Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow
tag
Köszi a visszajelzést!! Megnyugtató. Ezzel a jelenséggel te nem találkoztál? Vagy ha igen, hogy oldottad meg?
"Felraktam tiszta környezetben(...)
Az tény, hogy a folia felrakas alapszabalyaival tisztaba kell lenni és akkor nem kerul alá porsze, stb."
Hogyan szoktad biztosítani a pormentes környezetet a felrakáshoz? Fürdőszoba zuhanyzás / fürdés után? Vagy van vmi. jól bejáratott egyedi módszered?Crow
-
veterán
Lehet röhögni fogsz,de én a budiban raktam fel az utolsó 3 üvegfóliát.
Kicsi helyiség,így a Xiaomi légtisztító nagyon gyorsan és alaposan pormentes levegőt csinál.
Amúgy a fürdő jó,zuhanyzás után.Feltéve ha nem ilyen 3-4perces villámzuhanyzást csinálsz.Jó párásnak kell lennie a levegőnek hogy a levegőben lévő port megkösse.
Tiszta és zsírmentes kéz alap,ahogy a türelem is.
Nem nagy ördöngősség a fólia felhelyezés,de ha nem csináltál még ilyet,akkor benne van a pakliban hogy az első nem lesz tökéletes. -
Amos17
tag
válasz Bagoly81 #882 üzenetére
Javaslom, hogy járj utána rendesen az MM-ben. Én 2 boltjukban is jártam és mindkét helyen azt mondták, hogy csak S10-től felfelé (vagyis csak azokra amikre a Regalaxy program is van) jár az a plusz 100ezres beszámítási kedvezmény. Szóval vagy sikerült nekem kifognom 2 hülye/dolgozni nem szerető embert ott vagy tényleg ennyire komolyan gondolták a weboldalon, hogy a "Tájékoztatás nem teljeskörű"
-
spect80
senior tag
Fú ez jó tipp köszi 😀
Por miatt sima fóliát esélytelen otthon feltenni, üveggel is volt baj, de vettem nemrég én is légtisztítót, kipróbálom ezt a budis trükköt.
Továbbra is rablásnak gondolom a 9000 forintos szuperfóliát már van rajta (remélem csak azon) sérülés. 3 kínai fólia 1800HUF és annyival nem rosszabb -
Sirandrish
legenda
Végre megjött a tokom, így már tudom rendesen használni a telefont
Ha valaki tokot keres, ezt tudom ajánlani. Tudom hogy sok jó tok van, de ez is egy közülük..
Spigen Core Armor
Illetve magát a shopot is tudom ajánlani, ugyanis hétfőn 17:22 perckor nyomtam rá a rendelésre, és kedden 13:00 ELŐTT már át is vette az asszony a GLS futártól, szóval ha gyorsan és jót akartok, akkor hajrá.
Hja..nem vagyok részvényes, és nem is fizetett promóció, csak ajánlásEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hdman
őstag
Sziasztok! Ma én is megrendeltem a telót (512 GB black) egy Pixel 7 PRO-t váltott,ami sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket,pedig egyébként egy kiváló telefon.
Ausztriában vettem, 1189 euró volt a Samsungtól, pici kedvességgel. Rendeltem hozzá 2 év care-t is 79 euróért, remélem nem lesz rá szükség
( Régen nagy Galaxy fan voltam, S7ig szinte az összes megvolt,aztán elmúlt a varázs, átmentem Huawei vonalra. Meglátjuk,ez hogy teljesít )
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Sirandrish
legenda
Lenne egy kérdésem!
Van nekem egy Telekomos eSimem, az az elsődleges, arról telefonálok. Viszont van nekem egy fizikai Yetteles simem, amit beraktam a telóba, ismeretlen számként jelöli, illetve pl hívást sem tudok róla kezdeményezni. Gondolom ezáltalán nem is elérhető. Ha a kis csúszkát bekapcsolnám, akkor meg azt írja hogy "Bekapcsolja a(z) SIM2 funkcióit? A(z) eSim . 1 ki fog kapcsolni,".
Hogy lehetne mindkettőt használnom?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xhege
veterán
A párás fürdőszoba nálam is bevállt. Szerencsére az asszony után olyan, mint a gőzkabin, szóval ott nincs szálló porszem. Ilyen környezetben tettem fel a Spigene Neo Flex-et (amivel többeknek is gondja volt), és szerencsére tökéletesen felment. Mindenhol jól illeszkedik, sehol nincs alatta porszem, vagy buborék. Egy hete van fenn és sehol nem akar feljönni szerencsére. Nyilván ez csak egy fólia, ami törés ellen nem a legjobb, de a karcokkal szemben kiváló lesz szerintem. Ezen a whitestone üvegen meg eltöprengek még majd.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Sirandrish #961 üzenetére
A SIM tálcában az 1-es SIM helyére tedd be a yettelest.
Romanes eunt domus
-
S e t h
nagyúr
Elnézést az ide nem illő tartalomért.
Ha van vkinek esetleg általa felhasználni nem kívánt samsung kódja, akkor lehet megpróbálkoznék vele, csábít a telefon.
Ha le tudnám vinni az árat 500 ezer környékére, akkor lehet elcsábulnék, előre is köszönöm, persze privátban.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Sirandrish
legenda
válasz FіkuszKukіsz #963 üzenetére
Szuper, működik
Az a vicc hogy DIREKT a 2esbe tettem, mondom az eSim is 1es, ne kavarjon beEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gubu0101
veterán
válasz Sirandrish #967 üzenetére
Elmeletileg mindegy hogyvan benne.Tudni kellene barhogy valtogatni.Nekem 2 fizikai meg 1e-sim van,minden variacioban megy 2 sim egyszerre.Mondjuk ez fold
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Sirandrish
legenda
válasz Gubu0101 #968 üzenetére
Lehet hogy ha minden fizikai slot foglalt, akkor már lehet válogatni, de nekem emígy nem ment. Most hogy az 1es slotba van, így szuper
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gery14
senior tag
Ja meg megveszi a sok ruppotlan aztan kuldozgeti vissza 14 nap uttan ha nem veszik meg neki. Na meg aki megkapt a bugos diakot 430 ért.. Egy feketét én is eladtam a szín miatt mert lett zöld
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
-
TheMartin03
tag
válasz wong kok wah #972 üzenetére
Valószínűleg nem küldték ki egyik túl olcsó diákosat sem.
Vagy van valaki, aki előrefizetéssel megkapta? -
wong kok wah
senior tag
válasz TheMartin03 #975 üzenetére
Én nem tudok róla... Szerintem senki nem kapta meg...
-
veterán
460-ért én nem láttam 512-t, 500-ért láttam a legolcsóbban.
A másik meg a két hétig tartja aztán vissza küldi ja...
Na mindegy ez csak azért bosszantó (számomra), mert leverik az árát idő előtt...#974 Jelentsd be és fel.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
gilfoyle
őstag
válasz TheMartin03 #920 üzenetére
Így hat nap után minden rendben vele. Az üzletben felrakta a srác pár perc alatt, sehol nem jött fel, az ujjlenyomatot sem kellett újra beállítani, bár nagyritkán ismételni kell a leolvasást. A ceruza is jól működik vele.
-
xhege
veterán
Én megkaptam 2 db 429-es diákot is (512-est)
-
-
xhege
veterán
válasz TheMartin03 #985 üzenetére
Igen előre kifizettem mindkettőt.
sylex1: igen szerencsém volt
-
PeteePeti
őstag
Nyugi, mindjárt jönnek azok akik állítják, hogy a Samsung fiókodban fel van töltve és ott van IMEI!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
kengyel
nagyúr
Srácok !
A beállításban, a javaslatokat hogy lehet kikapcsolni ? Mindíg benne van, hiába zárogatom be.kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest