Új hozzászólás Aktív témák

  • PioDVD

    senior tag

    Üdv!
    Egy UPC Connect Box után szeretnék beállítani egy Asus ac57u-t repeater módban. (A ház hátsó részén már nem elérhető a CB jele, egyelőre kábelezés nem megy.)

    Connect Boxon letiltottam a 2.4G-t, hogy tisztább legyen a helyzet.
    Asus ac57u resetelve.
    Wifi hálózat Asus_80_50.
    Asus.router.com, router mód átállítva repeater-re. Feldobja a wifi-ket, upc kiválaszt, jelszó beír. Látszólag elfogadja, lan tábla feldob, auto ip, elfogad.
    Router újraindul, asus_80_50 átneveződik [upc]_rpt-re, asus_80_20 [upc]_rpt2g-re.
    Ha a telefonon a [upc]-t választom, a ház végéről is a Connect Box-ra próbál csatlakozni, nincs net. Ha az Asus valamelyik wifi-jére (rpt vagy rpt2g), akkor - természetesen - kiírja, hogy csatlakozva, de ezen a hálón nincs internet. Amit nem értek, hogy belépek az asus.router.com-ra és azt írja, hogy 5g parent disconnected. Valamiért nem épül fel a kapcsolat a 2 router között. A jelszó biztosan jó.

    Máshol javasolta olvtárs, hogy az Asus ip-je is legyen a CB tartományában. Megpróbálim a lan ablakban az auto ip-t kikapcsolni és a 192.168.1.1-et átírni 192.168.0.10-re, de azt mondta, érvénytelen cím. Nem tudom, hol kellene átállítani, hogy a 192.168.0... tartományba kerüljön. De ez, lehet, független az előző problémától.

Új hozzászólás Aktív témák