Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Ma vettem egy D5000-et, de egy kis beállítási gond van vele. A digis beltérit nem ismeri fel scarton keresztül, ezért random eldobja az adást egy pillanatra, majd vissza rácsatlakozik és megy tovább szépen. Mi a teendő ilyenkor? Olyan, mintha néha átugrana a TV-re a külső-ről, majd gyorsan vissza, mert írja is a bal felső sarokban, hogy külső.
-
diegho
nagyúr
Én is most regisztráltam 2014 12. 19.-ig érvényes a garanciám a D5000-re.
-
diegho
nagyúr
válasz dave_gahan #19934 üzenetére
Szerintem csak a listában felsorolt partnereknél érvényes a plusz gar. Én pont emiatt nem vettem neten tv-t, hanem elmentem a tescoba, mert ott 3 év gar van, a netes boltokban, ahol meg olcsóbb lett volna, ott bolti 2 év garancia van rá.
-
diegho
nagyúr
válasz Napfénysüti #19938 üzenetére
Én tegnap este elég sokat nyúztam. Néztem rajta divx-et, fullhd-t, sima tv adást. Semmi gond vele, szép a képe így is, pedig semmit nem csináltam vele, csak mozi-ra állítottam. Láttam van egy valag képjavító dolog, azokat érdemes bekapcsolni?
-
diegho
nagyúr
válasz Napfénysüti #19947 üzenetére
Én vittem magammal az el classico-t pendrive-on és úgy vettem meg a tv-t, hogy melyiken néz ki jobban, szóval nem bíztam a véletlenre. A másik lehetséges versenyző az LG LV3400 volt, de a Samun szebb volt a meccs, a beállításokat megnézem majd délután. Jelenleg még asszonynál vagyok, mert tegnap a szakadó hóban nem akartunk Tv-t szállítani hozzám.
-
diegho
nagyúr
válasz Napfénysüti #19951 üzenetére
Mindkettőt alapból home-módba tettem én bontottam ki a dobozból és movie-ra raktam.
-
diegho
nagyúr
válasz Napfénysüti #19954 üzenetére
Én sem tudom tesztelni, nincs semmim ami hdmi-s, csak a gép, de kábelem sincs még, azt is veszek majd, de majd csak ünnepek után lesz rá időm szerintem.
Előre felhívtam a Tesco csoportvezetőjét (régi haver, meg az asszony osztálytársa volt) és lebeszéltem vele, hogy ezek a Tv-k ott várjanak rám. Bementem, kicsomagoltam a Samu-t, LG-t már kirakták, de még nem volt bekapcsolva. Beállítottam mindkettőt és ment a teszt egymás mellett, elég komoly különbség volt a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
D5000-et akarom összekötni géppel HDMI-n (6870-es VGA), mindkettő 1.4-es, jó ezekhez az 1.3as kábel is?
-
diegho
nagyúr
D5000-hez kéne nekem valami tuti jó beállítás. Kipróbáltam az itteni 5500-as beállításokat, de olyan fakók lettek a színek, nem tetszik úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest