Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béka86
csendes tag
Cső! Van egy kis gondom. Felraktam az 1.5.04es patchet. Újra elvittem a cordonhoz, ahol kapok egy küldetést h foglaljam el az átjárót a garbagehoz. Ez az előző patchel simán ment, most meg nem tudok átmenni a következő szintre, csak kiírja szokásos "move to another location" ablakot, de csak egy "yes" gomb van, ahogy rányomok hátrébb kerülök 2 métert és semmi. Ráadásul a PDA nem mutat semmi átjárót még vissza a mocsárhoz sem, szal teljesen eltűntek a kék nyilak. A többiek folyamatosan mennek át és elvéreznek kb. óránként jön egy task failed, csak én nem tudok tovább menni. Ilyen hibával találkoztatok már? Vagy csak meg kéne várnom vmi eseményt?
-
Béka86
csendes tag
Köszi a linket! Még a mai nap folyamán kipróbálom!
Amúgy meg lehet h a dinamikus zene is mindenkinél egyéni gondokat produkál, pl. nálam a 4es patch után nagyon halk lett, hiába húztam le az effekt hangerőt 1/3-ra és hagytam a zenét maxon.
+ Sztem a távcső is bugos lesz, nekem AK74-re se ment fel, pedig orosz fajtákhoz van.
[ Szerkesztve ]
-
Béka86
csendes tag
Este is kéne lennie? Nálam mindig reggel kb. 6-8ig indul be bármelyik pályán. Ebben a gameben már semmi se biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EF-S 10-18mm 1:4,5-5,6 IS STM kit, és objektív eladók
- Delock HDMI HD Audio Extractor 4K 60 Hz - HDMI eARC
- Új Gamer PC Ryzen 5 5600/MSI RX 6600 XT 8Gb/2x8Gb Fury DDR4/500Gb NVME M2/650W 2Év gari
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest