Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabakaa
aktív tag
Pang a topic. Nincs senkinek gondja-baja?
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
kungzi
veterán
-
félisten
-
boroskola
csendes tag
Sziasztok,
Melyik ROM-ot erdemes most felrakni, ami szepen temazhato?
Regebben az avatar volt ilyen, de ahogy nezem, nem nagyon fejlesztik mar... :-|
MIUI vagy valami hasonlo?
koszi,
boroskola -
Rem-X
senior tag
válasz sharkybacsi #4806 üzenetére
Jól gondolom ha Stock unrooted 4.3-mam van Knox-szal akkor már csak garivesztéssel tehetem fel?
Try again, fail again, fail better!
-
szabakaa
aktív tag
válasz sharkybacsi #4806 üzenetére
Ebben a romban milyen a kamera? Miért lenne szerinted érdemes a CMet erre lecserélni?
[ Szerkesztve ]
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 24GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
ignisz
senior tag
Este jött egy frissítés, samsung account névvel. Aránylag sokáig ment a letöltés, utána semmi. Ez lenne az a frissítés amiről írtatok? S3 LTE a telefonom, T-Mobilos.
-
szerzol
senior tag
Tegyétek fel a legújabb Hong Kong TGY ZHUCNB1 gyári ROM-ot!
Pár napja tesztelem, semmi akadás, gyors, nem dobálja a hálózatot, egyből felugrik a 4G-re, hall mindenki, én szintén, jól bánik az akkuval!
Úgy látom a Kínaiakat preferálják a hibajavításokkal leginkább.
-
beholder00
tag
Lehet fura kérdés de inkább először ezen a térfélen teszem fel a kérdést: milyen Nokiára cserélnétek egy 8 hónapos LTE-t? Hasonló képességekre gondolok
-
félisten
válasz beholder00 #4815 üzenetére
Nincs az a jó b*zi isten, hogy wp-re cseréljem
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
válasz beholder00 #4815 üzenetére
Miért nem Nokia topicban kérdezed?
-
Janesz1981
tag
Na berendeltem 1-et én is. Most 20% online kedvezmény van rá T-nél 60-ért meg nem találtam jobbat. Használtan is drágábban árulgatják :] Ahogy néztem hivatalosan januártól van hozzá T-s rom 4.3. remélem nagy szerencsém lesz és 4.1.2-t kapok inkább.
-
félisten
-
törölt tag
válasz Janesz1981 #4819 üzenetére
Basszus, októberben még majdnem duplájáért vettem
-
szabakaa
aktív tag
válasz Janesz1981 #4819 üzenetére
Gratulálok, jól döntöttél.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz #54715584 #4821 üzenetére
Én 5400Ft/hó csomaggal vettem, 62K-ért tavaly augusztusban, előtte ugyan így 95K volt.
Utána 3 héttel lement ezzel a csomaggal az ára 47K-ra. Akkor nekem elgurult a gyógyszerem.
sebaj, még így is nagyon szeretem ezt a telót, annyiért nem kaptam volna jobbat, sőt még most sem..... -
sharkybacsi
tag
válasz szabakaa #4811 üzenetére
Ez egy Samsung 4.3 (most asszem XXUENA2) alapú rom stock kamerával.
Én jómagam a TGP (The Galaxy Project) romot használom, az is stock alapú, csak nem ennyire témázható. Így gyakorlatilag van egy legfrissebb kigyomlált gyári romom knox bootloader nélkül, ráadásul S5 launcherrel és témával. A kamerát szoktam még a gyári s3-ról gyári note 2-re lecserélni, így van gyorsított és lassított felvételi képesség is. -
Méray
tag
Sziasztok!
Mitől van az, hogy ha este kikapcsolom, majd töltőre teszem, reggel bekapcsolom és a főképernyő alján fekete sávban azt írja ki, hogy Biztonságos mód?
Eltűnik az összes általam telepített program, csak a gyáriak láthatók.
Egy újra indítás viszont megoldja.
Ez 2 napja jelentkezett elōször.
Full gyári 4.3.
Mit csináljak szerintetek?
-
Janesz1981
tag
Elvileg holnap érkezik de az röhej telenornál még többe kerül a sima s3 mint T-nél az LTE 10 ezerrel ha mostani 20%-ot nem nézem. Rendeltem hozzá ebay-röl ilyen tokot link kíváncsi vagyok hogyan válik be.
-
Gergosz2
veterán
Passz , még nem is halottam ilyen hibáról. Sokszor töltöm én is a telefont kikapcsolva de még egyszer sem jött elő ez a hiba.
Én egy FR-t adnék neki .
(#4827) Janesz1981
Azt a k***a , ez jól megfogja vastagítani! Én ilyet már biztos nem vállalnék be...
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz Janesz1981 #4829 üzenetére
flip tokom is volt, de meguntam . Helyette vettem inkább egy ultra thin hard caset+fóliát. Bőven elég.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
szabakaa
aktív tag
https://www.dropbox.com/s/libsyub80cj257o/Lenovo%20Super%20Camera%20v3.5.6.apk
Ez a kamera durva, még jobb is mint a gyári. Próbáljátok ki!
-
dobobazsy
őstag
válasz sharkybacsi #4825 üzenetére
hogyan lehet a note2 kameráját felrakni? ez érdekelne
-
Méray
tag
Nagyon szépen köszönöm!
Príma lett. Csak annyira megijedtem először, mert ilyennel még nem találkoztam.
De a linkelt oldal segítségével megoldódott.
Még egyszer köszönöm!
-
ignisz
senior tag
Volt egy kérdésem, érdemi választ nem kaptam.
-
ttiimdr
tag
sziasztok, ez a model is tudja a "megemelem és rezeg ha bármi értesítés jött" funkciót?
-
Janesz1981
tag
Na megvan a kicsike.Gyönyörű főleg feketében. Az normális nem küldött T-mobile vele gari levelet? Csak ez a ingyenes 3 hónapos biztosítási cucc szerződése van benne amit most nyomatnak (utána x ezer ft ha megtartom a biztosítást ugye). Samsungon be is regisztráltam elfogadta (2év+2hó). Zaklassan őket hol a gari jegy vagy valami máshogy van mint gondolom és később küldik ( szerződés hosszabbításról is csak küldenek valami lenyomatot gondolom).
Feltöltöttem telót 100%-ra. Most van 78%-on 1ó27 perc kijelzőidő és 3ó15p uptime. Közben persze folyamat nyomkodás , goggle acc lehúzta progikat is erre ugye és automata fényerőt is nem rég kapcsoltam be előtte fullon ment. Fogása jó a telefonnak,súlya is éppen jó. Ami érdekes nem volt rajta a régi megszokott fólia a kijelzőn a különböző tagokkal (nfc 4g stb) hanem sima védőfólia van rajta helyette. Amúgy a rom 4.3.. bár nemsokára jön kitkat
-
duvi
nagyúr
válasz Janesz1981 #4841 üzenetére
A T-mobile már jó ideje nem küldi ki a papírokat. Lépj be a T-mobile online felületére és ott megtalálod a felhasználói fiókodban az összes dokumentumodat (szerződés, garancia...) pdf formátumban. Le is töltheted, ki is nyomtathatod ha kell.
-
sajby
senior tag
válasz Janesz1981 #4841 üzenetére
Pontosan a fóliás dolgon lepődött meg nemrég egy srác az s4 topicban,azt gondolta nem uj telót kapott.Aztán kiderült,hogy a Samsung már előre fóliázza szépen a cuccot.
-
Janesz1981
tag
Áhá! És tényleg. Meg is találtam köszi! :]
(#4843) sajby
én azt nem gondoltam nem új mert be volt csomagolva/leragasztva rendesen viszont abban biztos voltam rögtön ez már 4.3 lesz. Ez a fólia is olyan... Miért nem raknak rá akkorát kiérjen peremekig? Így zavaró inkább. Valami értelmes ebay-es fóliát tud valaki?Valamint azt látom hiába 4.3, haver S4 active telóján 4.2.2-vel újabb a touchwiz és az időjárás widget stb. Kitkat-ban megkapjuk vajon mi is?
-
félisten
-
sajby
senior tag
válasz Janesz1981 #4845 üzenetére
Steinheil Ultra Crystal pl.
Nem olcsó,de jó. -
törölt tag
válasz Janesz1981 #4845 üzenetére
A TouchWiz és Időjárás különbség nekem is feltűnt, nem is értem. A gyári nem mindig működik jól, a 3rd party sem...
-
sharkybacsi
tag
válasz dobobazsy #4833 üzenetére
Az alábbi linkről kell letölteni a custom recoveryben flash-elenedő zip fájlt (v2):
[link]
Nekem magától nem csinált semmit, TGP romon vagyok, kétféleképpen lehet megcsinálni:
1.
manuálisan felmásolni a zip fájl system mappájának tartalmát a telefon system mappájába, majd a jogosultságokat ugyanolyanra állítani, mint a már ott lévő többi fájlé. (-rw-r--r-- illetve 644)
2. a zip fájl updater-script fájljában az alábbi módosítást eszközölni és utána nyomni egy flasht:
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p9", "/system");
átírni erre:
mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p13", "/system");Lehet, hogy ezt csak a TGP romnál kell megcsinálni, mert sok visszajelzés érkezett a fórumában, hogy jól megy másoknál a telepítés.
-
törölt tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de van olyan 4.3, ami rendesen működik? Most az NEE van fent, de mivel FR-t csinálnék, gondoltam teszek fel másikat, ha van jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest