Új hozzászólás Aktív témák

  • Sys85

    veterán

    válasz kanál01 #8857 üzenetére

    A Mimo az az app neve,Osmo Mobile 3 lesz az. :)
    Ha sokat fotózól/videózol és szép stabil eredmény kell,akkor szerintem ajánlott a gimbal.
    Mondjuk inkább videóhoz jó,fotónál ugyanúgy bemozdulhat kézben a készülék,sőt fotózásnál jobban is a gimbal súlya miatt.Szerintem fotózásnál nehezebb a gimbalt jól tartani,kézből jobb a telefonnal fotózni,de egy állvány lenne az igazi.

    Ha nem értesz a Pro Fotó/Video részhez,akkor szerintem maradj az automata módnál.Nem 20.-án élesben kellene elkezdeni tanulgatni hogy mit mivel és miért állítasz.Ezt már korábban kellett volna elkezdeni,ha ma este próbálkozol élesben,akkor nem biztos hogy azt a végeredményt kapod amit szeretnél,plusz egy csomó időd elmegy a helyszínen a beállítások próbalgatásával és sajnos nincs olyan beállítás amivel itt leírva biztosan jó eredményt kapsz,azt ott a helyszínen felmérve lehet csak belőni,de ehhez tudni kell "mit-miért-milyen értékre" fotós alapokat.
    Ez kicsit olyan mintha drift versenyen akarnál indulni majdnemhogy nulla tapasztalattal és aznap kérnél segítséget,hogy hogyan is kellene csinálni.
    Szerintem ne bonyolítsd túl ma este,mert nem fogod élvezni az estét,lemaradsz a próbalgatás miatt egy csomó mindenről és lehet hogy egy csomó videód/fotód landol a kukában.

    #Honda Hornet 600 CB600FA PC41#Ford Focus Mk3#

Új hozzászólás Aktív témák