Új hozzászólás Aktív témák

  • Bari81

    tag

    Na tegnap elhoztam a 46F6640-esem. A boltba kibontattam az eladóval és kiderült, hogy mégis a kiállítási darabot akarták rámsózni, de nem voltam hajlandó elfogadni. Raktárból hozattak egy zsír új dobozt. Ezen már eleve a 1116-os firmware volt rajta, gyárilag csomagolva. Tökéletes a képe, minden működik és a háttérfény szinte tökéletesen egyenletesen oszlik el. Nem értem miért nem tudják így megcsinálni az összeset. Az előző ES6100-am igencsak felhős volt, eléggé meglepődtem mikor teszteltem az új TV-t.

    Ami meglepett az a DTS Neo 2.5, sokkal jobb a PCM-nél. Nyilván a HD filmeket Dolbyra vagy DTS-re állítom, de sima adásnál ez nagyony jól szól.

    Otthon beregisztráltam a my.Samu accountomra és ezt az üzenetet kaptam:

    "A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrált termékét nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. "

    Erre felhívtam őket és azt mondták minden rendben, csak valami rendszerhiba. Elnézést blabla... , jövőhéten visszahívnak és megkapom a plusz garanciát.

    1 gondom van csak. UPC kábelem van HD csomaggal, és a kép nincs szinkronba a hanggal. A box-on lehet állítani az ilyen csúszást, de pont az ellenkező irányba mint ami nekem kéne...

Új hozzászólás Aktív témák