Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz rétisün #30068 üzenetére

    Angol verzió sincs belőle, pedig nem rossz széria. Csak eddig nem találtak rájuk az angolosító műhelyek. Talán jobb is így, mert a legtöbb angol inkább csak idegesítő, mint érthető, emiatt is vágtam bele a magyarításba...

    A könyvek a Metropolis Média könyvei, eddig kettő jelent meg (a Szivercev saga két része), az elsőt (Halálos zóna) nem én fordítottam, annak a nyomtatott verziójából maradt ki a 21. fejezet. Egy "fan made" fordítása letölthető a Profundus Librum oldalról. Az e-könyv verzióból már nem hiányzik a fejezet, az eredeti fordító változata van benne, ami nem azonos a letölthető verzióval.

    A második részt (A duplikátor gyermekei) én fordítottam, ez jelent meg eddig a munkáimból. Az oroszul Csernobil árnyai című kötet fordítását fejezem be épp. Ebben van egy regény meg néhány novella. A novellák augusztus óta a Galaktikákban jönnek ki egyesével. A regény tavasszal várható, már leadtam. Még az utolsó novellát csiszolgatom, kell hozzá 2-3 hét, mert inkább kisregény méretű. Az orosz kötet az alapjátékkal együtt jelent meg eredetileg.

    Ha ez kész és a kiadó további lehetőséget is lát a sorozatban, akkor egy három kötetes történetet szemeltem ki, illetve a másik két játékkal azonos című két antológiát. Ezekkel el leszek legalább két évig.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák