Új hozzászólás Aktív témák

  • aj

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár hete többen írták, hogy d6500-on tányéros UPC-vel (beltéri nélkül) pár csatorna estén annak ellenére is kereste a TV az előfizetői kártyát, hogy ott figyelt benne, közben pedig megy a háttérben a csatorna és folyton le kell okézni a figyelmeztetést.

    Nos úgy tűnik a megoldás az új irdeto dekóder modul és kártya. Idén már ezt is lehet külön beltéri nélkül kérni.

    UPC direct + csomagból minden csatorna gond nélkül megy. (továbbra is cseh területi beállításokkal, mert a műsorújság még mindig rossz magyarra állítva)

    A HD csatornák váltásáról nem tudok nyilatkozni, azt már nem kértem, van viszont tapasztalat több műhold párhuzamos vételéről is (két tányér, két vevő).
    Egy Disecq kapcsoló segítségével párhuzamosan megy a Thor-ról a direct illetve a szabadon fogható német csatornák az Astra-ról. Egy csatornalistában jelenik meg minden és nem lehet észrevenni a műholdak közötti váltást. A leírások szerint 4-es Disecq-ig működik a dolog.
    Aki bevállalja csak arra figyeljen hogy a TV transponder listája nem a legfrissebb. Az Astra meg is szívatott, mert olyan volt mintha nem lenne jel, miközben csak az alapértelmezett transponderen nem volt egy csatorna sem. Kézi kereséssel lehet transpondert váltani és azután már megyek az automatikus keresés is.

    Pozitív meglepetés volt hogy a műsorújság jól boldogul 200-250 csatornával is.

    A disecq miatt egyetlen baki, hogy az Astra csatornák műsorújságja csak akkor jön le, ha kiválasztom az adott csatornát és akkor is csak az adott transzponder csatornáinak műsora. A direct ebből a szempontból problémamentes.

    ''Ép eszű ember, ép gépből nem ugrik ki. Hö-hö ... dehogynem''

Új hozzászólás Aktív témák