Új hozzászólás Aktív témák

  • RudY

    addikt

    válasz andaman #75684 üzenetére

    1. A lista titkosított, ezt most már el kell ismernünk és bevalljuk neked is. Mint Samsung TV topiklakók, egyesek hozzáférnek ehhez a listához, de nem adhatják ki. Ennek főként az az oka, hogy ha már túl vagy az SSD vásárláson, akkor miért itt kellett boncolgatni a problémát az SSD topik helyett.
    2. Minden eddigit összefoglalva újra nekifutok: a hazai Samsung képviselet nagykereskedőkön keresztül is értékesíti a termékeit. Ennek megfelelően, nagyon sok kiskereskedelmi cég vásárol ezektől a viszonteladóktól, amiről a Samsungnak nincs listája. (Itt azonban érvénybe lép az 1. pont.) Másrészt a Samsung sem tudja befolyásolni azt, hogy egyes kereskedők hiánytalan pontosságal adják meg online felületükön a termékinformációkat (pl. Aqua vs. Ipon). Samsung 850 PRO 10 év (korlátozott) gari, ahol nem így van értékesítve, ott a kereskedők "hibásak" (legyen bármilyen okuk is a háttérben).
    3. A magam részéről a fogyasztóvédelmi szerve(zet)khez fordulok, mivel a Michelin gumik élettartam garanciájára vonatkozó tájékoztatást (kvázi reklámot) tettél közzé nyilvános helyen, aminek nem látom a bizonyítottságát, így amellett, hogy félrevezettél, hátrányos helyzetbe hoztad a többi gumigyártót.
    A végére pedig a komolyságot tekintve: ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák