Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    válasz Sumptuous #13316 üzenetére

    Ha tényleg fejlesztő vagy, gondolhatnál arra is, hogy az error/glitch nem feltétlenül az eszköz hibája. Sőt. Nagyob eséllyel van egy app, ami pl tömi szeméttel a RAMot egy random issue/ edge case fennálása miatt. És gondolom ugyanúgy laktad be mind a 4-et, és ugyanaz az app ugyanúgy szemetel.

    Poweruser nem attól leszel szerintem, hogy devként használod. nekem is van a fiókomban jópár telefon a play/appstore-ba fellövés előtti e2e tesztekhez, de az teljesen más usecase. A poweruser inkább az, aki csurig rakja appokkal, service-ekkel, háttérben csücsülő progikkal, monitorozó cuccokkal, stb a telóját, és használja is éves nagyságrendekig reset nélkül.

    Én csak azt tudom elmondani, hogy elég sok appom van ami valamennyire jelen van a memóriában, és ilyennel még csak nem is találkoztam, hogy a camera kilövi az appot amiről épp átugrottam. Még tesztelgetve is alig bírtam megfogni, hogy kilő appokat. Amiket pedig végül elkezd kilőni, azokat annyira instant nyitja vissza, hogy szóra sem érdemes kellemetlenség. Nekem általában megy Yt music, navi, chrome 10-20ablakkal, jegy/matrica kezelő app, bank app és emellé nyitom meg adhoc a camerát. Így elsőre kb legalábbis ez az a scenario amikor teljesen párhuzamosan ugrálgatok az appok között sietve ahol minden nanosecet megéreznék, ha netán bármelyik bezárna közben. (plusz a háttérben ugye a többi figyelő szemei :D )

    [ Szerkesztve ]

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák