Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
válasz Leonardo91 #498 üzenetére
Pff, nagy pech, főleg ha közben hirdetted is
Nincs olyan tok ami ott is védené? Nagy az esély ara, hogy ha leesik pont ott koppanjon.LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz Elit3Zotya #500 üzenetére
Nem lesz tőle túl vastag? Fene a telefonjait, hogy ezekkel a tokokkal kell eltakard, mert persze a garancia nem fedezi.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
addikt
-
Snoop27
őstag
válasz Leonardo91 #503 üzenetére
Pedig ebben mindent is kibirt volna, sajnos jártam már én is igy.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz Elit3Zotya #505 üzenetére
Ez az idegesitő, hogy ennyire kell félteni őket, s valóban a fold az, amit még a többinél is jobban kell óvni. Pedig milyen szép lenne mindenféle tok nélkűl, dehát az a mocsok murphy.
-
addikt
válasz Leonardo91 #508 üzenetére
Én így sem használok rajta tokot, csak ha viszem valahova, de ez szívás az biztos én már csak tudom..
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
veterán
Hát igen, aki védi az ilyen téglával jár...
Nagyon ritkán használok tokot a telefonra, de a Foldokon sose hordtam, mert amúgy is iszonyat vastag összecsukva.#504 Leonardo91 Jó esetben igen..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
matiz
csendes tag
Szia kérhetnék linket a tokhoz, mert jónak tűnik hátha megvédené a telefont.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Hardvert tekintve nem rossz a OnePlus Open, örülök, hogy egyre jobb a konkurencia, így a Samsungnak is annak kell lennie.
[https://youtu.be/RNcAP6yV5O8?si=lykBvNsO8NpPGn4o]
Nagyon érdekes belelátni a gyári durability tesztekbe, jó kis videó lett. -
addikt
-
Beantech
tag
válasz Leonardo91 #498 üzenetére
Uhh szegény, ez durva. Egy ideje én is tok nélkül használom a fold 3-at, mintha új telóm lenne De azért most elgondolkodtam lehet vissza kéne rakni a tokot.
-
HardRic
addikt
válasz Beantech #514 üzenetére
Én már írtam amikor erről volt szó utoljára, hogy inkább én karcolom össze, minthogy a tok alá bejutott kosz tegye. Redditen is több embernek cseszte szét az alu keretet a tok alatt összegyűlt cucc, volt olyan is akinek a gyári S Pen-es tokja csinálta. Kösz, én inkább élvezem a vékony és könnyű telómat, ha meg úgy állnak a csillagok és összetöröm akkor meg ott az ingyen Telekom biztosítás.
-
matiz
csendes tag
válasz Elit3Zotya #513 üzenetére
Köszönöm
-
addikt
Kis kamera harc.. [link]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
HardRic
addikt
válasz Elit3Zotya #517 üzenetére
Jajj neked minden van. Élőben a 13T Pro valami fergeteges telefon. Az iPhone-okat meg a Z Flipet mentem megnézni Media Marktba, de ott ragadtam a Xiaomiknál egy 10 percre. ANNYIRA SIMA. Elképesztő, hogy milyen tökéletesek az animációk azon a rendszeren. Jöhetne a Foldjuk is Európába, dobnék el mindent a kezemből.
-
addikt
Nagyon jó a 13T Pro, ma teszteltem egy 13 pro ellen, és semmivel nincs lemaradva sebességben, de ahogy látom kamerában is hozza szintet(fő kamerában)
Miui meg szerintem is nagyon jó, nekem pl jobban tetszik mint az ios(az kb a könnyen használhatóság ellensége) de kinek a paplan kategória.
Én is gondolkoztam a mix fold 3-on, és már majdnem megrendeltem, de túl jó áron vannak itt nálunk a Z foldok azokhoz képest.
De ami késik...Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Neked hány telefonod van?!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
addikt
-
válasz Elit3Zotya #521 üzenetére
Ok.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Leonardo91
senior tag
Nekem nincs biztosításom , most felraktam délután a másik spigent ami kompletten védi , több ilyen balesetet nem akarok , vagy használom így tovább, vagy olcsóbban eladom. Ez a tok eltakarja, bár élőben azért nem ennyire vészes a helyzet mint a képen amit feltöltöttem makróba.
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
addikt
Mai aksi.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Snoop27
őstag
Nekem hasonlóan jóknak tűnnek, ok, itt-ott bele lehet kötni, de emberek, ami tetszik azt úgyis kinyomtatod, ott meg max nagyitóval látnád a különbséget.
-
Snoop27
őstag
válasz Elit3Zotya #519 üzenetére
A mix fold 3 hátránya hogy nincs global verzió és a B20 hiánya. Sokan emlitik még az értesitések késését is, sajnos a github srácok nem akarnak rá szoftot irni, hiába győzködik őket.
-
sipeti2
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy hosszabb autó utakon nem árt a telónak ha folyamatosan töltőn van és úgy navizok? Tudja passtrough módban "megkerülve az akksit" ellátni árammal a készüléket, vagy folyamatosan tölt-megáll-tölt-megáll? -
HardRic
addikt
Nem tud passthrough-t úgy, mint mondjuk néhány gamer telefon amiket kifejezetten ezzel reklámoznak.
Van viszont egy protect battery kapcsoló ami csak 85%-ig tölti a telefont, majd lekapcsolja a töltést, aztán pár százalék merülés után kapcsolja csak vissza.
Ha furfangos akarsz lenni, és odafigyelni az akksira, akkor azt csinálod, hogy feltöltöd valameddig, mondjuk 95%-ig vagy 100, tökmindegy, és ekkor elindítod Routines-zal, hogy kapcsolja be a Protect Battery-t. Így amíg le nem merül újra 85% alá, nem fog tölteni, hiába van feldugva.
És minden ilyennél kötelező lábjegyzet, hogy az akksi van érted és nem fordítva. Előbb-utóbb akkor is csökken a teljesítménye, ha alig használod a telefont, szóval felesleges túlzásokba esni 😀 -
őstag
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
ADAM1337
nagyúr
Ez melyik tok pontosan ?
-
HardRic
addikt
Nekem megjött tegnap a Easyskinz skinem. Ha van rá igény majd csinálok róla fotókat, most nincs a közelben másik kamerás eszköz.
Összességében nagyon király, tökéletesen pontosak a kivágások, hátul is, a kereten is. Eddig csak Dbrand skinjeim voltak, és ott volt, hogy hajszárítóval kellett nyújtanom a hátlapi skint hogy egyáltalán végig érjen a OnePlus 5-ön, szóval örültem neki, hogy itt minden egyből klappolt.
Az ilyen skineknek a szélei mindig kicsit élesek, sarkosak újonnan, ezt mikroszálas kendővel le lehet dörzsölni. Tegnap vagy fél órát dörzsölgettem az ölemben, utána egész jó lett Fontos, hogy ha ilyet vesztek, ne a hozzá kapott narancssárga kendőt használjátok, mert nyomot hagy. Dbrand nem véletlen ad mindig feketét. (Vagy néha fehéret.)
Camo mintás skint vettem amúgy, amire azt hittem, olyan lesz, mint Dbrandnél, hogy a camo mintát maga a textúra adja ki, és minden szögből máshogy veri vissza a fényt. Na ez sajnos nem ilyen, itt sima nyomtatott camo minta van, de annyira nem bánom. Maga a skin textúrája nagyon jó, kellően érdes, jól tapad a kézbe. -
Maxxy10
addikt
válasz Leonardo91 #535 üzenetére
Az én problémám ezekkel a skinekkel, hogy ha javításra kerül sor valami ok miatt abban a pillanatban le lesz véve és a kukába fog landolni.
-
HardRic
addikt
Nope, zsanérnál nincs elég hely szerintem hozzá, csak felgyűrné, így oda nem adnak.
-
addikt
Azta, na ezek közül tuti kipróbálom valamelyiket, dbrandet pont nézegettem....
Szigetelőről jutott eszembe amit a zsanérra raktam, hogy megpróbálnám ezt, mert így nem kéne a tok és nem karcolódna..Nyilván az elejtésnél gatya lenne..Szerk.: Ja ez is külföldi oldal, akkor ezer év ez is gondolom.
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
HardRic
addikt
válasz Elit3Zotya #538 üzenetére
Nekem 17 nap volt. Jah, nem túl gyors. Dbrand is hasonló idő szokott lenni. Azt vettem volna amúgy most is, de ők csak a hátlapra adnak skint Fold5-re, oldalra nem, szóval nem sok értelme van.
-
addikt
-
Eredetileg amugy nekem is az volt a tervem, hogy kap a telo valami skint, meg elore egy tempered glass-t, de reszemrol is az van, hogy nem talaltam olyat, ami a zsanert is vedi, ugy meg pont az ertelme tunik el a vedelemnek. Kb annyi ertelme van, mint a fejed kore tekerni egy gumipokot es sisaknak hivni.
-
addikt
-
válasz Elit3Zotya #543 üzenetére
Uhhhhhh, nagggyon balkan! Tetszik!
De azert en maradok inkabb a spigen toknal..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
addikt
-
Leonardo91
senior tag
válasz Elit3Zotya #547 üzenetére
Én is inkább körbe celluxoztam volna
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Snoop27
őstag
válasz Elit3Zotya #543 üzenetére
Én ezt már megoldottam átlátszó celluxal
Hadd tippeljek, ilyen tokot tettél rá.
#csakviccvolt[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Leonardo91 #548 üzenetére
Csak a zsanérra raktam, ami alig látszik és amúgy is kapni a eleve ilyen fóliát, ami körbe ragasztja az egész telefont...
#549Snoop27 Na majd ha veszel foldo-t és ott lesznek a zsanéron a karcok, mehet a sírás.. (By Elit3Zotya és Leonardo91)
Realme GT 6T Eladó..!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest