Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok
ma vettem egy UE40ES6710S készüléket
A kérdés egyenlőre a szín kalibrációra vonatkozna, hogyan tudom beállítani, vagy esetleg van olyan színprofil amit feltölthetek? -
törölt tag
-
törölt tag
Azt honnan lehet tudni, hogy milyen szabványú wifi adapter van az UE40ES6710S-ben?
-
törölt tag
a router azonos légtérben van a tv-vel, így a jellel nincs gondom, bár az tény, hogy a router G-s szabványt tud max. a kérdés azért érdekel, mert a notim N szabványos, de eddig nem igazán érdekelt, mert nem volt hálózatba kötve semmi, de ha mindegyik ki tudja használni a gyorsabb routert, akkor cserélnék
-
törölt tag
válasz bakancs446 #46658 üzenetére
van egy borzasztó szar netem - szavaiddal élve - 5/1, még szarabb routerem - tp-link g-s szabványos - egy 40ES6710 készülék, wifin a HD akadás nélkül megy, FHD már laggol rendesen, de LAN-on keresztül gond nélkül megy
-
törölt tag
Egy kis segítség kellene:
Jelenleg analóg kábel tv van nálunk, de ma feltettem egy tetőantennát, kíváncsi voltam mit tud digitális adásban. Automatikus keresésben meg is talált mindent, tárolta azokat.
Ezek után visszatettem a kábel tv-t, viszont kezdhettem újra a programozást.
Ez így működik? Nem tudom úgy eltárolni őket, hogy kábel csere esetén hozza ami hozzá tartozott? -
törölt tag
erről az infó gombos izéről:
ha csak simán egyszer nyomon, jobb alsó sarokban van egy piktogram LED és valami más felirattal és egy elem/telep jellel, ebben a mutató a szint alján van, na ez mi? -
törölt tag
Nekem Kiskőrös felé van téve, tetőn belülre (25km kb.) beállítás nélkül egy 25 éves lepkével
86%.os jel, 0 másik -
törölt tag
Ez érdekes, mert a tré FAQ-ja tartalmazza az én típusomat is /6710/ mégsem találom az appot.
-
törölt tag
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik használnak külső HDD-t és fullhd filmet néznek rajta:
számolhatok-e akadásra ezekkel az eszközökkel?
egy a-data (seagate hdd) vinyó és ES6710S Tv -
törölt tag
ez a PVR funkciót hol tudom megnézni, hogy van-e nekem?
ES6710S készülék -
törölt tag
Az miért van, hogy a samsung oldaláról, a TV-m specifikus adatainál ott van a 34-es frissítés, de online nem talál frissíteni valót?
USB-n feltehetem rá?
UE40ES6710S -
törölt tag
Réges-régen, mikor még az univerzum...
Szakmai topicban, laikus érdeklődők kérdeztek dolgokat, rendszerint ugyanazt, hetente többször.
Egy olyan valaki, akinek szakmája, netán megélhetése az adott szakmai topic témája, nem engedhet meg magánok olyan dolgokat, hogy "keress vissza, használd a keresőt, nem is érdemel választ" és a többi ehhez hasonlót. Én legalábbis nem tudtam ezt megtenni. Ha kellett, 100x egy héten. Nem éreztem sem feleslegesnek, sem "szint alattinak", hogy segíthettem másoknak. Egyrészt azért, mert ha annak éreztem volna, nem lettem volna ott, másrészt én is kerülhetek olyan helyzetbe, hogy olyan témában szorulok segítségre, amihez hülye vagyok. Ezért nevezik ezt fórumnak.
Néhány aktív értékesítési és egyéb tréningen részt vettem már, igen sok értékes és egyszerű dologra tudnak rávilágítani ezek, mint pl: segíts másoknak, mert valaki úgyis megteszi; ha nem Te méred fel az igényét, majd valaki más; soha ne feltételezz másokról és ehhez hasonlóak.
Azt is mondták, ha nyűgnek érzel valamit, ne csináld, mert látják rajtad. Én is így gondolom.Bizony most jártam úgy, hogy a sok tanács, mit itt kaptam, segített TV-t venni. Bár bevallom, hogy igazi segítség privátokban jött és az adott gyártó topicjából, de az alapok innen.
Ehhez pedig rájöttem, hogy kell egy külső HDD. Elmentem a szakmai tipicba, olvasgattam sokat és kérdeztem. Bizony annyi és olyan segítséget kaptam, amivel jól tudtam dönteni. Mindezt tette a társunk úgy, hogy privátban magyarázott el minden fontos dolgot.
Azt gondolom, így kell csinálni.
Még akkor is segít, ha 1000x ugyanazt kérdezi valaki. Megírja, és linkeli azt a hozzászólást, amiben ajánlások, tapasztalatok vannak. Mindenféle sértő megjegyzés nélkül. -
törölt tag
-
törölt tag
Egy kis help kellene
Valamiért a sötét, annyira sötét lett, hogy szinte semmit nem látni a képernyőn. Igazából nem tudom mi lett vele.
Tippek? -
törölt tag
-
törölt tag
Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy mindigtv-n nincs ez a sötétedés, (vagy legalábbis nem tűnik fel annyira) csak a kábeltv csatornáin
mondjuk mindet nem tudom hasonlítani, mert mindigtv csak az alapcsomag[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Létezik a jelek szerint VGA-HDMI kábel, de alapvetően a probléma továbbra is az, hogy a VGA analóg jelet ad.
Viszont azt nem mondtad, hogy DVI kimeneted van-e esetleg?
[link] -
törölt tag
üdv
lenne egy kérdésem: fuson akartam nézni egy filmet - viasatplay- de rendre elakadt, belaggolt, sőt mintha ki is fagyott volna.
5Mbit/s netem van, előbb wifin, majd kábellal is csinálta. Egyébként is elég lassúnak érzem a fuso menüjét.
a régi verzió mintha jobb lett volna. mit javasoltok?Ui
UE40ES6710 a tv[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok
van egy kis problémám lejátszás esetén, külső a-data vinyót használok, és filmnézés közben a hang "ugrál", mint a bakelit lemez, mikor megakad a tű a lemezen
mi lehet? -
törölt tag
Sziasztok
UE40ES6710s készülék, látom van újabb FW, 1042
gondoltam frissítem, online akartam, de a vége az lett, hogy a szerveren nincs fenn, állítólag
aztán nézem, hogy egy régi verzió került rá, 36-os.
le akartam usb-s telepítésre tölteni, jött 99%-ig, az utolsó 1 vagy 10 perc alatt
szóval ez most bugos lenne, valakinek tapasztalata vele? -
törölt tag
sziasztok
Van egy 6710-es készülékem, amin külső vinyón keresztül nézem a filmeket.
A gondom ott van, hogy nagyon hosszú idő, mire betölti a tartalmat. Alapból nincs sok tartalom a vinyón.
Ez régebben sokkal gyorsabban ment neki.
Mi lehet az oka ennek? -
törölt tag
Sziasztok
Van egy olyan gondom, hogy valamennyi kikapcsolás után a TV elfelejti a kapcsolatot a routerrel.
UE40ES6710 a készülék
Mi a problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest