Hirdetés
- PlayStation 5
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem értem a tudósok küldetését, amiben kísérgetni kell őket. Elmegyünk az első helyhez, védem őket, jönnek állatkák, meg esetleg stalkerek, lelövöm mindet. Aztán a végefelé jön egy emission, nekem ugye menekülni kell biztos helyre, aztán mire visszaértem, nem találtam ott senkit, stalkerek eltűntek, a tudósok táboránál sem voltak.
Buktam végleg ezt a questet? Vagy valahogy újra fel lehet venni?Amúgy shotgun téren eliminatorral nyomulok, az nagyon adja, van egy fullos mp5-öm, az is jól bevált, mellé egy fullos ak74/2 ami távolra is pontos és erős, meg egy SVA sniper, amihez nem kapok lőszert. Van tippetek, hogy azt merre lehet beszerezni? Janosztj-ban vagyok még csak.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Fontos küldi volt valami szempontból? Mert játszottam azóta már kicsit, és akkor csinálhatom újra azokat is.
Dragunovval még nem találkoztam, meg a monolitról sem tom, hogy mi.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz proci985 #2472 üzenetére
Most nekiugrottam megint, kivártam előtte az emissiont. Bevédem a kutató stalkert, csinálja a méréseket, aztán egyszer csak vége, és nem csinál semmit, csak járkál, ha beszélek vele, akkor meg mint közönséges stalker létezik.
Szal most a küldinek vége, se completed, se failed, és a második területre így el sem tudok menni, mert nincs senki, akit kísérni kellene.Egyébként haverságban vagyok velük, már 6 figyelő műszert is telepítettem, meg igyekszem összeszedni a nekik kellő cuccokat.
Meg azzal vagyok meglőve még, hogy nem akarja nekem hermann odaadni a speciális detektort, amivel a levegő hűtőhöz kell mennem.
Vladi: azért már játszogatok egy ideje, de még messzi a vége. Egyébként rájöttem, hogy hülyeséget írtam, AC96 van az ak74 helyett, meg a sniper egy Avalanche.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz proci985 #2479 üzenetére
Most fordítva próbáltam, a második hellyel kezdtem, és most sikerült mindkét helyszínen megcsinálni, küldetés is meglett. Már ilyen science badget is kaptam.
Szereztem már új őrséget is nekik, meg egy csomó dolgot is megcsináltam, de még mindig nem adják oda azt a különleges szkennert, ami kell a hűtő tornyokhoz...
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz proci985 #2492 üzenetére
Kicsit elvesztem most, per pill nem akarnak még új küldit adni a tudósok, ahogy nézem, előbb be kell még gyűjtenem a kobolkov, meg a meat chunk anomáliát. Más sem akar adni új küldit, szal ki kell találnom valamit. 46 küldit csináltam meg eddig, tegnap bejártam, szvadovszkot is, ott sem adtak már semmi újat, de legalább elértem a gazdag valami achivementet, és majd eladnak nekem jobb cuccokat is.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nézegetem a leírást az 1. hsz-ben, A "contract with scientists" missziónál, mikor vinnem kell a tudósok laborjában lévő egyik katonának a koboljov és meat chunk artifactocat, ott azt írják, hogy Zatonban vannak, az ottani anomáliákban. Egy alkalommal viszont Jupiter melletti "concrete bath" anomáliában megtaláltam a koboljovot, de korábbról kellett kezdenem a méricskélős tudós küldetés miatt, így most megint kutatok utána, de csak halmozódnak az ócska artifactok...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igyekszem, most kicsit elkalandoztam a Jupiter gyárban Pripjaty alaugtat keresve, meg közben jártam az oázison is, ahol a csillogó kapuknak hála, tudtam hogyan kell átmenni, szal azt is megkapták a tudósok, valamint már két küldetésem is volt ilyen szondák lerakására, minden térképes anomáliában van már érzékelőm.
Most próbálom megkeresni a kisebb helyeket, amiket a srácok írtak lentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mozilla Firefox
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Rendőrségi feljelentés
- Logitech Z906
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Ukrajnai háború
- Java programozás
- További aktív témák...
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest