Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy az befolyásol valamit, hogy hány részküldetést csinálok meg?
Már Pripjatyban járok, de van kettő, amit még korábban kaptam és sehogy nem tudom megoldani.
Az egyik hogy Jupiterben befogadják a Monolitosokat, na arra mindenki elhajtott a halál faszára... lehet hogy jobb lenne szimplán levadásznom őket? Én se bírom a Monolitot.
Vagy esetleg Pripjatyban később jelent valami pluszt? Netán véletlenül visszaemlékeznek 1-2 hasznos dologra?
A másik meg az a Szoroka nevű fickó; sehol sem találom, a többiek meg vagy nem ismerik, vagy nem tudják hol van...Az "iránytű" bug nekem is előjött, miután még az elején megcsináltam a fény a hajón küldetést és megszereztem. Most meg hogy megjavíttattam a Gauss-puskát, meg lerendeztem az ügyet Szakáll és Bagoly közt, egyszercsak azzal jön Szakáll, hogy szerezzek neki egy iránytűt (az előzőt hová tetted b*meg?? )
Amúgy a játék nagyon tetszik, sokkal jobb lett, mint a Clear Sky, ahol kiakadtam attól hogy össze-vissza kellett rohangálni, meg folyamatosan jöttek a küldetések. Itt végre van idő felfedezni, nyomozgatni
Amin fejleszthettek volna az az alvás, van egy csomó rejtekhely, ahol simán lehetne aludni, de mégsem ajánlja fel a lehetőséget. Ja, meg nagyobb terület és több pálya
Illetve olyan érzésem van, hogy bizonyos dolgok az A-life ellenére is scriptelve vannak. Pl. a helikopter felderítéseknél érdekes módon mindig jött valaki (zombik, mutánsok), ill. ugyanez van Pripjatyban az áruháznál, ahová nem tudsz úgy odamenni, hogy ne lenne ott egy falka kutya.
A felhasználóbarát felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest