problémára mert meglehetősen idegesít hisz felvételeim nagyrészét time lapse tenné ki -
vacs
veterán
válasz dwelablack #7766 üzenetére
SymbianOS írta nemrég, hogy lehet találni olyan videókat, ahol bemutatják, hogy hogyan érdemes beállítani pl a Vegas-t.
Én kipróbáltam és tényleg jobb lett a minőség youtube-on is, most már nem tömöríti agyon.
Tessék.(^)(>.<)(^)
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz dwelablack #7988 üzenetére
Ilyen azért előfordulhat, hogy egy szállításba kétféle kerül bele, főleg ilyen váltás idején, de még akár régi sjcam logo nélküli nem wifist is lehet szerintem venni, szóval itt most nem látom a kavicsot
Feel Good Inc.
-
Gerzson6875
tag
válasz dwelablack #9638 üzenetére
Szia, valószínű ez ilyen.
itt egy videó1080p 30fps, még a régi fw-vel csináltam, de ezen nem hiszem, hogy javítottak.
ezen is leginkább az avarnál látszik vagyis ott zavaró ez a jelenség.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z Nikkor Z 24-200 VR azaz optikai stabilizátoros utazó zoom eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- GARANCIÁLIS! Makulátlan állapotú Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR objektív
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- Viltrox EF-M2 II speedbooster 0.71x
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest