Új hozzászólás Aktív témák

  • spgabor

    aktív tag

    Helló Mindenkinek!

    Már egyszer jó pár oldallal ezelőtt megkérdeztem, de sajnos akkor nem kaptam választ, ezért úgy gondoltam, megkérdezem megint a problémámat.
    32b650-es tv-m van, és az a nagy bajom, hogy nem érem el az internetet róla. Adsl-em van, amit egy router oszt el a gép meg a tv között. Amikor januárban meg lett véve a tv, simán rádugtam az utp-t és gond nélkül felmászott a netre. Február vége felé egyszer csak ez nem működött. Néhány nap várakozás után a Samsung segélytelefonszámán érdeklődtem, de ők arra a következtetésre jutottak, hogy frissítsem a firmware-t, mert történtek módosítások, és lehet az a baj. Le akartam szedni a friss firm-et, de akkor vettem észre, hogy a samsung oldaláról se tudok semmit letölteni a gépemre. Az oldalt meg tudom nézni, de semmi letölthető anyag nem jön le. Erre Samsungék azt mondták szar a routerem, vagy a netem, és ők nem tudnak segíteni.
    Ez után jött a próbálgatás:
    -utp csere gépnél is tv-nél is
    -router nélkül letöltés/tv-n internet próba
    -modemcsere
    -nem itthon letöltöttem a firm-et amit frissítettem is
    Sajnos ezek sem oldották meg a hibát, így most ismét ott állok, ahol a part szakad. Amúgy semmilyen tűzfalon, és a routeren sem lett módosítva semmi ami esetleg tilthatná a tartalom elérését.
    Még annyi, hogy a gép egyszerűen időtúllépésre, a tv pedig hálózati interferenciára hivatkozik, és azért nem csatlakozik.

    Valaki tud ebben segíteni, hogy mi lehet a gond?
    Előre is köszi!

    Üdv!
    spgabor

Új hozzászólás Aktív témák