Új hozzászólás Aktív témák

  • Hmmm1

    aktív tag

    válasz PuMbA #103354 üzenetére

    Nekem akkor is olyan mintha felpörgetnék és azért gyorsabb, emiatt "smoothabb" - Na de amúgy igen, meg is válaszoltad. Na meg ha egyszer a kamera amivel rögzítik a filmeket olyan volt ezer éve. Teljesen rendben volt ahogy eddig ment. Amúgy fleőlem növelhetik az fps-t, de a kép mozgása ne legyen gyorsabb. Mert ha nem is gyorsabb és 1 mp 1 mp, ténylegesen akkor is gyorsabbnak érződik. Nézd meg. Szerintem mindenkinek látnia kellene. Nem a smoothsággal van a baj, hanem azzal hogy túlzásba viszi, túltolja. Visszább kéne egy kicsit fogni. Feljavítanak valamit, de másrészről meg elszaródik valami. Nincs kompenzáció. Húú faszom toljunk rá dupla fps-t a filmre, hát persze gördülékeny lesz, na ná, csak azzal a idióták nem számoltak hogy így hogy fog kinézni valójában az egész. Ami natívban úgy készül ott lehet nincs, vagy nem érződik ez, de így amit kényszeresen felpörgetnek, ott nagyon vicc. Játékoknál is nehezen oldják meg még mindig, főleg konzolon, akkor nem is értem filmeknél mit akarnak. Majd ha normális technológiát építenek mögé akkor esetleg, de ilyen tré megoldások ááh. Komolyan inkább az lesz hogy SD-be megnézem azt a valamit, mert ott sokkal kevesebb érződik mindebből a bullshitből.
    Youtube in s tök kevés videó van erről, KS7000-nél is alig mutat valamit, sok baromságot beszéli, a reviewokban, de a lényeget nem mutatja. Mert jajj copyright biztos.

    Az embernek az kell ami meggyőzi stb. - hogy néz ki az sd-n, különböző formátumok és felbontású anyagokon. Ez a lényeg, erről kéne nekem rendes videó. Lényeg lejön belőle. A tv adás meg a többi faszság lényegtelen, az úgyis jó lesz, ha ez működik normálisan.

Új hozzászólás Aktív témák