Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Még mindig jönnek zaklatni Oppo ügyben, pedig már rég nincs ilyen készülékem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
wertigo1984
őstag
Jo reggelt!
Mar 3. alkalom, hogy nalam jon honap vegen a rovar irto, orulok neki...
Cyberpunkt: amikor mar reg nem a Note-od volt, en meg akkoris zaklattalak asszony telojaval kapcsolatban.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
csabám
addikt
Adj Isten.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
MurdR
veterán
Reggelt
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
beast27
senior tag
Reggelt gyengék
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
maggi1886076
addikt
CSütörtök
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
nggabi
félisten
jó reggelig aludni!
"szenyor dzsíííí"
-
GrooveHero
addikt
válasz nggabi #43564 üzenetére
Reggelt Urak! Megy a meló ezerrel, amint látjátok
Tényleg dolgozom, bár talán ma egy kicsit nyugisabb napom lesz, mint a tegnap-tegnapelőtti.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nggabi
félisten
-
bAtt001
addikt
napsütéses jó reggelt az uraknak, hölgyek meg úgy sincsenek itt
-
Lecs@
addikt
Csőpöcsök!
512 GB
-
rootkiller
őstag
Jó reggelt, mindjárt irány pest, hallgatom a duzzogást a vonaton odáig.
Artengo TR 990 Pro
-
Keem1
veterán
Fél órája vagyok bent az irodában és már kávészünetet tartok
-
GrooveHero
addikt
Keem1 és Maggi: Tudjátok mit? Én meg iszok egy teát
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
maggi1886076
addikt
válasz GrooveHero #43572 üzenetére
én forró csokit sztem kávé már csak délben...
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #43572 üzenetére
tea +1
-
GrooveHero
addikt
válasz bAtt001 #43574 üzenetére
Mondjuk ez italautomatába való por, nem nagy eresztés, de nem olyan rossz. Most nicns kedvem filtereset csinálni, mert akkor még vizetmelegíteni, stb. Az meg csak por meg meleg víz, oszt csókolom, kész isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
bAtt001
addikt
válasz GrooveHero #43575 üzenetére
stornó a tea rájöttem órám is van 10től
-
twine
veterán
én "kv szünettel" kezdem a napot minden reggel....
kell az "akklimatizálódás" mikor az ember beér a melóbaMás:
Én b+ nem értem ezt a sok egyszerű gyökér kalauzt akivel találkozok,,,,
Szerencsére csak ritkán...:
Kérek jegyet,,,majd jön a kötekedés, miért nem vettem a pénztárban,,,majd addig addig,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
hogy a végén leszállok a célállomáson jegy vásárlása nélkül...
10-ből 7, tud adni jegyet,,,a maradék meg olyanokra hivatkozik hogy levonják a fizetéséből stb...
Gondolom a szerencsétlenebbeket(mert konkrétan látszik rajtuk) a melóban is ott szopatják ahol tudják
Akik adják a jegyet,,,látom hogy lazák, rafkósak,,,kb 10 másodperc alatt ütik ki a jegyet a gépből...
Röviden....:
Ennyi eszük van,,,ahelyett hogy termelnék a "hasznot" a cégüknek,,inkább kötekednek,,,majd a végén egy gramm jegy nélkül "engedik el" a "bliccelőt...",,aki amugy udvariasasn köszön,,és szeretne egy jegyet vásárolni az útra, amit megtesz.........
Mondjuk úgy rendszeresen járok így....(szerencsére ritkán,,,de ha ilyen a szitu, mindig ez a vége)Felháborít a logikátlanság....
[ Szerkesztve ]
-
-
twine
veterán
Van két "köztes" pénztár nélküli állomás is.....szájkarate helyett kiüti onnan a jegyet és kalap...
Ehelyett inkább "elenged" fizetés nélkül,mert neki semmi más nem jut eszébe csak a szájkarateSok-sok megoldás létezik,,,,,de kellene nekik valami konfliktuskezelő meeting....mert kő egyszerű az 50%-uk...
Szokásos beszélgetés:
-De csak 2000 pótdijjal,,,de csak 2000 pótdíjjal,,de csak 2000 pótdijjal....!
-Barátom,,,beragadt a lemezjátszó....adj már nekem plíííz két megállóval többet,,+200-ért...'Oszt akkor figyel hogy,,jaaaaaa.....tényleg lehet Vác alsótól is kérhet a gyökér és akkor nem tudok neki pótdíjazni....
Borzasztó....[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Gratulálok én is Mennyire jött ki ígym hogy elsőre sikerült minden? Nekem is elsőre lett meg minden, nekem volt 138 most késő tavasszal-kora nyáron
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nggabi
félisten
de utálom a reggeli agyelhagyást
viszont holnap fizetésnap
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Cyberpunk
félisten
Nagyon kusban vagytok ma délelőtt, talán sok a meló?
-
Cyberpunk
félisten
válasz GrooveHero #43588 üzenetére
Szar ügy, ma délután én is beszopom attól tartok.
-
Cyberpunk
félisten
válasz GrooveHero #43592 üzenetére
De vigasztal a tudat, hogy nekem már péntek van.
-
twine
veterán
Igen, "így már értem",,,, b@sztassuk az utast ahol bírjuk...cserébe viszont nem nyújtunk lóf@szt sem...
Ha késik (márpedig késik), kérjük szíves türelmüket, és megértésüket,,,Ha pénzt szeretnél vissza,,tölts ki két 6-os betűmérettel szedett a4-es oldalt...stb..stb...
Nem tudsz meggyőzni,.,,,ahogy mondtam,,találkoztam már értelmes dolgozóval is,,,
De mind a MÁV, mint cég,,mind pedig az alkalmazottak nagy része,,,kukára való...
Nem tudsz meggyőzni...
Naponta használom a "szolgáltatást"...borzalom...
Igazi felüdülés az a pár perc beszélgetés,a pár értelmes alkalmazottal ,akivel néha néha sikerül összefutni -
legenda
máv? jááájjjjj....
évente már csak 2 - 3 hosszabb utazás, leszűkítettük amennyire csak lehetett, mert förtelem!
az ic-k is rendre késnek, az alacsonyabb szekciókat már nem is említve.
régebben sokat vonatoztam, átlag heti 1000 km, elegem is lett egy életre a késésekből, kényelmetlenségekből - sokszor ácsorogtam órákat egy út alatt, mert nem volt ülőhely -, meg a máv dolgozók egy részéből. nem általánosítok, sok normálisat ismerek, de utazáskor többnyire az ellenoldalt fogtam ki.
csak egy példa; utazás előtt egy héttel megvettem az ic pótjegyet (helyjegy), mondom biztos legyen a hely, mert néhány nappal előtte általában már esélytelen, az utazás napján kimegyek adott szerelvényhez, felszálok abba a vasúti kocsiba ahová a jegyem szól, keresem a pótjegyen szereplő ülést, hát nincs olyan!?!?
a kedves máv termes ic kocsikkal számolt, amikor még eladták a jegyeket, de közben lecserélték fülkésre, amin már nem volt annyi hely! hurrá!
vonat indul, később jegyvizsgáló jön, vázoljuk a problémát - mert több embernek nem volt hely az általam leírt hiba miatt -, hápog egy sort, és letudja annyival, hogy keressünk magunknak helyet valahol.
persze, de nem, nem volt szabad hely sehol, még a magasabb kocsiosztályon sem, szóval 2 óra ácsorgás az ic-n úgy, hogy kifizetve a hely...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Keem1
veterán
Delet homikáim
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Apple asztali gépek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest