Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz sandró60 #133929 üzenetére
Tényleg csere lesz, Nekiadtam Édesanyámnak az EH6030-at. Veszek valami 4k-sat, nincsenek nagy igények, DLNA menjen, mondjuk 50col, min. 100 vagy 200Hz. Nagyjából ennyi, az is lehet, hogy nézek valamit használtan.
Szétszedtem mert barátom mondta, hogy lehet a chip főtt meg benne, (elengedte a nyákot) nevetséges, hogy a nyák beszerelt állapotban, görbén feszült benne. Kilazítottam a tartó csavarokat, de ez már nem javul meg, gondolom, hogy a feszített panel és a hő (igen melegedős fajta volt még ez) megtette 11 éven keresztül a hatását.
Stimm, ez az. Úgy látom, sokan beírtak ezzel a hibával kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sandró60 #134514 üzenetére
Ez f@sza akkor magyarázhatom meg öcsémnek hogy miért kell majd Set Top Box-ot használni CA modul helyett a mindig tv nézéshez(nem ingyenes)
Már most elkezdem a lelki hadviselést hagy szokja a gyomra
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Sirandrish
legenda
válasz sandró60 #134601 üzenetére
Hát a Q60at nem kell megvenni
Mi lehet a helyzet a 70essel?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tupacamaru
veterán
válasz sandró60 #136399 üzenetére
Nem találkozott esetleg valaki olyan jelenséggel hogy a TV random időközönként egy figyelmeztető hangot ad ki? Van olyan nap amikor nem, de az a jellemzőbb, hogy naponta többször is. Nem biztos hogy a TV-vel van a gond (65Q6FN), mert csak akkor adja ha a T-home-os IPTV dobozról nézzük az adást. A Samsung fórumon már volt valakinek ez a jelenség, de nem tudom hogy lett-e megoldás. Itt a hang, ha esetleg valaki ráismerne és lenne ötlete, azt megköszönném. 5.-6. másodpercnél lehet hallani, bár nem nagyon lehet eltéveszteni.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Ciccuka
veterán
válasz sandró60 #137184 üzenetére
Samsung H6200 H6400 H6500
100Hz + CMR (Clear Motion Rate)Ezeket nem nagyon érdemes cserélni holmi 60Hz-es, de nagyobb képátlós tv-kre.
TV topikokban pár éve olyanokat ajánlottak helyette, amik első ránézésre is gagyibbnak tűntek (pl. felhasznált anyagok és kidolgozás minősége, igényessége).
Most, hogy jött rá FW frissítés így még 1-2 évig el lehet használni talán.Nem igazán látom a fejlődést ebben a kategóriában, úgy látom a gyártók inkább csak az egyre nagyobb képátló(k) elérésére törekednének, de már 4K felbontásban, még ha a képminőség (színhűség, színtelítettség, stb.) egyre rosszabb is lesz a végén.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
calvin76
tag
-
-
anrab
addikt
válasz sandró60 #147201 üzenetére
Arra ott a másik usb csati, ha kell.
De mint írtam nekem androidos. Mikor csatlakoztattam megkérdezte hogy rendszernek vagy cserélhető külső tárnak formázza. Nekem ezen vannak a tv appjai+amit telepítek és a torrentezés is erről megy. Nem kellenek külön eszközök, lejátszók. Belső memóriaként, tárhelyként működik.
Természetesen áram alatt van mint az usb vagy a merevlemez is de a fogyasztása töredéke egy vinyóhoz képest. Viszont nincs hangja.
Nálatok mivel nem lesz a rendszer része a funkciója is más lesz és az üzemeltetése és másként történik. Nektek egy külső usb média tár lesz.
Viszont már azt se tudom honnan indultunk.[ Szerkesztve ]
-
-
dethroner
veterán
válasz sandró60 #147311 üzenetére
A csatlakoztatott bt. hangszórón van lehetőség szabályozni, de kényelmesebb lenne ha ezt a tévé távszabályzón lehetne megtenni. Ahogy pl egy telefonra csatlakoztatott bt. eszköz hangerejét is lehet szabályozni a telefon hangerő gombjaival. Gondolom nem lenne megvalósíthatatlan
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest