Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    Nah ma megrendeltem a 40C650-est, az MM-ben néztem ki, és az itteni infók alapján az MM-es szerintem samsung paneles lehetett mert nagyon szép volt rajta a fekete.
    Először az euimport-n akartam megvenni (cégesre, akkor volt 142 számlával), kedd reggel kinyomtattam a weboldalt, hogy ha nem vagyok gép előtt amikor telefonálok, akkor is előttem legyen minden, mire sikerült telefonon elérni őket, akkora meg már felemelték az árát ~154 eFt-ra :D
    Na mondom kösz akkor nem kell. Elkezdtem keresgélni a webshopokban, akkor találtam rá a kalocsai cégre, mondom kihozzák, lehet velük beszélni, hogy milyen panelt kérek, nem utolsó sorban, van rá plusz cseregarancia (kvázi havi 500 Ft 2 évre), beszéltem velük 2x is, majd megrendeltem ma. ~179 számlával, erre fel meg a euimporton már megint lement az ára, és most még kevesebb is, 140-re :D.
    Mondom nem érdekel, azért még érte is kellene menni, kipróbálni valamelyik rokonnál, 240 km-t megutaztatni, panel lottó stb. stb., így marad az eredeti rendelés. Remélem minden OK lesz a TV-vel.

    Kicsit más:
    Szerintem ez a felhősödés, meg a fehér foltok egy picit (nem is picit) túl vannak lihegve. Tegnap este megnéztem a Thomson CRT TV-met, normál adásnál "felhősödik" mint állat, a fekete is csak szürke. Van egy P2770HD monitorom, ez is szépen szürke amikor feketének kellene lenni, illetve alul ugyanúgy van neki egy kis bevilágítása, de kb a piaci kutyát sem zavarja, amikor játszik az ember, vagy filmet nézünk rajta, csak ennél az zavart, hogy nem tudjuk kényelmesen nézni, és mivel ennek a betekintési szöge a béka hátsója alatt van, és kényelmetlen a sezlon :D
    Van egy Asus médialejátszó, amit ugyancsak nemrég vettünk, az is mindent lejátszik amit kell, nem tudom, hogy ettől jobb-e ami a Samuban van. Az Asuson is van internet TV, meg minden ilyen nyavalya, meg ezen legalább van eSata (csak ilyen dokkolóm van).
    Egy szó mint száz, remélem elégedettek leszünk a TV-vel, és minden OK lesz a vásárlás körül is.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák