Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz AttilaN #3371 üzenetére
Ha rendeltél és a Super cheap citytől vagy ha más már rendelt onnan akkor leirhatná, hogy eredetit küld e onnan és hogy ebben az árban benne van minden kiegészitő is ami a képen látszik ? mert ha igen akkor az elég jól megéri, föleg hogy UK-bol tracked postával küldi. Ahogy néztem itthon NEttoba kerülne anyniba mint kintről a teljes felszerelés. Igaz akkor nincs zákbamacska, a kamerát illetőleg és a garanciával is egyszerübb .
-
RunTimeError
tag
Nagyon remélem, hogy eredetit küld, mert én ma rendeltem tőle.
Egyébként meg a hirdetésébe le van írva, hogy mit tartalmaz a csomag.Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
AttilaN
tag
válasz RunTimeError #3403 üzenetére
Megkaptam a választ, nem volt túl bőbeszédű, de nem vártam mást:
Thank you for your message.
Yes, the SJ4000 is the original one.Thanks.
- super_cheap_city
-
-
RunTimeError
tag
válasz AttilaN #3405 üzenetére
Hát majd ha megjön kiderül, bár lövésem sincs mi alapján tudom majd eldönteni (mert a téma összefoglalóban lévő cikk képei alapján annyira nem egyértelmű nekem). De talán a firmware majd rámutat.
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
maj-viktor
őstag
válasz Boonen007 #3404 üzenetére
Én néztem a GoPro "lencsevédő kupak méreteit" és lemértem az SJ4000 lencse / vízállótok lencserész méreteit, de nem igazán akartak egyezni... De mostmár lehet én is bevállok majd egy rendelésutánpótlásnál pár darab GoPro-s kupakot és kiderül melyik fajta jó rá... a kerek (nyers kamera lencse) elvileg túl nagy... a négyzet alakú (vízálló tok lencse) elvileg talán jó lehet - bár a GoPro-nak asszem nagyobb... de a nagyobb még rámenne, csak kérdés rajta maradna-e!?
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Boonen007
őstag
válasz maj-viktor #3408 üzenetére
Én ahogy nézegetem a GoPro Hero HD 3 ami talán jó. Legalábbis a kép mellett a kupakos mellett az volt és ott volt a kamerára is polárszűrő mellette. Én is megpróbálom majd.
-
alfagyuri
tag
https://www.youtube.com/watch?v=rYtWe8FpaN4&feature=youtu.be
És egy kis Mátra.
https://www.youtube.com/watch?v=YYzvrLbCE-0
-
kekigyu
aktív tag
Most töltöm a kamerát, este frissítem a firmware-t. Kíváncsi leszek, változik e a helyzet a téren, hogy a kikapcsolt kamerában nullára merül az akksi pár nap alatt. Azt is megnézem majd, hogy töltés után a kamerán kívül is ugyanez e a helyzet.
-
Szabie93
tag
Sziasztok!
Egy pár perce rendeltem meg az első SJ4000-em az Antelife-tól, elméletileg jövő héten már itt is lesz, mert a spanyol raktárból küldik. 125usd volt és mivel eu-n belülről jön így ÁFA se lesz rajta. Lenne viszont 1-2 kérdésem.
GoPro tartozékokkal mennyire kompatibilis? Mert úgy látom, mintha ugyanaz lenne a felfogatása.
Akku mennyi felvételt bír el?
1 órás vidi kb mekkora fájl méretet eredményez?
Mikrofonja ennek is csapnivaló?
Mennyire vízálló/ütésálló a cucc?Egyenlőre ennyi jut eszembe, offot nem igazán kérek, több mint 3000 hozzászólást elég sok idő átolvasni, így meg konkrét kérdésekre valaki, aki nem egy vérpistike 5 perc alatt választ tud adni. Köszönöm!
-
tbs
addikt
Videók összefűzése:
ffmpeg -f concat -i list.txt -r 25 -filter:v "setpts=1*PTS,scale=-1:1080" -an out.mp4
Ahol a list.txt formátuma, soronként 1 fájl, akárhány sor:
file 'G:/DCIM/10340715/17300001.MOV'
file 'G:/DCIM/10340715/17400002.MOV'-r 25 -> 30fps helyett 25 lesz az output
setpts=X*PTS -> ha az X <1-nél, akkor frameket fog kihagyni (gyorsul a videó)
scale=-1:1080 -> 1080-as lesz a végeredmény, a -1 miatt az arányokat megtartja. Cserélhető ez a szám. -
Boonen007
őstag
válasz Szabie93 #3417 üzenetére
Mountokkal elméletileg kompatibilis teljesen.
1080p-ben kb. 70 perc, nekem 720p-ben kb 90 percet bírt és még nem merült le.
Egy óra kb 8 GB 1080p-ben, bár ezt még nem teszteltem.
Vízálló tokban csapnivaló (mint mindnek) anélkül szerintem nem vészes.
Rá van írva a dobozra is, hogy 30 méterig vízálló, de nem tudom, hogy ezt tesztelte-e valaki viszont nem egy búvárkodó, strandos videó van fent YouTube-on. Nekem kádban bírta a tesztet.
Ütésállóságot sehol sem láttam, hogy írva lenne tehát gondolom mérsékelten.Összefoglalót nem árt elolvasni, nem kell 3000 hozzászólással bíbelődni mégis megvan azonnal pár válasz...
[ Szerkesztve ]
-
-
RunTimeError
tag
Jó kis videó, elég szépen visszaadja a színeket és a képi világot is szerintem, én is hasonló célokra szerzem be.
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
oszy
veterán
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Csináltam az udvarban egy TimeLapse-ot
[link][ Szerkesztve ]
-
Ultraviolet
tag
erről mi a vélemény? [link]
-
lor
tag
gugli barátod szokás mondani.
http://www.youtube.com/watch?v=c-Rv0EYRzAkpityputy
-
maj-viktor
őstag
Quadcoptereseket kérdem (mivel azért jópár összegyűlt már itt), mennyibe fáj alaphangon egy komplett gép, ami elbírja a camot... +50g súlyt!?
Nagyon kacsinthatok, hogy beszerezzek majd egy gépet, bár ez nagyon távlati terv, csak kíváncsi vagyok, hog mégis mondjuk mennyinél kezdődik egy belépőszint... (persze tudom ez is olyan, hogy folyamatosan veszed hozzá a "kiegészítőket" (gimbal, stb.) ez nem lesz újdonság nekem fotózás és pl. SJ4000 kam mellett.. ahogy van pénzem mindig rendelek hozzájuk egykis ezt - egy kis azt - egy kis amazt)Azért kérdem, mondjuk egy alapgépet, kis hatótáv stb. mennyiből lehet megúszni!? 50E-100E?
Esetleg "kezdő gépnek" van valami ajánlott típus!?[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz maj-viktor #3428 üzenetére
Eleve 50 egy középkat alja táv+vevő. Plusz 50 ből meglehet egy alap, de kell hozzá akku, meg töltő is. Hobbykingen nézegess, ott van mindenféle alkatrész.
-
JoinR
őstag
Ahhoz bizony zsebbe kell nyúlni, ez nem egy könnyű cam. Ha kicsit lejjebb adod az igényeket, ilyesmiket tudsz venni, és vásárolható hozzá gyári kamera, ami persze 20g-os, és valszeg olyan is
Táv szerintem kicsit olcsóbban is meg lehet, mint a fentebb említett, HK-ról 25 körülből kijön egy 9 csatornás alap cucc, az bőven elég elsőre. De a quadrocopter drágább lesz.
Itt van egy cikk említve 1-2 lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
Attila444
aktív tag
Van valakinek 1db felesleges akksija sj4000-hez? Ha igen, azt megvenném. Még ma, vagy legkésőbb holnap délelőtt és Újpest közelében lenne a legjobb.
Köszi. -
repvez
addikt
Ezt olyan 150 körül minden szügséges felszereléssel megvehető, persze kamera nélkül 300ért Gopro3 kamerával együtt.
-
maj-viktor
őstag
Oks!
Köszi a válaszokat... még nagyon rávlati terv 1-2év, csak érdeklődök egyenlőre!
(ha vannak még "tanácsok" kezdőknek, hogy mire érdemes figyelni, ajánlott "márka, típus", azt szívesen fogadom!Viszont mindenképen "GoPro (SJ4000)" kompatbilis érdekel, nem ez az ilyen iPhone-nal vezérelhető - beépített kamos "gagyi" fajta!
Inkább jobban a zsebbe nyúlok majd és később veszem meg, de az "kifogástalan legyen", ne kelljen kompromisszumot kötni... szóval 100-150E minimum, ha belekezdek... OK! még szemezgetek, nagyon távlati a dolog ahogy írtam, sztem 1-2év!
Esetleg van valahol "magyar fóruma" a quadcoptereknek!?
Külföldi webshopból akkor gondolom a hobbyking.com az ajánlott, meg volt itt egy magyar is...[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #3433 üzenetére
Visszakerestem!
Magyar quadcopter webshop: www.flyingmodels.eu(nekem valahogy mindig sikerült megtalálni a "legdrágább hobby-kat"... )
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz maj-viktor #3433 üzenetére
[DUPLA]
Más dohányzik / bulizik / alkoholizál, én inkább ilyenre költeném a "havi maradék" pénzem!
[ Szerkesztve ]
-
alfagyuri
tag
válasz maj-viktor #3434 üzenetére
Ez az árához képest nagyon jó.Kipróbáltam tetszett.
http://www.ebay.com/itm/Newest-Cheerson-CX-20-ZERO-Version-Auto-Pathfinder-Quadcopter-RTF-GPS-FPV-/141344826570?pt=Radio_Control_Vehicles&hash=item20e8cee4ca
-
alfagyuri
tag
Én most szenvedek az dji f450-el
-
maj-viktor
őstag
Valami ilyensmi "kezdőnek" nettó ~70 - bruttó ~90E-ért nem tűnik rossznak...
http://www.flyingmodels.eu/rc_quadcopterek/walkera_qr_x350_quadcopter_bnf_1.html
Persze valószínőleg úgyis külföldről rendelném meg... de készet, én biztos nem fogom külön megvenni a mittudomén motort - rotorokat - távvezérlőt stb.! De megértem, hogy vannak itt "profi" quadcopterezők, akik azt mondják, hogy áhh hülyevagy én fele ennyiből építenék... elhiszem! De én ebben, mint kezdő úgy vagyok vele, hogy egy kész darab kell, aztán ha nagyon pro leszek vagy több is érdekel, akkor persze akár én is építek / építtetek egy jobban / olcsóbban! De most elsőnek egy kész darab lenne a cél, és informálódok mennyi cash is kell egy kész darabhoz, ahogy én látom ilyen 60-80-100E Ft körül
[ Szerkesztve ]
-
Ricko
tag
Új kijelzős 0527.-i firmware van a kamon. Szerettem volna frissíteni 0605.-ire.
A leírás szerint csináltam. Tehát USB-n keresztül felmásolom a .bin fájlt a készülékre, szabályosan leválasztom.
Bekapcsoláskor ~10sec múlva elindul, de a Version pontnál még mindig a régi 0527.-ei firmware van.Valakinek volt ilyen? Mi a megoldás?
-
Gicz
addikt
válasz maj-viktor #3440 üzenetére
ehhez még kell táv, Devo, nem egy nagy márka, nem bíznék benne nagyon.
Kell hozzá lipo akku, ami mondjuk 3-4 ezer/ darab, és kel hozzá normális töltő pl egy IMAX B6, ami még úgy 12 kb.
Tényleg jobban jársz sokkal ha veszel egy kitet, amit neked kell megépíteni. 1-2 nap utána olvasással simán menne, és akkor tudnád ha valamit nem úgy csinál ahogy kell akkor mi lehet a hiba... ez a készek, ezek "játékok".
gondolj bele, egy normális vezérlő maga 90 ezer
[ Szerkesztve ]
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
Újabb videó, itt leginkább a hangra voltam kíváncsi mennyire adja vissza Sztem nagyon jól .
-
nrk
tag
Helló helló, atx computertől rendelt már valaki? Mit adnak? Venni szeretnék még egyet a készletbe, viszont gyorsba kellene, nem érek rá kintról rendelni. Vagy esetleg van valakinek eladó jó árban?
És egy videó, tegnapi gokartozásunk, eléggé remeg mert valaki a tanksapkára rakta fel a tartót, ami a motoron van, aztán csöppet nagyon szétrázta, de úgy nézhető kategória még.
Videó: http://youtu.be/Qe8562f0yh0?list=UUu32ab9H82D7y1r9mDiuyOQ
[ Szerkesztve ]
i7-6700K - 32GB DDR4 - MSI GTX1080G - 1,75TB SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest