Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_knight
tag
Srácok mennyire érdemes új tengeralatjárót venni? Ugy akarom kérdezni, hogy amivel kezdetben indulsz ahhoz képest melyikre érdemes váltani? Mert van ami 500 Hirnévbe kerül s van olyan ami 3000 Hirnévbe... Továbbá hogyan lehet minnél több hirnevet szerezni?
Köszi a választ előre is.MSI EX700-020, 2GB, T5450
-
tkesy
őstag
válasz petygrinder #191 üzenetére
Nekem sikerült már beemeltetnem... Igaz, nme mindg akarja megcsinálni elsőre...
(Tiszt, altiszt, matróz felállás a torpedórészlegben, és csak a csövek betöltése után állnak neki... szépen számolja a hátralévő időt.. )>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
válasz s_knight #201 üzenetére
Kérdés mivel indulsz..
Én amint tudtam lecseréltem a kis IIB-et, egy nagyobb VII-re..
(hogy most ez A, B, vagy C, azt már készítők elfelejtették odaírni...)
Típusok:Bővebben: link
(és valószínüleg amint tudom, ezt is cserélem egy IXC-re... )
Hírnév szerzése: sok hajót kell elsüllyszteni
De mindegyik hajóosztályhoz tartozik egy ''hírnévérték''...
pl.: egy C3-as teherhajónál ez 240 pont.
hogy mi mennyi: Bővebben: link>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
s_knight
tag
Köszi a választ. Lenne kérdésem még. Milyen hajókat érdemes támadni? Kék, zöld, piros? S ha teljesitem a missiont ( cél elérés 24 óra ott tartozkodás... ) visszamegyek a bázisra elérem az első világitótornyot utánna mit kell nyomni, hogy rendesen be lehessen fejezni a missiont? 63%ban nyomom a realistiket. Nos?
MSI EX700-020, 2GB, T5450
-
-
tkesy
őstag
válasz s_knight #209 üzenetére
Nálam úgy van ahogy írtam... Utánna jön a hajónapló megtekintése, meg a küldetés összegzése (kitüntetések, stb...) és utánna visszakerülsz a szobába, ahol van a térkép, a naptár a jobb felső sarokban, meg néhány asztal...
Az álló írattartószekrény a térkép bal oldalán = legénység;
a jobb oldali íróasztal = hajó,
középső íróasztal = személyes dolgaink...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
Na mi történt....? mindenki szeli a habokat...?
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
s_knight
tag
Kint van az 1.4es patch! Magyarosítás jó hozzá? Valakinek valamilyen infó róla?
-
s_knight
tag
Hi all!
Hogy szoktatok multiplayerben nyomulni??? TeamSpeak? vagy valami más? A multiplayerben van valami mission? Kell valahol regelned magad? Vagy hogy mukszik? Azért kérdem, mert lehet, hogy a kövi hónapban megveszem ezt a gamét. Nos?MSI EX700-020, 2GB, T5450
-
s_knight
tag
-
s_knight
tag
válasz petygrinder #220 üzenetére
Aham. Értem. Amugy tényleg egy kicsit szar ugy játszani, de a patchek ezeken valamellyest segitenek nem? Meg ha egy kicsit tovább mész akkor lesznek ellenségek. Szvsz. Vagy tévedek?
-
tkesy
őstag
válasz petygrinder #220 üzenetére
Pfff, azt ugye nme gondoltad komolyan, hogy a gép majd odavezeti az összes ellenséges hajót, amerre te hajózol?
És mivel Te vagy a kapitány, így a célzonáig és a vissza vezető útvonal meghatározása csak rajtad múlik...
/ A játék könyvtárárban volt egy documentation nevű mappa, abban többek közt volt egy térkép a konvjok útvonaláról... />>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
grey209
tag
Üdv!
Rakott már fel valaki 1.4-es patch-et nem teljesen legális game-ra? Nagyon kéne, mert régi nvidia kártyám van és ha kidugom a periszkópot, akkor elkezd szemetelni a game és élvezhetetlen lesz. Piros ég nappal, sárga víz, textúra nélküli hajótest. Egy ideig vicces, de aztán elkeserítő. Lőttem már ki torpedót, úgy, hogy nem volt torpedótest, csak buborékok utána.
Állítólag ezt az Nvidias dolgot az 1.4-ben megoldották. -
grey209
tag
Egyelőre nem veszem meg. Még valaki?
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Játsza ezt még valaki? Vagy már off a téma? Segítség kéne.
-régen nem volt már hozzászólás, úgylátom- -
naraku
aktív tag
válasz Blue Eagle #226 üzenetére
Hi!Ja mondjuk három honapja!
-
Blue Eagle
őstag
Akkor segíthetnél, ha tudsz! -megköszönném
1. küldetés ( a legfelső) -mi a teendő? az oké, hogy el kell süllyeszteni a Batleshipet. Vagy mind a hármaT? És a Destroyokat? azokat is? mit kell tenni?
Ha az egyik Batleshipet elsüllyesztem, akkor kiírja, hogy az elsődleges feladat teljesítve. De ezzel a küldetés még nem ért véget, nem?
A másik gondom a magyarítás: sajna csak félig magyar a játék. Pont a küldetéseket nem magyarította le. (vagy nem teljes a magyarítás?)
Nem tudtam még a magyarosítás készítőjével kapcsolatba lépni ez ügyben.
Nálad mi a helyzet e téren? -
Dilikutya
félisten
válasz Blue Eagle #228 üzenetére
Nála semmi. Az a helyzet, hogy naraku pajtás egy hiperaktiv kisfiú, valószínű 11-12 éves (email címe sokatmondó), és beböfög minden témába, persze mindenféle értelmes tartalom nélkül. Ne tőle várd a megoldást
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
naraku
aktív tag
válasz Dilikutya #229 üzenetére
Ezzel azt akarod kifejezni hogy .d..t. de vagyok de nem vagyok az DILIKUGYA!!!!!!!!! Az igaz hogy nem játszottam végig mert még neg se vettem a gamet!Végig tud mindenki játszani eg játékot !Te kiszemelsz valakit és belekötsz ? Csak azt montam hogy tényleg régen szoltak hozzá a topikhoz!:
-
Blue Eagle
őstag
De választ még mindig nem kaptam!
-
naraku
aktív tag
válasz Blue Eagle #234 üzenetére
Ez karier mód?? Mert akkor lehet hogy tudok segiteni!
-
naraku
aktív tag
Ja ez singel plalyer és az van felsöhöz irva hogy Bismark????????
-
naraku
aktív tag
Legozni??Sohaj én nem 7éves vagyok !!
-
fasyrt
őstag
válasz Blue Eagle #228 üzenetére
Ha jól emlékszem 1-et kell elsüllyeszteni, ez a könnyebb része.
Utána vagy hazamász, vagy a felszínen ''nyugis'' állapotban kiadod Esc-vel a 'Return to base' parancsot...
Tehát a 2. része a hazajutás. -
fasyrt
őstag
Több, mint 1 évesek lettünk
-
ToRR3nt3
senior tag
Heló!
Tud valaki olyan oldalt linkelni, ahol a billentyű parancsok olvashatók? Meg van egy két dolog amit nem tudok kezelni. Pl a rádiósom néhány bevetésen félpercenként közölte, h új üzenetet fogott, de ezt az üzenetet sehol sem találtam. Meg nagy nehezen be tudok jutni a rádiós kabinba de ott meg csak nézelődni tudok, semmihez sem lehet hozzányúlni....We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Grandi
aktív tag
Elkezdtem csinálni a karriert, idáig csak gyakorolgattam, meg a vizsgáztam, de egy valamit nem értek..
Első küldetésnél elakadtam.
Bizonyos szektorba kell mennem, ott járőrözni egy napot aztán vissza a kiinudlási pontra.
Ezek mindig megvannak, de mikor van vége?
Esetleg többször kell menni járőrözni?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
nemcso
őstag
Na megvettem és a fiammal elkezdtük építeni kapitányi karrierünket.
Nagyon jó szórakozás, sokat lehet vele szöszölni.
Nekem teccik.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
ftc
nagyúr
csak járőrözések vannak vagy esetleg éles harc is ..nemcsak az amit pl éppen arra tartó hajót szétlövöm ha a torpedóm épp célba talál...
-
AMD Power
titán
Bár csak a 4-ik rész is ilyen jó lett volna mint a 3-ik.
-
vati
senior tag
Itt is megkérdezem, hátha nem csak én futottam bele.
Gép upgrade (nvidia 6600 -> 8600GT) és sw újrahúzás (XP újra, és 2006-os nv driver + directx helyett mindenből a legutolsót felrakva) után az SH3 nem működik
Betöltődés után fekete képernyő, csak a kurzornyíl szemetel rá. Nem fagy le, ESC-el ki lehet lépni, csak kép nincs. Újratelepítés nem segített.
Az eredeti 1.0 és az 1.4 patchelt változat is ugyanígy viselkedik.A gugliban rákerestem a problémára. Volt 1-2 hasonló cipőben járó ember, de használható választ ők se kaptak.
[ Szerkesztve ]
Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
Stirlitz
senior tag
Na hátha válaszol valaki, ha előre hozzuk ezt a rég elsülyedt fórumot. Játszik vele valaki? Én most szedtem elő ismét, és játékos társat keressek multiplayerhez. Teamspeak szerver van nekem, vadászhatnánk együtt a konvojokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest