Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz ' Tzs , #32538 üzenetére

    Mar nekiugrottam, meg tavaly, kb 1 eve mar.Leellenoriztem, es az egyik allomanybol megvan 27 oldal a 33-bol, es meg van egy masik allomany, ami a pripjatyi es az utanna kovetkezo dumakat tartalmazza.Most megyek 2 hetre falura, lehet kozben ott is tudok forditgatni, amint az idom engedi, Ha visszajovok, akkor gozerovel belevetem magam, hogy vegre le legyen lezarva a dolog, a tobbi reszet Shield rendezi - o is fog forditani ezt-azt, kuldetesek nevet, meg karakterek nevet kell meg egyeztessuk, mert en picit atkereszteltem a tarsasagot magyarosabb nevekre,es befuztem meg az elejere egy teljes magyarazatot a kornyekrol, hogy tisztaba legyunk azzal a palyaval, marmint a kezdopalyaval.

    Igen, a sort szeretem a legjobban, es azt a bort, amit apammal csinalunk.Amugy hagyjuk a lada sort, inkabb azon toprengjetek, hogy hogyan veszunk Saga59-nek 10 lada sort, az eddig leforditott modokert ?! ;]

    Sensut : az egy beszed, foldim :C

    rétisün : persze, sajnos, ez a helyzet, hogy Saga59 konyveket fordit, marpedig o tudna a legkonnyebben es leggyorsabban forditani, ha szinte - majnem - anyanyelvi szinten ismeri a muszkak nyelvet (feltetelezem).
    Nalam mas a helyzet, es sokszor hatraltatnak a kifejezesek, melyeket nem ismerek, azokkal meg a google fordito sem boldogul nagyon.
    Epp ezert, ha bele is fognek pl a Wind of Time forditasaba, akkor tarsak kellenenek, akikkel felosztjuk a forditando szoveget, en a vegen atnezem, gyomlalom, hozzateszek, elveszek, sajat stilusomra alakitom stb.
    Mellesleg meg amikor visszamegyek Angliaba, akkor tudom magamrol, hogy egy kemeny melonap utan nem sok kedvem kerekedik forditani, egyebbel akarok szorakozni, ezert meg 1 modot egyedul nem vallalok fel, de ha 2-3 ember besegitene, akkor maskepp allnek hozza a dologhoz, addig is amig Saga59-nek ujra ideje nem lesz, le tudnank forditani meg par modot mi magunk.

    Awacs : magyar sajnos nincs, csak angol,francia es olasz, ha jol emlekszem, De talan nekifogok ha paran besegitenenek, miutan vegeztem a Chernobil Chronicles-el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák