Új hozzászólás Aktív témák

  • platz

    csendes újonc

    válasz Flashget #101141 üzenetére

    Köszönöm. HBO -t és más fizetősöket egyenlőre nem akarok nézni, ez nem is lenne gond. Van kb.50 szabad digitális csatorna, ez egyenlőre kielégíti az igényeinket. Van a TV hátulján valami kártyahely, /CL adapter/ talán ez arra való?
    Visszatérve. Nekem 2TB külső winyóm van, mert akciósan olcsón hozzájutottam. Ez viszont nem saját tápegységes. A TV -hez adtak egy kis dobozt, ez valami csatlakozó bővítő hely, hogy kényelmesen lehessen csatlakozni. Ezt ismered. Ezen van egy USB aljzat, ami alkalmas a nagyobb fogyasztó (Pl:nagyobb kapac. Winyó) tápellátására. Ennyi bevezetés után az lenne a kérdésem, hogy szerinted nem lenne e olyan set top box, (?) ami alkalmas közvetlenül a rádugott külső winyót megtáplálni?
    Ezt írod: "Tehát nem tárolásra." ezt hogy kell érteni? Igazából a winyó kapacitásáig tárolhatok rajta ideiglenesen felvett műsorokat, ha jól gondolom? Mivel TS2 fájlokról van szó, akkor például a számítógépen is megnézhetem? Viszont kérdés, hogy fordítva ez működik e? Tehát PC -ről felvett TS2 filmet a set top boxra visszacsatlakoztatás után le tudom e játszani TV -n? Ne haragudj a naív kérdéseimért, de elég alap amit tudok ezekről.
    Amit az Amico T/C -ről írsz az nagyon szimpatikus. Mindjárt nézem a linket, amit Köszönök!
    folyt: megnéztem a kütyü leírását az általad belinkelt honlapon. Nagyon jó és tényleg nagyon sokat is tud. Egy dolog azért lehetne rajta, legalább egy darab USB 3 -as port. Akkor szerintem a tápellátás gond is megoldódna Winyó számára. (Jó ne legyünk csúcs maximalisták ezért az árért ez csoda!)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák