Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz rétisün #9668 üzenetére

    En azzal a valtozattal jatszom, amelynek itt adtatok meg a hivatkozasat...
    A tegnap szandekosan elvallaltam a Szultanos kuldit, hogy a Stalkereket segitve eljussak a Sevcsenkora, vegigneztem a hajot az aljatol a tetejeig, de nem talaltam mast, csak egy GPS konduktort, persze el is hasznaltam a hulye agyammal, mivel nem tudtam, hogy csak 1x hasznalatos.

    Az a baj ezzel, hogyha te nem mondod, akkor fingom nem lett volna errol a 80 darabos dologorol...most jelenleg 7 cucc van, mert az ertekesebb cuccokat eladom, amit meg tul draga javittatni, de sokat er, azt az ujrahasznosithato kukaba rakom, hisz abbol is kapok penzt.
    Persze ezutan lehet inkabb Kardan dobozaba rakom, mert a kamatbol meg fogok elni :)

    Mar 2 zsakot is hasznalok, egyik a szennyviztisztitonal van, masik a vaserdonel, mert amint kinyirtam az Alpha csapatot, nem tudtam elhordani a sok cuccot, igy oda is tettem egy hatizsakot.

    WEST : persze, olyan vagy benne mint egy tank, csak sajnos nem az Enotban :) itt ha kapsz par geppuskasorozatot ami telibe talal, akkor nagyon hamar elhasznalodik.Persze gondolom kesobb ez valtozni fog, amikor meg erosebb ruhak lesznek elerhetoek.Sot talaltam mar titanium lemezeket is, 3-as szintut, ami 13%-al emeli a golyoallosagot. (ha meg nem talalkoztal vele, akkor tudd hogy a kepzodmenyek helyere lehet oket betenni).
    Persze nem hasznalom, mert fontosabb nekem a facsarek meg a szikrancs felfejlesztve.
    (+suly es -sugarzas a facsarek, +elet es kitartas generalas, valamint vedelem villam ellen, ez a szikrancs hatasa)
    Ha meglesz a finom munkahoz valo szerszam, visszaviszem Kardannak, aztan veszek majd egy SEVA ruhat, es azon fejlesztek meg 2 kepzodmenytartot, akkor mar 4-et tudok ratenni, szerintem elonyosebb lesz mint barmilyen pancelruha, legalabbis meg egyelore...
    Persze, en is utogettem a fejem a falba, amikor kiperkaltam a 110 ezret :)

Új hozzászólás Aktív témák