Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz CPT.Pirk #2471 üzenetére
csak úgy lehet szerezni experimental detektort úgy, hogy nem rúgod össze a port a stalkerekkel. tehát a science és friend of duty/freedom/advocate achievmentekhez elengedhetetlen. mellette tudósoknál csak így válik pár upgrade (lvl3 chemical/fire/electro/psn és psy protection) elérhetővé.
nekem is jött a blowout, zombiporozni kell, felkelsz, és utánna minden tökéletes.
Dragunov lőszert elad Owl (a veles detektoros misszió) és Hawaaiian is (talán a Plantes missziók után).
Dr. Akula: Thunder nekem anynira nem kopott, lehet raktam durabilityre is. pixelvadászatban egész jó vagyok, az 5 és 6szoros scope szerintem felesleges, olyan nagy távolságok a programban nagyon nincsenek, hogy olyannal megérje vadászni (talán egyedül a markológép teteje a kivétel), viszont több ellenfélnél a túl nagy zoom hátrányos lehet. HK36 és Obokan is pontosabb az SoCs vintarnál, de az Obokanhoz nagyon kellenek a tech3mas upgradek, addig nem túlzottan használható.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest