Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz mickemoto #24883 üzenetére
mickemoto
A system.ltx-ben a max_weight értékén kell, az actor.ltx-be pedig a max_walk_weight értékén kell változtatni.
Az egyikben alapból 60, a másikban 50 kg, ha jól rémlik. Egyszerűen eléjük írsz egy azonos számot, pl. 9, így lesz 960 és 950 kg. Vagy 40, így lesz 4060 és 4050 kg.
Arra most nem emlékszem, hogy a Spectrum project engedi-e, nemrég játszottam valamelyik moddal, ahol ezt nem lehetett megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz mickemoto #24904 üzenetére
az artefacts.ltx-be piszkáltam bele, a megfeelő képződménynél az "additional_inventory_weight" sort átírva.
ha jól emlékszem, 2 napot kell várni, hogy csapos szóljon. most én is pont ott tartok, hogy beszéltem vele, és elküldött mutánsok ellen védekezni.
(#24905) borovi: a szövetség ideje (vagy annak a gladiator verziója) ilyen, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
SaGa59
őstag
válasz SaGa59 #24893 üzenetére
Javítás: nem a végén lesz ellenség a monolitos bagázs, hanem amint kiteszem a lábam az Erőműből, jön az üzenet. Szóval akkor végig Sztrelokot kellene támogatni, bár ennek néhány beszélgetés kissé ellentmond. Mindegy, meglátjuk.
Viszont lehet, hogy a két hetet kicsit optimistán becsültem még úgy is, hogy sok mellékes szövegben nincs változás, bővítés. Pl nem igazán foglalkoztak azzal, hogy az új területeken az NPC-knek legyen illeszkedő dumája, így a szarkofág alatt előadta az egyik tag, mikor rákérdeztem, hogy mit csinál itt, hogy "én csak üldögélek itt a szeméttelepen és kirabolgatom az erre járókat"...
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
xFreex
aktív tag
válasz mickemoto #24908 üzenetére
A csapos csak 2 nap után foglalkozik veled, addig max kereskedik. Viszont ott van a szolgálat bázisán a technikus akinek van egy kis melója, ha azzal végeztél, akkor meg lehet mókázni az arénában is. Ha viszont az is megvan akkor irány az ágy és aludj egyet.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
SaGa59
őstag
válasz sklopp #24894 üzenetére
Ebben a modban nem. Mindegy, anélkül is el lehet lenni.
A fegyverek ereje (erőtlensége) és a mutánsok szívóssága kicsit idegesítő, de biztos meg lehet szokni. A karakterem bezzeg két golyótól fekszik, a monolitos jóemberbe fejlövésből is kellett vagy öt meg a sznorkokba is egy fél tár... A zombikba meg a PSzH géppuskából 4 hosszú sorozat...
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap elkezdtem A halál leple alatt c. modot, de mindjárt az elején problémába ütköztem.
Agropomban meg kell szereznem valamiféle térképeket egy kék dobozkából a zombiktól nyüzsgő hátsó laktanyában (ahová a SoCh-ban földalatti úton kellett bejutni). Elmentem, zombikat kilőttem, a szükséges 2 kulcsot a két exos boss zombitól elszedtem, de a dobozt, üres. A feladat továbbra is aktív, kilépés-belépés, újrajátszás után is csak az üres dobozt csodálhatom. Térképek nincsenek, a játék megakadt.
Ha valaki, aki játszott ezzel a moddal, emlékszik még, hogy mit lehet csinálni ilyenkor, vagy bármi ötlete van, megköszönném. -
Antonius1978
addikt
-
shield
Topikgazda
válasz borovi #24914 üzenetére
Ha jól emlékszem a kulcs megszerzése előtt nem szabad a dobozba bele nézni. Valahol jól elől le van írva a topikban, mert ez többünknek probléma volt.
op.erik biztos tudja.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
shield
Topikgazda
válasz borovi #24914 üzenetére
Megtaláltam. op.erik instrukciója.
"Megölöd a két exos zombit. Bele se nézel a hullájukba csak egyenesen a ládához mész. Megpróbálod nyitni, utána mész vissza a zombikhoz és szeded össze a kulcsokat, majd kinyitod vele a ládát.
Így próbáld meg."[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
borovi
aktív tag
Van A halál leple játékról olyan oldal, mint ami a Way in Pripjatról vagy az AMK modról? Kerestem, de nem találtam.
-
rétisün
veterán
spectrum- project:
"Anomáliában kialakuló, áttetsző hélyban pulzáló plazma."
illetve a 'fizettség' 3 fájlban is előfordul.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
borovi
aktív tag
Nos, ez A halál leple nem az, amire vágyom. Visszaolvasgattam itt a fórumon, mások is inkább csak belekóstoltak, nem sokan vitték végig.
Én sem fogom. -
borovi
aktív tag
válasz borovi #24924 üzenetére
Gondoltam, adok a modnak még egy esélyt. Csakhogy: a játékban lehet kapni jó drágán vagy 15-féle távcsövet a fegyverekhez. Alapból egyedül az FN 2000-ren van valami iszonyat gagyi távcső. Na, jól bevásároltam, hogy majd klasszul felszerelgetem a talált vagy vett csúzlikat, aztán milyen jó lesz nekem. Frászt. SEMELYIK fegyverre nem lehet távcsövet szerelni! A mesterlövész puskára se! Használjam úgy az SVD-t, mint egy légpuskát! Beszereztem a szerelőnek két szerszámkészletet, hogy majd ő biztos tuningol kicsit, aztán onnantól felrakható lesz a távcső. Hát nem tuningol. Hozzá se nyúl a fegyverekhez, csak javítja.
Na játsszon ezzel a moddal innentől akinek 3 anyukája van. -
op.erik
aktív tag
válasz borovi #24926 üzenetére
Most fogott bele a fejlesztőcsapat!
Igaz nem a Halál leple alatt-ot fejezik be, hanem az In spite of the Death modot csiszolgatják.
A lényege, hogy az In Spite Of The Death 3 egy új projekt, mely kiegészíti és megújítja az In Spite Of The Death sorozat eddigi tartalmát, sztoriját.[ Szerkesztve ]
-
hubai1979
őstag
Én már próbáltam valamelyik részét ennek a módnak.A lényeg az,hogy megérkezel valami völgybe,ott találkozol egy katonai szervóruhás ürgével.Mondja,hogy kövesd.20-30 méter után jön egy híd,rajta kettő zsoldos géppuskával,bokrokba ,fák mögött össze vissza jobbról balra lőnek.Az a pár katona,aki veled tart pillanatok alatt megmujel.Mivel töksötétben indul a történet,esélyed sincs ellenük.A kezdő páncél,a kezdő fegyver van csak nálad.Egyszer sikerült meglépnem,úgy hogy elszaladtam,megtaláltam a katonák szétlőtt btr-jét.Körülötte tele anomáliákkal,mutánsokkal,ha balra indultam találtam valami gyárat ott a banditák lőttek szét.Ha jobbra indultam a vágányokon,akkor szintén az állomásokon banditák álltak.Száz szónak is egy a vége, nem lett volna rossz kis mód,csak magyarosítás nélkül bolyongsz össze vissza a zónában céltalanul.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
op.erik
aktív tag
válasz Antonius1978 #24930 üzenetére
nem játszottam vele, csak amit magam fordítottam, azt az alpha verziót...
-
lsc
nagyúr
Gladiátornál nem tudok beszélni stalker dennel, van valami megoldás?
Az élet kegyetlen .
-
borovi
aktív tag
válasz op.erik #24929 üzenetére
Jó kis mod ez az In Spite Of The Death! Játszogattam vele másfél-két órácskát, amit láttam, nekem tetszett. Csak az a baj, hogy nyelvtudás nélkül nincs sok értelme a dolognak. Rengeteg válaszlehetőség van a játék során, a küldetéseket hosszan magyarázzák, ha nem értem, amit mondanak, csak ötletszerűen nyomogathatok. Remélem, egyszer megszületik ennek is a honosítása, és akkor majd játszom vele egy jót.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
a spektrum projektben csak én nem találkoztam hálózsákkal, vagy tényleg nincs is?
-
SaGa59
őstag
válasz rétisün #24937 üzenetére
Nincs. Meghatározott helyeken lehet aludni. A bárban az egyik szobában, a Kordonon a sztalkerbázison meg talán az egyik pincében a Zöldfülűek falujában, és a banditabézison.
Kék ágy ikonnal jelzi a térképen.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
kár, hogy a végét így elcseszték a helikopter-lövöldözősdivel, főleg hogy a heli is 'gyógyul', miután legalább 10-12 gauss lövés után talán felére ha csökkent az állapotjelző csík.
nem tudom, lesz-e türelmem 100x nekiállni a helikopter-lövöldének, meg utána a lepusztult cuccaimmal még majd megküzdeni a spektrumosok utolsó rohamával
eddig viszont üdítő változatosság volt a szokásos zaton-jupiter-pripjaty pályákon játszódó modokhoz képest
[ Szerkesztve ]
-
xFreex
aktív tag
válasz rétisün #24940 üzenetére
én a gauss-szal szedtem le. Kellett neki vagy 5 lövés. Nem mindegy, hogy hol találod el. Ha a gép testet lövöd akkor sok kell neki, ha viszont a pilótafülkét akkor kevéstöl is szétesik.
- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...
-
SaGa59
őstag
válasz rétisün #24939 üzenetére
Mintha Koljazinék táborában is lehetne egyet szunyálni...
Amúgy a heli után a spectrumosokkal nem sok dolgod lesz, még egy épületet el kell foglalni, de azt nekem a katonák bedarálták. Nem baj, ha nem sok marad belőlük a végére. Mármint a katonákból...
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
há' milyen vége van má' ennek a spectrum projetnek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest