Új hozzászólás Aktív témák

  • Trebron09

    őstag

    válasz Pitu #38568 üzenetére

    :R
    Még letöltök majd pár monitortesztre is használatos 1080p képet penre és majd megnézem azzal.. de egyébként így "szemre" nincs baj a tv-vel, felhősödés sincs ("kiemelt" hatást alkalmazva már a jobb alsó sarokban egy pici, de nem zavaró úgy sem, és csak full feketénél látszik, 16:9-es filmnél már nem ahol alul-felül van a fekete sáv.), igaz még sok mindent nem állítgattam rajta csak az alapokat.

    Rákötöttem gépemre is, amivel eddig teszteltem: gta4/far cry 3/crysis/nfs the run/cod mw3 ezek teljesen jól futottak csak egy icipicit lehetett érezni a lassulást, mondjuk csak a codban vettem észre.. (5ms-os lcd monitorhoz képest).. pedig még a din. kontraszt is a legmagasabb szinten volt, plusz a fekete és a legmélyebbre van rakva + LED mozgásjavítás bekapcsolva. (A HDMI/DVI-ba kötöttem be, hang a gépről ment, mert a kábelon nem "tolta" át a hangot.. most nem tudom, hogy ez a kábel/bemenet vagy a vga -m miatt van (HD 5850)). :)
    Még arra gondoltam, hogy ugye ezek a panelok nagyon sérülékenyek (ahogy észrevettem jobban, mint egy hagyományos lcd monitor), erre van valami lehetőség védelmének érdekében? teszem azt pl. hogy egy 2-3mm-es plexit a kijelző elé tenni vagy valami.. telóknál ugye van ez a gorilla glass nevezetű találmány, nem tudom ezt azért illene egy 150-200k-s TV-re rakni nem? Majd még egy túlfesz. védőt kell vennem hozzá, igaz én használat után/este (vagy viharkor) mindig kihúzom a gépet/tv-t/rádiót, amit nem használok. Tényleg ilyenkor ugye a behangolt csatornákat/időt elmenti a tv? :DDD Mellesleg bika táp lehet a tv-ben, mert kihúzás után még vagy egy 2percig világít a visszajelző piros led az elején. :)

    [ Szerkesztve ]

    - Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -

Új hozzászólás Aktív témák