Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Meg tudnátok mondani, hogy miért van sokkal kevesebb bolt kínálatában 43KU6400 mint 40KU6400 ? Lehet, hogy a 43 -as nem Magyarországra szánt termék vagy ilyesmi ? A nagy boltok kínálatából teljesen hiányzik. Csakmert most kaptam ilyenre egy egészen jó árajánlatot, és tulajdonképpen minden szempontból meg is felelne, csak attól tartok hogy később ha esetleg maghibásodik bajba kerülök, nem vállalja a szerviz vagy nem lesz hozzá alkatrész vagy hasonlók. Köszi.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
40 " körüli TV -t vennék a közeljövőben. Max 200k a keret, így a KU6400 felé hajlottam, de mivel elég vegyes dolgokat olvastam róla ma elmentem egy üzletbe megnézni.
Szerencsére egymás mellett volt egy K5500 és egy KU6400, ugyanaz a TV műsor ment rajtuk. Éshát tényleg nem estem hanyatt a 6400 -tól. Mintha a közelről mutatott emberi arc részletgazdagabb lett volna az 5500 -n. Nincs kizárva, hogy eltérő beállítással mentek, mégis gyanús, hogy az itt nemrég leírt tapasztalatok köszöntek vissza nekem is.
Mivel nem akarok mindenáron UHD -t ( TV műsort néznénk nagyrészt, néha dvd és xbox 360 ), lehet inkább az 5500 -t venném, csak még azt volna jó tudnom, hogy egyéb vonatkozásban miben gyengébb ez a 6400 -nál, gondolok itt a smart funkciókra és miegyebekre amik a használat során számíthatnak. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest