Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz PuMbA #110104 üzenetére

    "Semelyik, de mindegyik UHD TV 10bites, még a KU6000 is: lásd itt a Gradient résznél :)"

    Háááát tudod.... "Általában és kulturálisan az ilyen tömegpszichózis ellenére kételem, gátolom. Jómagam komponens vagyok a témába, de ha kell, akár a nincstelenségig is elmegyek."

    Én egyre kevésbé hiszek annak, amit az Rtings.com ír! Nagy kár, mert az AVForums mellett a legprofesszionálisabb oldalnak tartja mindenki, aki kicsit jártas a témában, de...

    Lassan oda jutunk, hogy a Samsung összes készüléke valódi HDR-es. Hát ne vicceljünk már!

    Komolyan gondolja bárki is, hogy amikor az összes többi gyártóknál csak a legdrágább, prémium készülékek kapnak ilyen panelt, addig a Samsung az alsó-közép kategóriától kezdve ilyennel szereli a tévéit?

    Teljes magabiztossággal mondom, hogy kizárt a 10 bites panel a KU6000 esetében is. Teszteltem a 70 colos változatát az "Our World in 4K HDR" demóval, és a végeredmény finoman szólva is messze állt a tökéletestől. Konkrétan behatárolható területeken hiányzott a finom színátmenet, eltűntek bizonyos színek.

    Sarkítok, de szigorúan az érzékeltetés végett... Ehhez hasonló élmény volt. (Képzeld, hogy a felső kép mondjuk a KS9500 képe, az alsó pedig a KU6000 képe ugyanazzal a HDR demóval.)

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák