Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsy
tag
Hello!
Nekem 6640-es van, annyit tudok elmondani h a tv teljesen jól működik, szép képe van, az otthoni hálozaton jól működik pc-vel összekötve, 3d-be is egész jó, igaz a többivel nem tudom összehasonlítani, h azok milyenek.
Kicsit a széle felhősödik, amit azért nem vártam volna egy ilyen tv-től, bár ez csak inkább csatornaváltáskor látszik kicsit, filmek, tv adás közben abszolút nem látszik.
Üdv,
-
PishT
tag
szia
én 40"-es méretben voltam hasonló dilemmában,és 6500as lett,az szerintem megéri a felárat. észrevehető lehet a különbség 6400 és 6500 közt is,főleg fullHD-3D tartalmaknál. 6400nál 200, 6500-nál 400MHz a CMR (az összehasonlításodban "Mozgási sebességnek" írja), 6640nél ez már 600MHz és van Micro dimming is. szerintem meg kell nézni üzletben,hogy Te látsz e különbséget 6500 és 6640 közt, persze ehhez kérni(vinni) kell olyan tartalmat a teszthez,mert TV-adásban nem biztos,hogy látod. -
Csocsy
tag
Hello!
A hangvezérlést egyszer próbáltam ki, működött, de szerintem egyszerűbb nyomogatni a távírányítót, mint állandóan beszélni a tv-hez...szóval ez csak ilyen maketinges dolog, jól hangzik meg minden, de úgysem fogod használni, poénnak jó, de semmi több.
Én az f6640-et nem bántam meg, jó áron volt, akcióban hangprojektorral, h mennyivel szebb a képe az f6500-höz képest, azt lehet sose tudom meg
-
PishT
tag
F6500as felára mindenképpen, de a képe miatt főleg,(F6400hoz képest) nem a hangvezérlés miatt. azért írtam,hogy egy nagyobb üzletben kéne megnézned,akár mind3 TV képét,és az alapján (is) dönts!
Csökkentek az árak 1hónapal ezelőtthöz képest,azt meg kb sose tudni,hogy karácsonykor lesz e még-olcsóbb.. jó vásárlást majd! -
BBéci
legenda
Mi játssza le a filmet, aminek a hangját ki akarod vezetni?
A beépített médialejátszó hangja optikain kimegy 5.1-ben, és a szintén beépített digitális tunereké is. Minden egyéb csak sztereóban.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BullZeye
veterán
Nem, HA a hang a tévére van kötve, akkor az nem ad ki 5.1-et csak 2.1-et.
Ha 5.1-et szeretnél ahhoz kell az erősítő, abba menjen a HDMI a PCből, és az erősítőből menjen a tévébe a HDMI, így az erősítő 5.1-et ad le hangfalaknak.Legalábbis nekem ezt írták itt annó.
Lényeg, a TV nem ad le 5.1-es hangot, csak sztereót.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BBéci
legenda
Amikor megosztással, hálózatról játszod le a filmet, akkor is a tévében lévő (szerintem vacak) lejátszó dolgozik, tehát kimegy az 5.1.
(#55052) lacee007
Az egy kiváló fali konzol, ráadásul itthon sokkal olcsóbb, mint Németországban, a Hama hazájában. Remélem olvastad róla a cikket (tesztet) az AVO-n![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Kerio
őstag
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
sandró60
addikt
Azért,mert maga a márka megbizható +nem kell külön egér hozzá.Ha a felsorólt gombok neked hiányoznak akkor vedd meg a Samsung bilentyűzetét.Amúgy én távirányitón kapcsolom a csatornákat.Ezen a billentyűzeten van hangerő szabályzó.Régebben valaki linkelte,hogy ezen billentyűzeten is elérhető a tv távirányitására megfelelő funkció gombok.Annyira nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
A HDMI-vel csatlakoztatott készülékekkel tesz olyat a TV, méghozzá az Anynet+ funkcióval. Ez személyre szabható.
(#56169) 2ning
Például ez: [link] Nem olcsó, de szerintem simán megéri az árát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest