Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Alapból ott vérzett el a dumád, hogy törölték az accodat.
Lehet kölcsön kaptad 3-4 hétre azt a karit, csak inkább mondod azt, hogy vetted 15k-ért..Kaptál hozzá e-mail címet, secret answerrel, meg is változtattad ezeknek a jelszavát mindennek, tehát az e-mail-nek is meg a silkroad pw-t is?
Csak úgy nem törölnek.. Szóval én arra tudok gondolni, hogy nem változtattál meg valami jelszót és akitől vetted a karit ő még anno kölcsön adta valamelyik haverjának és jól összevesztek és fogta felment és kitörölte.
De az, hogy csak úgy kitörölte a joymax faszság. Viszont ilyen 'afdsdgfh' nevű botokat rohadtsokat töröltek ki mert penonoknál már nem fire nukkerek hanem str bowosok vannak (egyre idiótábbak komolyan ).
Olyat is hallottam egyébként, hogy aki nem vesz silket mittomén 3-4 hónapig azt ha valahol elkapja egy gm, hogy botol kibassza. De lehet csak legenda.
Amúgy a gm-ek szerintem 100% örök invisiblejük van és olyan ami a sebességet sem lassítja.
Mert anno mikor hackelt sbottal toltam pont láttam, hogy kiírja a közelben van egy gm és azonnal el akart teleportálni.
Én gyorsan leállítottam a teleportot körülnéztem és sehol nem láttam egy léleket se. Milyen durva.[ Szerkesztve ]
undefined
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Leleplezte az új 3D V-Cache dizájnt az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest