Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ludsimon

veterán

válasz borgab #5809 üzenetére

Alapból ott vérzett el a dumád, hogy törölték az accodat.
    Lehet kölcsön kaptad 3-4 hétre azt a karit, csak inkább mondod azt, hogy vetted 15k-ért..

Kaptál hozzá e-mail címet, secret answerrel, meg is változtattad ezeknek a jelszavát mindennek, tehát az e-mail-nek is meg a silkroad pw-t is?

Csak úgy nem törölnek.. Szóval én arra tudok gondolni, hogy nem változtattál meg valami jelszót és akitől vetted a karit ő még anno kölcsön adta valamelyik haverjának és jól összevesztek és fogta felment és kitörölte.

De az, hogy csak úgy kitörölte a joymax faszság. Viszont ilyen 'afdsdgfh' nevű botokat rohadtsokat töröltek ki mert penonoknál már nem fire nukkerek hanem str bowosok vannak (egyre idiótábbak komolyan :W).

Olyat is hallottam egyébként, hogy aki nem vesz silket mittomén 3-4 hónapig azt ha valahol elkapja egy gm, hogy botol kibassza. De lehet csak legenda.

Amúgy a gm-ek szerintem 100% örök invisiblejük van és olyan ami a sebességet sem lassítja.
    Mert anno mikor hackelt sbottal toltam pont láttam, hogy kiírja a közelben van egy gm és azonnal el akart teleportálni.
    Én gyorsan leállítottam a teleportot körülnéztem és sehol nem láttam egy léleket se. Milyen durva.

[ Szerkesztve ]

undefined

Új hozzászólás Aktív témák