Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Én ma is lapátoltam. Mondjuk magamtól szerintem én se mentem volna ki... hisz az eső is esett...
Aztán szólt haver, hogy itt lapátolnak a házunk előtt, úgyhogy toljam ki a képem. Addigra az eső is elállt, sör is volt, így azért el lehetett viselni... Most viszont leszakad a hátam.Meizu MX3 32GB
-
twine
veterán
válasz Iomega #24754 üzenetére
ügyesen megtapsolja magát, mint a fókák
Két tündérkisasszony ma az egyik utca sarkán a belvárosban néz egy Xperia-t...feltehetőleg térképet,,,és vadul magyaráznak mutogatnak...
"onnan jöttünk,,,akkor,,,,,mutaaasd,,,ahha ez meg ott van......."Nesze neked navigáció 2013...b@zzz,,nagyon úgy jött le, hogy a térképig ljutott a felhasználói tudásuk, de a navi már megfeküdte a képességeiket
Gondoltam megállok segíteni,,,de kihagytam....esett az eső,,én meg úgy tűnik
öregszemkényelmesedek -
twine
veterán
válasz kutkut #24755 üzenetére
Olyan hangulatban nem rossz az,,,,
de itt most, hogy jöttem haza,,kint volt a falu(általam ismeretlen része) apraja nagyja...,,,valahogy nem kívántam magam a tömegbe bevetni,hogy:
"itt vagyok ,lapátot ide mert szétvet a feszület, mer'maj'szét robbanok az energiától"Pöppet jól esik pihenni
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
Estét.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
csabám
addikt
dupla
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
twine
veterán
Io+a talált valami spéci GIF lapot úgy látom
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
ez a mai nap megint kész... most ültem le, ma is itthon vártak egy ázott s2vel. pfff kidőlök asszem
"szenyor dzsíííí"
-
beast27
senior tag
-
nggabi
félisten
válasz bAtt001 #24783 üzenetére
én már az elejétől fogva elhajtom a szoftverezéseket. több oka is van, az h nem fizetik meg a legfőbb. aztán persze ha elmegy az imei akkor sírás, azt se fizetik ki. ha tégla lesz a bgzást se... rádfogják h miattad halt be az emmc. szal veszélyes egy szakma ez
azokat hajlandó vagyok megcsinálni amik más miatt amúgy is nálam vannak, de semmi többet.
"szenyor dzsíííí"
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Cyberpunk
félisten
Reggelt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
beast27
senior tag
Reggelt lányok
Holnap végre péntek van[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
MurdR
veterán
Heló mi?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest