Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz Pszihonaranc #31750 üzenetére
"itt más emberek más választ adnak"
Amúgy, én a Flyme OS-re szavazok.
Meizu MX3 32GB
-
veterán
válasz Pszihonaranc #31750 üzenetére
Tanuld meg: itt semmit nem szabad komolyan venni.
Estét homarak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
bAtt001
addikt
válasz Pszihonaranc #31745 üzenetére
telefon függő az egész
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz szabogabor10 #31752 üzenetére
De miért nem?
(#31753) bAtt001 samsung galaxy s2
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz Pszihonaranc #31754 üzenetére
látom s2 az alany, akkor ha bejon a holo felület akkor csakis chameleon rom. 4.1 ggyári az alapja éssstabil már 3 hónapja nálam
-
kutkut
addikt
válasz Pszihonaranc #31754 üzenetére
Mert errefelé csak trollok járnak.
#31756: Akkor gyári vagy pl MIUI. De hogy melyik hogy fut az S2-n, mennyire megbízhatóak, azt passzolom (nincs S2-m).
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
bAtt001
addikt
válasz Pszihonaranc #31756 üzenetére
akkor előbb ízlés javító tablettát ajanlok de omega vagy neat lite jólesz neked akkor
-
joey04
titán
Reggelt!
-
csabám
addikt
reggeltet.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
MurdR
veterán
Jó reggelt lányok
Meg jó reggelt a szóf.só kib.szott költő zseninek is[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Weeman1
veterán
válasz Pszihonaranc #31759 üzenetére
A 4.3 bánik legjobban az aksival.
Pálinkás jó reggelt az uraknak.
Xiaomi 11T Pro
-
Piwi
veterán
reggelt
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
sdd2
veterán
Emberek, az milyen, hogy akit hajtottam csajt nemet mondott mert nem volt szikra, de úgy viselkedik mint ha a barátnőm lenne, csak csók meg szex nincs de tényleg... Közben van egy másik lány aki fülig szerelmes belém... Na valaki erre mondjon valamit, de most tényleg ne vicceket mert ez halál komoly.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
nggabi
félisten
reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
Psytech
őstag
Jó reggelt, újra meló... De csak 3 nap
(#31771) sdd2 csak egy jó tanács... tűnj gyorsan a barátzónából amíg teheted, különben te leszel az aki majd ugorhat ha éppen szerelmi bánata van... Nem viccelek, tényleg hagyd a pics@ba az ilyet, hosszútávon megszívod. A másik meg ha jól néz ki, értelmes és egy kicsit még tetszik is mint ember akkor randizz vele és majd kiderül..
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Jó reggelt!
Reggel bekapcsoltam a telefont (S3), hívtam ismerőst majd mondom megnézem Play-en mik vannak.
Rányomok az ikonra és rögtön kilép, ürítettem már a Play dolgait, újraindítottam, de továbbra is ez a hiba fennáll. Mit gondoltok mi lenne a megoldás?[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
-
MurdR
veterán
Szívemből beszélt a srác, menekülj a barát-zónából. Mondd meg Neki kerek-perec, hogy vagy legyen valami, vagy akkor hagyjátok az egészet, mert nem óvodás vagy, asszony kell nem játszópajtás. Ha erre meg azt mondja, hogy ,, de nem tudom mit akarok'' akkor meg mondd meg Neki, hogy akkor gyorsan döntse el, mert nem 12 éves vagy, szükséged van egy nőre. De tedd hozzá, hogy szeretnéd hogy Ő legyen, de nem fogsz könyörögni, kinőttél belőle. Érdekes dolog a nő.
Ha akarod, ritkán lesz a Tied. Ha nem, akkor le sem tudod vakarni.Tanácsot adni könnyű, de ha mindenki úgy csinálná mint ahogy kéne, akkor nem lennének szingli emberek.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bAtt001
addikt
válasz Pszihonaranc #31756 üzenetére
arról nem tudok sosem bírtam használni őket de a neat-ben nincs annyi felesleges program mint az omegában, azzal kezdenék a helyedben. meg apollo kernellel
reggeltet mindenkinek, 8ig olyan kellemes idő volt itt bent, most már undorító megint
sdd2 nők... elsőt hagyd a picsába, második mehet
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Reggelt jó ez a DH túra
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r4z
nagyúr
Hrrböff
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
veterán
Reggelt a zegybegyűlteknek
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
lafaty80
addikt
Sokan írtak okosat erről eddig.
Nekem az elsőről azok az amcsi filmek jutnak eszembe, ahol az ilyen srác a homár barátnak hisznek, akinek mindent bánatukat el tudják mondani, mert koslat utánuk, miközben mindenki mással kufircolnak
A másodikról meg nem tudom hogy direkt vagy véletlen nem írtál még jelzőket
(de ha tud főzni, mosni, takarítani, beszélni, írni, olvasni, nevetni -> akkor nagy gond nem lehet )Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
twine
veterán
válasz nggabi #31772 üzenetére
+1
(#31771) sdd2:
Javaslom a "szájhúzós lánynak" játszd le ezt
Ha nem lépsz,,akkor te fogsz szopni,,,hidd el néha a (lelkileg) nehezebb lépés lesz a könnyebb hosszabb távon,,nagyobb nyugi, több energia a kevesebb "agyalás" miatt,,etc,,etc,,,,
Dobd a picsába,,,,annyi nő van Magyarországon hogy elképesztő,,te meg még fiatal vagy,,,Ne pazarpéd az időd ilyen hülyeségekre,,,,
Minél több nővel "összejönni",, hogy minél több nőt megismerj,,,tudd hogy mijenek,,mind lelkileg, mind testileg,,hogy akkor amikor belefutsz az igaziba,,tudd hogy Ő az,,,,
Amíg ilyen magam sem tudom mit akarok csajokkal bohóckodsz,,,addig a saját idődet pazarlod,,,,
Menj rá a "könnyű prédára" akit említettél....sokkal "hálásabb" lesz hidd el[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
(#31765) Weeman1
(#31784) bAtt001Köszi a tippeket !
-
nggabi
félisten
viszik a nótát, jönnek usbt cserélni, szereztem fizut. kaszanap
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
bok92
addikt
brekk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest