Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Bogyi007 #131644 üzenetére

    Nem akarok semmit sem elkiabálni, de lehet hogy megoldódott a problémám.
    Ugye említettem nektek azt hogy a második nagy generál után - amikor is volt újra alaplap-csere és tápegység-csere is - a tévém működött egy hétig majd amikor a tévé bekapcsolt állapota mellett a Pc-t felkapcsoltam a tévé meghibásodott megint. Ezután vittem el a Pc-t átvizsgálni és bár nem talált a szervizes hibát a régi tápegységben de végül azt kicserélte egy újra.

    Ezután történt az hogy március 15.-én egy napot be tudtam kacsolni a tévét de másnap már nem.
    Aztán múlt hét hétfőn bevittem a szervizbe a tévét amit pénteken hoztam haza. Közben a szervizesek is reprodukálták a sikeres bekapcsolás és aztán újra nem működést. Aztán kicserélték megint a tápegységet.
    És járatták három napot a tévét sikeresen. Ők azt mondták elképzelhető hogy a Samsungtól hibás alkatrészt kaptak és az került beépítésre új gyanánt.

    Én ezt kicsit másképpen gondoltam tovább. Ugyebár egy évig minden gond nélkül működött a tévém, aztán elromlott. Ezután kijöttek személyesen a szervizből és kicserélték az alaplapot, de csak azt - ez azért lényeges, mert előtte egy nappal a tévém újra működött (amit egyébként el is mondtam nekik). Pár nappal utána a tévé újra meghibásodott és ezután volt náluk a szervizben a tévé a komplett cserével.
    Viszont az első meghibásodásnál is simán elképzelhető hogy az alaplapnak kutyabaja sem volt és akkor is a táp romlott már el, de részlegesen működőképes maradt. De ott volt a Pc-m ami akár az egész hibát már akkor is okozhatta.

    Aztán a második javítás után a Pc bekapcsoláskor szállt el a tévém mint írtam is. Mostanra viszont jó a tévé és rendben van a Pc-m is. És bár eddig nem csináltam azt hogy a Tv bekapcsolása után kapcsoltam be a Pc-t csak fordítva de lehet hogy így megoldódott az egész történet végre.

    Bár az is igaz hogy eddig a konzolok sincsenek a tévéhez csatolva és a vezetékes internet sincs, csak Wifin keresztül lógok vele a neten.

    Meglátjuk mi lesz még...

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák