Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuha87

    csendes tag

    Hallottam, hogy bizonyos Samsung lcd tv-k, a HDMI kábel ellenére valamiféleképp "konvertálnak" a képen ( a forrás film fullHD), és úgy jelenítik meg. USB-ről ugyanazt a filmet nézve láthatóan szebb a képminőség. Oké, elég kétes infoforrás, de gondoltam rákérdezek.. van, volt ilyen? A Samsung LE-40 C650-re már ugye nem vonatkozik? Vagy ez pl egy fullHD mkv video DLNA-s továbbítására vonatkozik, ami "kiküszöbölhető" egy HDMI kábellel? (tudtommal mkv-t nem játszik le DLNA által a tv.. bár a fullHD olyan sávszélességet kíván az én tippem szerint, h semmiképp nem boldogulna vele)

    Másik, hogy áll. samuéknak van olyan alkalmazása a tv-re, ami a pc-t háttértárólónak "tünteti fel" a TV számára, és úgy lehet róla szemezgetni nézendő cuccokat. ez a tv is képes erre?

    másik, hogy egy FullHd film 24 fps-es, illetve 50 fps-es, az csak akkor lehet "probléma", ha USB-ről játszom le? Ha a HDMI-vel kötöttem rá a gépet, tökmind1 neki, ha a gépemen fut hiba nélkül, a tv-n is értelemszerűen fog gondolom..

    Másik tán még fontosabb kérdésem: A gépen használt lejátszóprogramtól függ e az adott, pl fullHD videó képminősége, mármint a TV-n HDMI-n keresztül nézve? Ha igen, melyik player az ajánlott?

Új hozzászólás Aktív témák