Új hozzászólás Aktív témák

  • SkyLine3000

    addikt

    válasz mezis #34144 üzenetére

    Kb félúton van. A jelátlövőn van fullon a térerő, viszont rajta keresztül kb 30-35 a max sebességem. Ha nincs a jelátlövő, akkor a wifi jele gyengébb ugyan, de akkor 35-40el jön a net.
    A lapostv-n (ami amúgy okos) használok egy androidos okosítót. Meg van osztva vele a noti filmek, képek, zenék miatt. A tv ugyanabban a szobában van, mint a noti. Erre viszont jó a jeltovábbító, h a droidos kütyün menjen rendesen minden, mert anélkül szinte nem is működik. Gondolom, valami vacak wifi van benne.

    A szomszédok wifijével nem foglalkozom. Pedig a mellettünk lévő pékség wifijét tudom/tudnám használni, mert ismerem a jelszavát. :D

    30 mire nem elég? Ha egyszer 90-re vagyok előfizetve, akkor csak legyen 90. Ha elég lenne a 30, az lenne. Letöltéskor azért nem mindegy, mennyivel jön. Van 3 noti rajta, 3 mobilteló és a droidos okosító, plusz a tv. Ha nagyrészük ki van használva, szted elég 30 mega? Főleg ha mondjuk wifin megy közben film notiról a tv-ben...
    Évekkel ezelőtt lehet, elég volt 30 mega, most már nem. Sokkal több mindent használunk rajta, mint évekkel ezelőtt.
    Ne is beszéljünk a t-homeos iptv-ről, amikor mondjuk adnak hozzá 20 mega netet, mondván elég az is. Csak ezmiatt az iptv nézhetetlen lesz.

    A sávszélesség olyan, mint a memória (ram). Sosem elég.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák