Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz Pistakiss #1897 üzenetére
"ha jól emlékszem a vodánál a 10.1v tab van csak, amire elméletileg nem lesz ICS rendszer."
akkor rosszul emlékszem a 10.1v tabbal kapcsolatban, van 10.1 sima is, hurrá.
Egészen pontosan erre gondoltam:abból is erre a mondatra "Even with the Samsung unit is pushed into the background, and if no updates, then you have to wait forever."
itt pedig a ICS eszközök listája amin "még" nem szerepel a 10.1v"A vodánál van a 10.1, sőt náluk volt elsőként a szolgáltatók közül is." az nem volt sehol kérdés hol volt előbb.
A másik, szerencsére van élet a szolgáltatókon kívül is, mivel, mire ott megjelenik a hivatalos frissítés....."én így emlékeztem," na látod a mondatom első felét én is így kezdtem.
ezek szerint te is rosszul emlékeztél.[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz Motaba78 #1901 üzenetére
Háát!
Én ki fogom várni, nincs ezzel a rommal semmi bajom."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Motaba78
addikt
Egyébként a szolgáltatóknál vásárolt tabik hálózatfüggőek (3G)?
ha igen azért az elég lehúzás, illetve wifi az otthoni lakásokban ahol tab is van 95-100%, ezért a 3G-re kivételes esetben lehet szükség (ha mégsincs wifi, nyaralás stb.), nekem is egy tréfamobilos net domino karesz van benne SOS helyzetre, ha a telefonon lévő adatmennyiség nem lenne elegendő.
[ Szerkesztve ]
-
bence007
tag
Sziasztok!
Pár napja kaptam kölcsön egy Tab 10.1v-t!A jelenlegi szoftverrel gyakorlatilag használhatatlan, annyira szaggat,laggol rajta az egész rendszer! Olvastam, hoogy nincs és nem is lesz rá hivatalos ICS de gondolom xda-n találok hozzá ráfaragott dolgokat!?
Vki tud nekem linket adni , ahol találok használható leírást a romcserével kapcsolatban?
Köszönöm segítségeteket! -
s4tch
veterán
válasz bence007 #1907 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1132
Itt vannak a 10.1v-re vonatkozó témák. Ha találsz egy megfelelő ROM-ot, akkor segítünk leírással. A folyamat (amennyire minimális tapasztalattal kiderítettem) alapvetően a következő:
- rootolás
- rom manager telepítése
- backup
- wipe
- új rom telepítése
- reboot, öröm-bódottáEzt ki lehet egészíteni programok, beállítások mentésével majd visszaállításával. Nekem zéró tapasztalattal kb. másfél óráig tartott találni egy ROM-ot, és a fenti procedúrát megcsinálni, úgy, hogy közben valami még félre is csúszott a telepítésnél, így még egy wipe kellett neki, mielőtt felállt a friss rendszer. Vágj bele nyugodtan.
-
s4tch
veterán
válasz bence007 #1909 üzenetére
A rootolás minden droidos masinára más módszerrel megy, nincs egységes leírás. Ami az xda-n van, azt nyugodtan lehet referenciának tekinteni, csináld végig, menni fog.
Jó ROM? Tényleg nem ismerem a 10.1v-t. (Sőt, még a sajátomat sem ismerem; egy hete van meg, találtam rá klassz ROM-ot, gyors, stabil, ennyi nekem elég.) Olvasgasd az xda-t, és amire a legkevesebb a panasz, azt tedd fel. Egy este alatt ki fogsz igazodni a témában, tényleg nem atomfizika a dolog. Egyébként nekem ez nem tűnik elsőre rossznak, kipróbálnám. A ROM Manager úgyis kiváló backupot csinál, ha nem tetszik valami, egy mentésből cirka negyed óra alatt visszaállítja a gyári állapotot.
-
kovi1970
csendes tag
"Meg találtam egy okosságot is: microSD slot p7500-ba "
Király vagy!
Múltkor kerestem a uSD-re valami megoldást de akkor nem találtam. Akkor ezek szerint mégiscsak megvan a helye a tabban. Már rendeltem is egyet gyorsan, aztán kiderül mennyire működik a dolog. Akár úgy is, hogy a ház faragása nélkül fixen benne van. +32GB vagy több, nyamm.
-
mycso
veterán
Picit összetettebb a 10.v. Ott bootloader nyitogatás is kell hozzá.
(#1909) bence007: [link] XDA-n, asszem itt kezdődnek az alapok a 10.1v-hez.
Hát, hogy romból mi az ami jó/jól működik a 10.1v-n, azt passzolom....egyébként ITT olvasgass.(#1911) kovi1970: Szia, engem is érdekelne majd a projekt végkifejlete.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kovi1970
csendes tag
[link]
Mondjuk a képen szerintem a SIM tartó van, de remélem jó csatlakozót fog küldeni.Amúgy erről lenne szó, csak ez USA-n belül árulja:
[link]Valószínűleg kelleni fog még hozzá egy csatlakozó is amibe belemegy mert azt a bontott képek alapján lespórolták a tabról. De én is inkább a szétszereléstől tartok ezért a bontáshoz is rendeltem eszközöket (SIM kártyatartóval):
[link]Remélem más nem kell hozzá. A nagy kérdés, hogy a kernelbe bele van-e fordítva alapból az SD kártya kezelése, de majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
-
Dadan01
senior tag
Az normális, vagy inkább vmi programra gyanakodjak, hogy néha úgy megáll a tab, mint a fene. Nem reagál a home gombra, az adott appon belül ha vagyok a vissza sem működik, és a bekapcs gombra is csak lezár, a menü nem jön elő. Többször előfordult már, de 1-2-4 perc után mondhatni nyom nélkül elmúlt a jeenség. 3.2-es stock android van fenn, rootolva.
-
kovi1970
csendes tag
Na megérkezett a csomag. Sajnos ettől tartottam. A brittye SIM kártya foglalatot küldött a leírásban szereplő SD kártya helyett. Kíváncsi vagyok mit válaszol a reklamációra az eladó.
Sajnos a képen is valódi SD kártyafoglalatot kínáló eladó ide nem szállít. Ha esetleg valaki tudna hozzá valami beszerzési forrást akkor elárulhatná.
A kártya típusa:
[FC-SS-00002]
Tehát úgy néz ki létezik, csak egy kissé nehézkes a beszerzése.U.i.: Most jött a levél, hogy újra feladta az illető. Remélhetőleg a jó foglalatot. Ha mégsem, akkor érdekel valakit 2db SIM kártya foglalat P7500-hoz?
Mért' nem?[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
Ma csatlakoztam e táborba.
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
HIJ
őstag
Olvasott valaki mostanában valamit a hivatalos ICS -ről? Mert ugye valahogy asszem április vége volt a legutóbbi hivatalos álláspont :S
-
muhaha01
tag
Hali, nemrég volt ugye rendszerfrissítés gyárilag a galaxy tabokon. ugye azóta nem működik a swype.
van már rá valami megoldás? pötyögéssel se írok lassan, de a swype vmi elképesztően felturbózza a hatékonyságot.köszi a választ!
-
babosmiki
addikt
Csak béna vagyok, vagy tényleg nem lehet üres mappát az asztalra kirakni?
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
mycso
veterán
(#1941 ) babosmiki és (#1942 ) Dayco: használjatok custom launchert (pl.: ADW, Go) és ne a gyári TW-t, a sebességnek is jót tesz.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
scalpal
tag
A napokban előjött egy olyan jelenség, hogy nem tudom bekapcsolni a tabot, csak többszöri próbálkozás után. Van, hogy a rövid power gomb nyomására nem reagál, illetve a hosszan tartó nyomásra sem. Így most masszírozgatnom kell a power gombot, felülről, oldalról, stb. hogy működjön. A mikrokapcsolón tapintásra nem veszek észre különbséget. Valakinek van hasonló tapasztalata? Mi lehet a megoldás? Nem szeretném cseréltetni.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy 10.1 (3.2-vel) és ha rákötöm a gépre nem hajlandó csatlakozni csak néha kiadja mint egy memóriakártyát de pl kiessel sose tudom, szinkronizálni. Értesítési részen azt írja, hogy usb csatlakoztatva mtp csatlakoztatva. Felkellene valami plussz drivert raknom a kies mellé?Vagy miért nem látható mindig ha rácsatlakozom itt is el kellene menni pl főoldalra mint a galaxy s nél, hogy rácsatlakozzon a gépre?(Vagy valaki segítsen a témában légyszíves mert ehhez nem értek )
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest