Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    Ikertesóm képes mellé beírok ide :)
    Én is vettem ma egy 55j6200-at gyorsan leírom a tapasztalataimat.
    A képpel nincs semmi bajom nem látok m4 en pixelesedést, én pixelhibát nem keresek pontonként
    fehérnél meg feketénél nem látszott baj, ennyi.
    A talp az jól néz ki de amikor becsavaroztam a csavarokat az a fekete műanyag hát extra gagyi meg mintha nem is lenne full függőleges a tv vele.
    Kérdés: Ehhez a tipushoz milyen falikonzol való ??
    Két bajom van a tv-vel egyik hogy ma a magyar osztrák meccsen 2:0 !nyertünk ria ria :) én nagyon szédültem amikor a kamerát gyorsan forgatták meg zoomolták... de így teljesen elszédültem meccs végére :DDD Nem járt más is így nincs erre valami megoldás ? 55 colon sokkal jobban előjön ez a pörgéstől való szédülés én ebből a 37 esen semmit nem éreztem
    A szemkímélő mód az jobb talán erre?
    Ennél a méretnél kell Minimum a 4 méteres nézőtávolság de szerintem az 5 jobb ha valaki tervez ennyivel tervezzen.
    A másik probléma a típussal hogy nagyon veri vissza a fényt nappaliba nem nagyon való ill nagyon jól kell bepozicionálni. A spotlámpám égőjét 4 db spektrumcsíkra bontja szét hát még ilyet sem láttam.
    Mellette áll a 37c6000 hát negyed annyira sem veri vissza a fényt, na de legalább van egy előfizetés nélküli Spektrumom :)
    Nagyon vicces hogy egymás melett áll a két Samsung tv és egyiket kikapcsoltam amire bekapcsolt a másik :)
    Lehet vissza küldöm, ja és a pasik akik hozták kérdezték a boltból vagy a webáruházból vettem, mondom a webáruházból , azt mondja akkor 60 napig vissza cserélhetem indoklás nélkül , ez igaz tényleg 60 nap ?
    Még trükközni fogok vele sokféle felbontást kipróbálva meg átrendezve a szobát megpróbálom kitolni 4.5 méterre a látótávolságot. De ha így cserélném se tudnám mire talán a Ks 7000 jöhetne szóba...
    Szóval tényleg nem szédül nagy képernyőn senki a foci meccs alatt csak én ?:))))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák